Kansainvälisen liiketoiminnan maisteri (100% online) - Englanti Track

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Globalisoituvassa ja kilpailukykyisemmässä maailmassa, jossa liiketoiminnan nykyinen ja tulevaisuus on ulkomaisilla markkinoilla, Executive Master in International Business (EMIB) tarjoaa ratkaisun kansainvälisen liiketoiminnan ja ulkomaankaupan ammattitaidon kasvavaan kysyntään.

Executive Master in International Business (EMIB) on ohjelma, johon kuuluu 18 johtamis- ja johtamiskurssia. Ne tarjoavat sinulle taitoja, joita tarvitaan monilla strategisilla aloilla, joilla yritys kaupankäynnissä kansainvälisillä markkinoilla.

Oletko valmis haasteeseen?

Koulutamme sinut ammattilaisena ja tarjoamme sinulle parhaat työkalut liiketoiminnan analysointiin. Käytännössä opit kaikki kansainvälisesti suuntautuneen yrityksen johtamiseen ja hallintaan tarvittavat taidot.

Hanki hallinnan taidot ja tekniikat, jotka ovat välttämättömiä viestinnän, hallinnon ja neuvottelujen kannalta globaalissa ympäristössä.

 • Työskentele viimeisimpien kansainvälisten johtamissuuntausten haasteiden avulla ja ota toimeenpanevan päätöksentekijän rooli todellisissa liiketoimintakenaarioissa.
 • Harjoittele ja kehitä kaikkia taitoja, joita tarvitaan liiketoiminnan johtamiseen monikulttuurisessa ympäristössä, hyödyntäen harjoituksia ja tilanteita, joissa osallistujat kokevat haasteet työskennellä globaalissa ympäristössä eri kulttuurien rinnalla.
 • Vaihda kokemuksia eri puolilta maailmaa tulevien osallistujien kanssa aina huippuopettajien asiantuntija-apua eri tieteenaloilla, jakamalla tietoa ja kokemusta käytännön, opetus- ja vuorovaikutteisten oppimateriaalien kautta.

opetussuunnitelma

9 peruskurssia

 • strategia
 • Cross-cultural Management
 • Markkinointi globalisoituneessa maailmassa
 • Kansainvälinen liiketoiminnan kehitys
 • Digitaalinen markkinointi
 • HRM kansainvälisissä järjestöissä
 • Tilinpäätösanalyysi
 • Kansainvälinen projektinhallinta
 • neuvottelu

5 erikoiskurssia

valita alla olevasta luettelosta:

 • Johtamistaloustiede
 • Innovaatio
 • Toiminnanohjaus
 • Digitaalinen muunnos
 • Organisaatiokäyttäytyminen
 • Johtajuus ja emotionaalinen tiedustelu
 • Varainhoito
 • Suuri data

Pääsykriteerit

 • Kandidaatin / maisterin tutkinto ja
 • 2 vuoden kokemus ohjelmasta

Mukana olevat asiakirjat

 • Kopio opinnäytetyöstä
 • Yksi viittauskirja
 • Motivaatiokirja
 • Ajankohtainen opetussuunnitelma
 • Kopio henkilötodistuksesta / passista
 • Kuva jpg-muodossa

Tärkeää: Opiskelijat, joiden on todistettava asiakirjojensa todentaminen, voivat aloittaa kurssin ennen todennetun dokumentaation saamista ja esitellä asianmukaiset asiakirjat ensimmäisen vuoden aikana.

Menestystarinat

117869_robert_castaneda.JPG

Roberto Castañeda

EXPEDIA Groupin johtaja, globaali asiakaspalvelu

El Salvador

" Tämä ohjelma on hyvin käsissä oppimisen tyypissä ja jotain, jota voit hakea suoraan työhönne"

”Valitsen tämän ohjelman opetussuunnitelmien vahvuuden, joustavuuden ja sovellettavuuden vuoksi. Tämä ohjelma koskee käsiinsä oppimisen tyyppiä ja jotain, jota voit hakea suoraan työhön. Tämä oli minulle tärkein päätöksentekijä, kun valitsin tämän ohjelman.

Online-ohjelmasta huolimatta vuorovaikutuksen taso on erittäin korkea ja palautteen taso on äärimmäisen räätälöity ja yksilöllinen. Se, mitä todella rakastan, on se, että saat runsaasti palautetta jokaisesta tehtävästä ja että voit myös nähdä, mitä teet sen päivittäiseen työhön. Ei vain opit paljon opettajilta, vaan opit paljon myös osallistumisesta, eri luokkatovereilta, kaikista eri keskusteluista ja professorien osallistumispyynnöistä.

Voin ehdottomasti sanoa, että olen tulossa pyöristyneemmäksi ammattilaiseksi, koska olen tietoinen siitä, että saan kursseista. "

117872_riccardo_mariani.JPG

Riccardo Mariani

Projektipäällikkö
Fondazione Italia Uganda Onlus

Italia

Suosittelen EMIB-ohjelmaa ihmisille, jotka ovat kunnianhimoisia ja haluavat parantaa ammatillista tilannettaan”

”Yksi tämän ohjelman lisäarvoista on se, että pystyin toteuttamaan käytännössä sitä, mitä olen oppinut lähes välittömästi. Se antoi minulle suuren ammattitaidon. Toinen lisäarvo on EMIBin monikansallisuus ja monikulttuurisuus. Eri maista on paljon ihmisiä ja se auttaa paljon eri näkökulmia ja tapoja tehdä asioita. Myös muiden osallistujien henkilökohtainen kokemus ja mahdollisuus luoda läheisempiä suhteita professoreihin on tärkeä EMIB-arvo. ”

117871_eric_kouessi_sossou.JPG

Eric Kouessi Sossou

Yrityspankin osaston johtaja, BAIC

Beninin tasavalta / Länsi-Afrikka

" Tämä ohjelma on muuttanut elämääni, muuttanut tapa nähdä asioita. Näen nyt suurta"

”EMIB-tiedekunnan laatu on lyömätön: kaikki ovat hyvin kokeneita ammattilaisia ja asiantuntijoita eri alueilla. EMIB: n osaaminen on vaikuttanut paljon päivittäiseen työhön. Olen saanut paljon uutta tietoa ja työkaluja johtamisen, rahoituksen, strategian, liiketoiminnan suunnittelun ja monien muiden näkökohtien osalta. Myös ajattelutapa on muuttunut: olen nyt kriittinen ajattelija, jolla on uusi tapa suunnitella toimintaani ja nähdä asioita strategisemmin. Näen nyt suurta! "

117870_margaux_chauve.JPG

Margaux Chauve

Tiedonanto Afrikan neuvoja
TOTAL SA

Ranska / USA

Valitsen EMIB-ohjelman, koska halusin varmistaa, että voin keskittyä uraani ja työhöni, säilyttäen kaiken joustavuuden korkeatasoisilla tutkimuksilla”

”Koska aloitin ohjelman, tunnen ehdottomasti, että olen kehittymässä, koska voin laajentaa kaikkia parhaillaan tekemiäni hankkeita. Voin mennä syvälle kysymyksiin ja saada parempia ja mukautettuja keskusteluja eri alojen kanssa.

ESCP Europe professuurin taso on erittäin korkea. Meidän ei vain tarvitse työskennellä paljon tietokilpailujen kanssa, luovuttaa papereita, mutta professorit ovat hyvin saatavilla meille sähköpostitse tai puheluilla, ja he myös nauttivat lähettämästä sanomalehtiä antamaan meille ylimääräistä tilaa ymmärtääksemme paremmin kurssejamme. ”

117868_jia_wu.JPG

Jia Wu

Sähköisen kaupankäynnin johtajan sijainen
ECOVACS Robotics, Saksa

Kiina

Nykyään ihmiset tarvitsevat kulttuurienvälisiä, monikulttuurisia kokemuksia, ja uskon todella, että tällaisen ohjelman todelliset hyvät varat ovat tavata niin monta ihmistä koko maailmasta”

”Nykyään ihmiset tarvitsevat yhä enemmän kulttuurienvälisiä ja monikulttuurisia kokemuksia. Yksi tämän ohjelman varoista on myös tavata monia mielenkiintoisia ihmisiä eri puolilta maailmaa. EMIB: ssä saat oppia niistä kaikista kulttuurin ja liiketoiminnan näkökulmasta sekä hyvien käytäntöjen vaihdosta ja toistensa auttamisesta. EMIBin opiskelu Olen tavannut paljon mielenkiintoisia ihmisiä, jotka auttoivat minua laajentamaan soveltamisalaa.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunitie ... Lue lisää

Established in 1819, ESCP Europe is the oldest business school in the world. Its mission is to develop the next generation of transnational business leaders, preparing them to embrace the opportunities offered by cultural diversity. Näytä vähemmän
Espanja Online , Madrid + 1 Lisää Vähemmän

Akkreditoinnit

EFMD Equis Accredited
AACSB Accredited