Opiskele Maisterin tutkinnot Keniassa

Maisterin tutkinnot Keniassa 2018/2019

Study Keniassa

Korkeakoulujen Keniassa

Mikä tahansa toiveet ja unelmat ovat tulevaisuutta ja menestyksekkään uran, mahdollisuudet ovat haun pitäisi alkaa maan Kenian, jossa akateemisia opintoja tarjotaan monilla aloilla ja huippuyliopistojen.

Yli 16 julkisia yliopistoja ja 28 yksityisten yliopistojen, opiskelijoiden on monia vaihtoehtoja mistä osallistua päästä korkeakoulutukseen. Vuonna 2010 oli yli 50000 kansainvälistä opiskelijoiden Keniassa. Dynaamisella akateeminen ilmasto Keniassa, monet laitokset ovat kasvava ilmoittautuminen numerot sekä yksityisen ja julkisen korkeakouluissa ja yliopistoissa.Kenia kokee suuri määrä ulkomaisia ​​opiskelijoita, jotka haluavat ilmoittautua korkeakoulujen ja sen takia, monikulttuurisen valitus on tullut yhä houkuttelevampi opiskelijoita ympäri maailmaa.

Vaihto-ohjelmat ovat saatavilla useiden ulkomaisten yliopistojen, joka mahdollistaa rikkaan kulttuurin ja monimuotoisuuden että opiskelijat kokevat aikana akateemista oppimista.

Opiskelemaan voi käydä Kenian opetusministeriö , kattavin listaus Kenian koulutusmahdollisuuksia.

Mitä haluat opiskella Keniassa, voit olla varma laadusta ja tunnustaminen, että menee koko uran. Kenia on tunnettu saavutettujen resurssien määrä viime vuosina koulutuksessaan.

Kun päättää akateemisen uran Keniassa, voit odottaa menestyksekkään uran.Keniassa ei ole vahvistettu vähimmäispalkka ja työviikko on yleensä 45 tuntia. Monet ulkomaalaiset työskentelevät voittoa tavoittelematon järjestö, kuten Yhdistyneet Kansakunnat, jossa palkka on erittäin korkea verrattuna paikalliseen elintasoon.

Koska ammatillinen opiskelija tai uran ammattilainen, tilikauden alkaa Keniassa alkaa 1 tammikuu vuosittain. Tuloveroa yleensä pidätetä työntekijöiden palkka. Vero vaihtelee 10-30 prosenttia, kuten monissa muissa maissa.

Kun Keniaan, sinun tarvitse olla viisumia. Säännöllisiä kävijöitä on annettava useita matkan viisumin. Viisumi on hyväksynyt maahanmuuton ja on hyvä kuudesta 12 kuukauteen. Kuitenkin, viisumi ei ole ainoa viranomainen tulla maahan. Ulkomaalaisviraston virkamies voi myös kieltää vierailija pääsy, jos maahanmuutto vaatimukset eivät täyty.

Jos olet pohtinut ulkomaiset opiskelijat, harkitse Aberdare National Park seikkailu.Puisto, joka perustettiin vuonna 1950 yrittää suojella luontoa ja rinteillä Aberdare vuoret, voit katsella luontoa uskomattoman viehättävä, alkaen norsuja sarvikuonoja.

Voit myös harkita vierailu Lamu, vanhin kaupunki Keniassa. Aikana lukukauden opinnot ulkomailla, voit harvoin vastustaa Donakey Sanctuary, josta löydät 3000 työ aasit ja useita museoita, jotka ovat omistautuneet kulttuuria Swahili.

Sinun tulisi odottaa monia mielenkiintoisia ihmisiä vierailun aikana Keniaan, onko lukukaudeksi tai neljän vuoden akateemisen opinto-ohjelmaa. Sinun tulisi olla valmis tavata ihmisiä ja nähdä nähtävyyksiä, että et ehkä koskaan voi kokea uudestaan.

Nairobin yliopisto tarjoaa myös mielenkiintoisen tutkimuksen ohjelmia. Tärkein tehtävä college on auttaa luomaan tunnelman luovuutta ja yksilöllisyyttä. Kaikki tärkeimmät ohjelmat ovat officered, niin että kun kartoittaa oman kurssin tulevaisuutta, täydellinen alku voisi olla Keniassa.

Tietoja Kenia

Maa Kenia sijaitsee Pohjois-Afrikan mantereella ja rajautuu Intian valtameren, Sudan, Uganda, Somalia ja Tansania. Maassa asuu monia eksoottisia eläinlajeja ja luonto säilyttää. Sen lisäksi kauniita maisemia ja eläimiä, yli 39 miljoonaa ihmistä eri kulttuureista myös kutsua sitä kotiin.

Kokemaan elämää Keniassa on tietää, mitä se tarkoittaa, työskennellä ja elää Afrikkalainen kulttuuri. Dynaaminen pääkaupunki Afrikka on Nairobi, joka on suurelta osin tekninen keskus maassa. Jos haluat kokea kaikki, että Afrikassa on tarjota, opiskella Keniassa, jossa kokemuksesi asetetaan vastaan ​​kauniin taustan kulttuuri Afrikkalainen erämaassa.

Yli 40 heimot puhuvat eri kieliä, kulttuureja Kenian yhdistää ja tullut ainutlaatuinen sekoitus ihmisiä ei löydy muista mantereella.Suurin kuusi heimot muodostavat yli puolet Kenian väestön ja vaikuttaa maan kulttuurin.

On erittäin mielenkiintoinen yhdistelmä perinteisiä vaatteita, riippuen kulttuurisia uskomuksia. Jokainen heimo Keniassa on perinteitä, kuten vihkimisoikeuden, jotka ovat tehneet heimot oma ainutlaatuinen maku.

Useimmat kaikki ihmiset Keniassa puhuvat swahilin ja Englanti, vaikeutunut helppoa. Löydät myös monia, jotka yhä puhuvat omaa perinteistä kieliä myös.

Kenia tunnetaan parhaiten sen safari kohteisiin, että monet matkailijat etsivät vuosittain. Ei vain on maa kuuluisa villieläinten, mutta monet kansainväliset opiskelijat ovat löytämässä erinomaisen koulutusmahdollisuuksia, jotka odottavat Kenian 's erinomainen yliopisto-järjestelmä, joka on tullut maailmanlaajuisesti tunnustettu.

Kenia ja sen suurin kaupunki Nairobin ovat kuuluisia moderni opiskeluympäristö ja urheilu, sosiaaliset ja kulttuuriset mukavuuksia.Kansainvälinen keskus liiketoiminnan ja teknologian, Nairobi tarjoaa monien yritysten yritykset, jotka toimivat globaalisti, mutta soittaa Kenia kotiin.

 

Elämän Keniassa

On olemassa monia suosittuja syitä asuvat Keniassa. Positiivisin syy on kuningas ja kutsuva ihmisiä, yhdessä henkeäsalpaava maisema. Englanti on omistettu virallinen kieli, mutta useita kieliä puhutaan täällä. Yhteisön vakiintuneita kansainvälisiä kouluja on kun monet kansainväliset opiskelijat keskittyä opintoihin ennen menestyksekkään uran.

Kun kaksi sairaalaa Keniassa, hoito voisi olla kallista ja useimmat tilat haluavat maksun etukäteen. Rahat tarvitaan yleensä ja henkilökohtainen sairausvakuutus on edullinen. Jos olet alle sairaanhoitoa maahan saavuttaessa, sinun pitäisi tuoda kaikki lääkemääräykset ja lääkkeitä kanssasi.

Kannattaa muistaa, ei juoda paikallista vesijohtovettä tai harjata hampaat kanssa.Varmista, että olet tarvittavat rokotukset, yleensä jäykkäkouristus, polio, tuhkarokko ja kurkkumätä. Toisin kuin muissa Afrikan maissa, kolera ja keltakuume rokotus todistukset ovat pakollisia ja malarian hoitoa ei tarvita.

Tietoja maasta Kenia

Kenia sijaitsee vastapäätä päiväntasaajan Itä-ja Keski-Afrikassa, rannikolla Intian valtamerellä. Kenia rajojen Somalia itään, Etiopia pohjoiseen, Tansania etelään, Uganda lännessä ja Sudanin luoteeseen. Pääomaa, Nairobi, on alueellinen kaupallinen keskus. Talous Kenia on suurin BKT Itä-ja Keski-Afrikassa. Maatalous on merkittävä työllistäjä ja maan perinteisesti vie teetä ja kahvia, ja viime aikoina tuoreita kukkia Eurooppaan. Palvelualalla on suuri taloudellinen tekijä.

 

Capital: Nairobi
Viralliset kielet: Swahili ja Englanti
Hallitus: Devolved tasavalta
Väkiluku: 43,5 miljoonaa
Bruttokansantuote: 75 dollaria.888000000000
Valuutta: Kenian shillinki (KES)
Aikavyöhyke: (UTC 3)