”Kansainvälisen kaupan, talouden ja rahoitusympäristön kehitys vaikuttaa nykypäivän organisaatioihin, ja niiden on sisällytettävä nämä muutokset päätöksentekoprosesseihinsa. Johtajien tulisi nyt tarkkailla yhä kilpailukykyisempää globaalia ympäristöä ja tehdä nopeampia ja tarkempia päätöksiä. Tästä syystä johtajien, jotka pysyvät mukana kansainvälisen kaupan ja rahoitusympäristön nopeassa muutoksessa, tarve on kasvussa. ”

Opiskelijat, jotka valmistuvat kansainvälisen kaupan ja rahoituksen maisteriohjelmasta, saavat vahvan rahoitustaustan ja pystyvät ymmärtämään teorian soveltamisen käytäntöön ja arvioimaan kattavien globaalien kauppaprosessien ja kansainvälisen taloudellisen ja taloudellisen ympäristön välistä vuorovaikutusta. Ohjelmaan osallistuvilla opiskelijoilla on oltava kandidaatin tutkinto kauppatieteiden tiedekunnasta tai liiketaloudellisesta tiedekunnasta. Samankaltaisilta aloilta valmistuneiden henkilöiden pääsyn päätökseen päättää instituutin hallitus osaston suosituksesta.

Muiden kuin ilmoitettujen tai vastaavien alojen tutkinnon suorittaneiden on täytettävä puutteellisuusohjelma. Tämä ohjelma koostuu johdannosta liiketoiminnalle, esittelystä taloustieteen ja kirjanpitokurssien periaatteisiin. Ohjelmaan osallistuvat kurssit päättää instituutin hallintoneuvosto osaston suosituksesta yksittäisen opiskelijan tarpeiden mukaan.

Ohjelma on suunniteltu väitöskirjaksi ja ei-väitöskirjaksi, joka annetaan turkkilaisena. Opiskelijoiden on suoritettava 30 opintotuntia, joiden tulee koostua 15 opintopistettä pakollisista kursseista.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti
Yasar University

Katso 11 muuta ohjelmaa kohteelta Yasar University »

Viimeksi päivitetty Helmikuu 10, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
9,000 USD
täydellinen ohjelma
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä