Read the Official Description

Urapolun käynnistäminen kilpailukykyisessä liiketoimintaympäristössä vaatii paitsi tietämystä ja käytännön kokemusta myös laajan, globaalin näkymän uusimmista liiketoiminnan kehityksestä. Eksponentiaalisen muutoksen ikäisenä nuorten ammattilaisten täytyy menestyä monimutkaisimmissa ja epävarmoissa olosuhteissa. Muutos on maailmanlaajuinen, samoin haasteet, jotka ammattilaisten on ratkaistava päivittäin.

Kumpi tahansa akateeminen tausta voi olla, vahva liiketoiminta taito asettaa on tulossa keskeinen tekijä urasi etenemistä. Liiketoimintamahdollisuudet ja urakehitys riippuvat siitä, miten näet maailman, nopeuden ja strategisen ajattelun, jossa teet toimia.

EGADE Master in Business Management on intensiivinen ohjelma, joka on suunniteltu alkuvaiheen ammattilaisille, jotka alkavat korkean kasvun urakehityksestä.

Hanki liiketoimintaosaaminen ja luo älykäs, yhteistyöhenkinen johtajuus luodaksesi uusia sääntöjä globaaleihin liiketoimintakohtaisiin skenaarioihin.

Ota ensimmäiset askeleet eksponentiaaliseen uraan ja määritä tavoitteesi uudelleen globaalilla, monipuolisella ja haastavassa ympäristössä Latinalaisen Amerikan johtavalla kauppakorkeakoululla.

 • Muoto: Kokoaikainen
 • Kesto: 1 vuosi
 • Sijainti: Monterrey
 • Ohjelma Pääsy: Avoinna hakijoille
 • Seuraava ohjelmanotto: syyskuu 2018
 • Kieli: englanti
 • Ammattikokemus: Nuoret ammattilaiset tai äskettäin valmistuneet 0-2 vuoden kokopäiväiset työkokemukset
 • Räätälöintivaihtoehdot: Global Immersion Study, kansainväliset vaihtoehdot, globaalit harjoittelut, kaksivaiheiset optiot

Transformatiivinen ja integroitu oppimiskokemus

Koe yhteistyöhenkinen, käytännön oppimisympäristö, jossa voit työskennellä dynaamisten ja erittäin motivoituneiden vertaisryhmien rinnalla. Nopeuttaa liiketoimintaasi ja johtamistaitojaan ympäri vuoden kestävästä yrityssiirtohankkeesta johtavan maailmanlaajuisen organisaation avulla.

12 kuukauden ohjelman lopussa sinulla on valmiudet liittyä globaaleihin organisaatioihin korkean suorituskyvyn omaaville joukkueille ja osallistua niihin.

Nopeuttaa urakehitystä

Master in Business Management -ohjelma tarjoaa sinulle kilpailuetua menestyä urasi ja kasvattaa näkymiäsi nyt ja tulevaisuudessa. EGADE Business School edistää johtajuutta muutoksen katalysaattorina ja todellisena ammatillisena ja henkilökohtaisena muutoksena. Tämän transformaation tehostamiseen tarkoitettuja resursseja ovat:

Talentti kehittämisohjelma

360 asteen johtamisosaamisen arvioinnilla pyritään diagnosoimaan ja kehittämään osaamisesi kilpailukyvyn lisäämiseksi vaativammassa liiketoimintaympäristössä.

Urapalvelut

Urakehitys vie ammatillisen urasi seuraavalle tasolle ja helpottaa rekrytoijien pääsyä profiileihin, jotka sopivat paremmin tarpeisiisi.

Executive Coaching

Executive valmennusistutukset auttavat sinua kehittämään ja parantamaan johtamistaitoja. Valmennusprosessi lisää tuottavuutta, parantaa suorituskykyä, hallittavuutta ja ajan käyttöä. Se sisältää osallistumisen työpajoihin henkilökohtaisista tuotemerkeistä, haastatteluista, esitteistä ja kannekirjeistä, hissikorista, neuvotteluista, työnhakuvälineestä ja rekrytointiprosessin arvioinnista.

