Kehittynyt Master of Motion Graphics

Yleistä

3 sijaintia saatavilla
Lue lisää ohjelmasta instituution verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

  • Yksityiskohdat: Kasvokkain tai Online (Live)
  • Seuraava aloitus : 29. kesäkuuta tai 14. lokakuuta 2020 | Kesto : 540 tuntia ( 10 kuukautta )
  • Rekisteröitymisaika auki

Motion Graphics Master on suunnattu audiovisuaalialasta kiinnostuneille, erityisesti VFX- ja 3D-liikegrafiikasta kiinnostuneille, ennakkotietoja ei tarvita Masterin riittävään käyttöön.

minions, animation, figure

Liikegrafiikka Master -sovelluksen sisältö

Advanced Master in Motion Graphics antaa sinun oppia suorittamaan minkä tahansa tyyppisiä 3D-multimediatöitä (videoita tai kuvia), jotta myöhemmin voit tarjota heille liikkeen ("liike") tai animaation.

Tämän maisterintutkinnon sisältämän graafisen suunnittelumoduulin avulla opiskelija saa tarvittavat tiedot minkä tahansa suunnittelun suunnitteluun Adovan arvostetuimpien ja tärkeimpien työkalujen avulla tämän tyyppisissä projekteissa: Adobe Photoshop, Adobe Illustrator ja Adobe Indesign . Kun hallitset nämä työkalut, mielikuvitustasi ei tule suunnitella, jota et voi tuoda tietokoneen näytölle.

Toisaalta digitaalisen videon (VFX) ja liiketalokuvan muokkaamista ja jälkituottoa tukevan moduulin ansiosta opiskelijat oppivat käyttämään audiovisuaalisen jälkituotannon tärkeimpiä ohjelmistoja: Adobe Premiere ja Adobe After Effects . Adobe Premiere on yleisimmin käytetty videonmuokkaustyökalu erittäin intuitiivisen käyttöliittymän ja helppokäyttöisyyden sekä suodattimien ja siirtymien ansiosta, joiden avulla voit muokata videoita erittäin laadukkaasti ja dynaamisesti. Se mahdollistaa myös äänen kanssa työskentelyn, koska se on täydellinen työkalu digitaalisen videon editointiin. Samoin Adobe After Effects erottuu sovelluksesta, joka on studion muodossa, joka on tarkoitettu luomiseen tai soveltamiseen sävellyksessä, samoin kuin ammattimaisesta liikegrafiikasta ja erikoistehosteista, jotka juurtensa pohjalta ovat pohjimmiltaan kuuluneet kerrosten superpositioon.

Näihin kahteen aikaisempaan moduuliin meidän on lisättävä Cinema 4D -moduuli, joka erottuu 3D-mallinnuksen, teksturoinnin, animaation ja renderoinnin ammatillisista tarpeista. Cinema 4D tarjoaa muokattavissa olevat asetukset, jotka sopivat kaikille toimialoille ja kaikille taitotasoille. Sen lisäksi, että se on integroitu Adobe Photoshop- tai After Effects -sovelluksiin, voit työskennellä animaatioiden, kohtausten ja monimutkaisten 3D-elementtien kanssa.

uranäkymät

  • Liikegraafi / suunnittelija 3D
  • Digitaalinen videoteknikko
  • VFX-asiantuntija
  • Digitaalinen videoeditori
  • Digitaalisen videon jälkituottaja
  • Digitaalinen videovalaisin
  • Freelance mainostoimistoille, televisioverkoille, audiovisuaalialan tuotantoyhtiöille

yksityiskohtaiset

Henkilökohtaisesti tai online : voit vastaanottaa liikkuvan grafiikan päällikön Madridissa tai Sevillassa henkilökohtaisesti tai tehdä Motion Graphics Masterin verkossa . Online-tapaa opetetaan aina live-tilassa (live-tilassa), vaikka näiden tallennettujen luokkien arkisto säilytetään opiskelijoiden pyynnöstä. Opiskelijoilla on myös tehokas ja intuitiivinen Googlen kehittämä virtuaalikampus osallistua luokkiin ja omaan koulutukseen päivittäin.

hinta

4 450 euroa. Saat 40% alennuksen opintojen kokonaishinnasta, jos kirjaudut opiskelemaan kesällä 2020 kirjoittamalla koodi "yomequedoencasa". Tai 25% alennus hinnasta, joka on esitetty koodilla "tulevaisuuden suunnittelu" rekisteröintiprosessin aikana alkamaan lokakuussa (rajoitetun ajan tarjous).

rahoitus

Jopa 10 kuukautta. Kuuleminen sihteeristössä.

Näille opinnoille on saatavana yliopistotutkinto-tutkintotodistus

Sinun on valittava tämä vaihtoehto vain ilmoittautumisprosessin aikana ja maksettava lisämäärä Madridin etäyliopiston (UDIMA) yliopistomaksujen kattamiseksi.

Viimeksi päivitetty Elo 2020

Oppilaitoksesta

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Pa ... Lue lisää

CEI - Centro de Estudios de Innovación - es una Escuela de Diseño Digital del siglo XXI, fundada en el siglo XX (año 1991). Somos un centro de formación oficial de Adobe, Apple, IBM, Maxon y Google Partner, especializado en el sector del diseño y marketing digital, con sedes en Madrid, Sevilla y próximamente también en Lisboa. Nuestros cursos, masters y títulos superiores se desarrollan en cuatro áreas: Diseño gráfico, Desarrollo web, Marketing Digital y Edición y Postproducción de Vídeo Digital (VFX) y Motion Graphics. Näytä vähemmän
Madrid , Sevilla , Madrid + 2 Lisää Vähemmän