Todellisen maailman oppiminen

12 kuukauden aikana tämä ohjelma antaa sinulle syvän uppoamisen maailmanlaajuiseen organisaatioon. EGADE Corporate Alliance -ohjelman kautta opiskelijaryhmät on osoitettu johtavalle globaalille organisaatiolle. Nämä ryhmät joutuvat yritystoiminnan muutoshaasteeseen, joka on nykyinen ja ensisijainen kohde yritykselle. Kahdenkymmenen kuukauden aikana organisaatioon upotettu käytäntö antaa sinulle mahdollisuuden ymmärtää sisäisen haasteen ja tarjota uskottavia ja toimivia ratkaisuja organisaatiolle ja samalla monipuolistaa taitojoukkoasi. Sinulla on myös mahdollisuus kehittää pidempiaikaisia ​​suhteita tukemaan laajempia uran tavoitteita.

Käytännön kokemus

Sijoita taitosi käytäntöön ja saada käytännön kokemuksia tekemällä todellisia projekteja. Opiskeluprosessia ohjaat sinä ja vertaisesi eri ohjaajien, kuten yritysneuvojien, asiantuntijoiden tiedekunnan valmentajien ja tiimijohtajien kautta. Project Based Learning (PBL) -mallin avulla voit työskennellä EGADE Business School määrittelemällä projektilla. Tehdäksesi oppimisen tekemällä sinusta tulee aktiivinen oppija, joka työskentelee rakentavasti, luovasti ja itsenäisesti.

Johtavan muuntamisen toimivalta

Kehitä osaamista, joka käynnistää urasi, kuten systemaattisen, kriittisen, luovan ja suunnittelun ajattelun, ongelmanratkaisun, tehokkaan viestinnän, monikulttuurisen neuvottelun, sosiaalisen oppimisen, innovoinnin, yrittäjyyden, globaalin näkemyksen ja digitaalisen ajattelutavan.

Innovatiivinen oppimismalli

Kehitä taitojasi dynaamisella sekoitettuun oppimismuotoon, joka yhdistää synkronisen ja asynkronisen ryhmätyön oppimisen työpajoissa, ja häiritseviä tekniikoita, jotka mahdollistavat verkko-oppimisen lähestymistavat, kuten webinaarit, liiketoiminnan simulaattorit ja vuorovaikutteiset tapauskeskustelut.

Todella maailmanlaajuinen kokemus

Laajenna maailmanlaajuista kokemusta osallistumalla maailmanlaajuiseen immersioviikkoon Master of Business Management -ohjelmaan EGADEn yhteistyökumppaneiden kauppakorkeakouluissa, jotka sijaitsevat 32 arvostetun kansainvälisen kauppakorkeakoulun verkostossa. Yhdistä vertaisverkostoi muualla verkossa, kiertää paikallisia yrityksiä ja tapaa asiantuntijoita, jotka keskittyvät nykyisiin liiketoimintaongelmiin.

Globaali verkostoituminen

Sinulle tarjotaan verkottumismahdollisuuksia uranäkymien parantamiseksi. Rakenna voimakas globaali verkosto strategisista kontakteista alumniyhdistyksen kautta ja yhdistä maailmanlaajuisesti MBA-opiskelijoihin ja alumneihin 32 arvostetusta kansainvälisestä kauppakoulusta viidellä mantereella EGADE Business School jäsenenä Global Network for Advanced Management EGADE Business School kautta.

OTTAMINEN

EGADE Business School etsii lahjakkaita ja suuria potentiaalisia hakijoita, joilla on mahdollisuus kehittää liiketoiminnan muutoksiin tarvittava osaaminen, luonne ja visio.

PÄÄSYVAATIMUKSET

 • Vähimmäiskokemus: Nuoret ammattilaiset tai äskettäin valmistuneet 0-2 vuotta kokopäiväistä työkokemusta
 • Ikärakenne: 22-25
 • Koulutus: Yliopistotutkinnon suorittaneet
 • Vähintään / keskimäärin GMAT: 550/600
 • Muut erityisvaatimukset:
  • Hakemuslomake
  • Osallistumistesti (PAEP tai vastaava)
  • Kaksi suositusta (ammatillinen tai akateeminen)
  • Ajankohtainen opetussuunnitelma
  • Viralliset asiakirjat
  • Englannin kielitaidon pisteet (TOEFL tai vastaava)
  • Tarkoitus (aikomus)
  • Haastattelu ohjelmajohtajan tai tiedekunnan jäsenen kanssa
Program taught in:
Englanti

See 1 more programs offered by EGADE Business School »

Last updated August 29, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Heinäkuu 2019
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Heinäkuu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Heinäkuu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä