Opiskele Maisterin tutkinnot Kolumbiassa

Maisterin tutkinnot Kolumbiassa 2018

Tutkimuksessa Kolumbiassa

Korkeakoulujen Kolumbiassa

Kolumbia ei ole oppilaitokset, vain yliopistojen ja muiden oppilaitosten, jotka tarjoavat ammatillisen, teknisen tai teknologisen tutkintotodistusten valmistaa opiskelijoita tiettyä ammattia. Perustutkintoa ohjelmia kestää enintään viisi vuotta ovat useimmissa ohjelmissa. Tekniikan ja teknologian laitokset tarjoavat vain perustutkintoa astetta, kun taas yliopistot tarjoavat sekä perus-ja jatko-ohjelmia, kuten tohtorin tutkinnot. Lisäksi yliopistossa tai teknologiainstituutteja tarjoavat perustutkintoa astetta ja maisteriohjelmiin.

 

Miksi opiskella Kolumbiassa?

Kolumbia tarjoaa monikansallisen, monikulttuurisen, laadukas akateemisessa ympäristössä kansainvälisille opiskelijoille.Kolumbia on myös hyvä paikka oppia tai täydellinen espanjan kielen taidon ei-äidinkielenään, kuten Espanjan puhutaan maassa on standardoitu, hyvin selkeä ja helppo ulkomaalaisten ymmärtää. Koska Espanja on toiseksi puhutuin kieli kansainvälisessä viestinnässä, ne hallitsee kielen tulee erittäin kysyttyjä kansainvälisiä yrityksiä. Sen sijainti tekee myös hyvä hyppäämällä pisteen niille, jotka haluavat matkustaa Pohjois-Amerikka, Keski-Amerikka, Etelä-Amerikka ja jopa Karibian maat.

 

Yliopistot Kolumbiassa

Kolumbia on 20 akkreditoitu yliopistojen ja julkisten ja yksityisten korkeakoulujen olemassa. Maisterin tutkinnot on tarjolla monenlaisia ​​tieteenalojen, kuten suunnittelu, markkinointi, rahoitus ja kansanterveys, vain muutamia mainitakseni. Lähes kaikki ohjelmat opetetaan espanjaksi.

 

Opetus ja Ohjelman kesto

Keskimääräinen lukukausimaksuista Kolumbian yliopistoissa on noin $ Yhdysvaltain 6000 vuodessa, ja voi olla jopa $ Yhdysvaltain 14.000 vuodessa. Useimmat maisteriohjelmien kestää kaksi vuotta, mutta jotkut voi suorittaa niin vähän kuin yksi vuosi.

 

Lukuvuosi

Useimmat toimielimet ja ohjelmat käyttävät lukukauden järjestelmään. On olemassa kaksi kalenterit, "A" ja "B", vaikka on hallitseva kalenteri. Ensimmäinen lukukausi kalenteri alkaa helmikuussa ja päättyy kesäkuussa ja toinen lukukausi alkaa heinäkuussa ja päättyy marraskuussa. Alkupuoliskolla B kalenteri kulkee syyskuusta joulukuuhun ja toisen lukukauden alkaa tammikuusta kesäkuuhun.

 

Jatko-arvoasioiden

Kolumbian kansalaiset löytävät monenlaisia ​​mahdollisuuksia työ-tai jatko-tutkimuksia, kun ne suorittavat master 's ohjelmia. Kuitenkin, jatko-työllistymismahdollisuudet ulkomaalaisten Kolumbiassa ovat käytettävissä vain joillakin toimialoilla, kuten öljy-ja muilla teollisuudenaloilla, jotka ovat luonteeltaan kansainvälisiä.

 

Visa vaatimukset

Kansainväliset opiskelijat on kirjoilla koulutusohjelman, joka vaatii vähintään 10 tuntia viikossa ja on tilapäinen Student Visa (TE). Opiskelija voi saada tämän viisumin Kolumbian suurlähetystö tai konsulaatti kotimaassaan. Visa myönnetään enintään yhden vuoden toimikaudeksi ja se voidaan uusia.Voit hankkia viisumin, opiskelijan on toimitettava todisteet ottamisen oikeudellinen oppilaitoksen Kolumbiassa, todiste maksukyky ja todiste siitä, että koulutusohjelman vaatii vähintään 10 tuntia viikossa. Opiskelijan tulee hankkia viisumi henkilökohtaisesti suurlähetystöön tai konsulaattiin ja kaikista toimitetuista on käännetty espanjaksi, jos ne ovat toisella kielellä.

 

Sairausvakuutuslain

Kolumbian terveydenhuoltojärjestelmä hallitsevat yksityisen vakuutuksen. Opiskelijat olisi saatava vakuutus kotimaassaan, joka on voimassa Kolumbiassa. Vaikka vakuutus, monet lääkärit ja sairaalat tarvitsevat edelleen etupainotteisesti rahana, vaikka jotkut voivat maksaa luottokortilla.

 

Vinkkejä

Jotkut Kolumbian kaupungit ovat erittäin korkeallakin, erityisesti Bogota, joka on lähes 3000 metriä.Opiskelevat tai matkustaa korkeallakin varotoimia kuten ylläpitää nesteytys ja mahdollistaa kehon sopeutua vähitellen korkeammalla.

Opiskelijat eivät jo hallitsee Espanjan kannattaa harkita opiskella espanjaa Kolumbiassa ennen hakemista maisteriohjelmiin.

 

Tietoja Kolumbia

Kolumbia on Etelä-Amerikan maa, joka sijaitsee Pohjois-mantereella. Maan yhteinen raja Panamasta luoteeseen, Venezuela ja Brasilia itään, ja Ecuadorin ja Perun etelään. Kolumbia on myös rantoja pitkin Karibianmerellä ja Tyynellämerellä. Maa on toiseksi suurin (väestön) espanjankielisten maa maailmassa. Suurimmat teollisuudenalat ovat kahvi, kukat, smaragdeja, tekstiili-, kemian-, muovi-, teräs-, hiili-, öljy-ja rahoituspalvelut. Kolumbia tarjoaa erilaisia ​​maisemia rannat ja viidakoissa vuorille. Espanja on virallinen kieli ja Kolumbian peso on valuutta.

 

Ilmasto

Kolumbia on viisi suurta maantieteellisillä alueilla - Andien vuoristossa (Bogata, Medellin ja Cali), Karibian rannikolla (Cartagena), Tyynenmeren rannikolla, Orinoco tasangoilla ja Amazonin metsien.Vaikka Kolumbia sijaitsee lähes päiväntasaajalla, maan vielä näkee monenlaisia ​​ilmasto-olosuhteet johtuvat korkeuserot. Suurin osa maa on lämmin ympäri vuoden, ja keskilämpötila on noin 24 astetta C. alueet kohonneita 2000-3000 metriä on keskimääräinen lämpötila 12 astetta C ja julkisivut yli 4500 metriä on lunta. Maa on yleensä sateinen, jossa kuiva kausi joulukuusta maaliskuuhun useimmissa osissa paitsi rannikolla, joka on aina sateinen.

 

Kulttuuri

Koska sen sijainti, Kolumbian kulttuuri on vaikuttanut monenlaisia ​​kulttuureja, kuten intiaani, espanja, Afrikkalainen, Karibian ja jopa Lähi-idän. Viime aikoihin asti, maan maasto tehty matka vaikeaa, joten eri alueilla Kolumbia ovat kehittäneet vahva alueellinen identiteetti ja kulttuurien samoin.Yleensä kolumbialaisten on hauska kulttuuri, joka tarjoaa tanssia ja joitakin parhaista salsa musiikin maailmassa. Lisäksi herkullista ruokaa, Kolumbian kulttuuri ovat maalaus, kuvanveisto, kirjallisuus, musiikki, teatteri ja elokuva. Urheilu on myös hyvin suosittu, jalkapallo on ylivoimaisesti suosituin. Muita suosittuja lajeja ovat pyöräily, baseball, kilpa-ja Taekwondo.

 

Elinkustannukset

Huolimatta maailmanluokan infrastruktuurin, elinkustannukset Kolumbiassa on alhainen. Huoneistot voi vuokrata suurissa kaupungeissa alle $ Yhdysvaltain 500 euroa kuukaudessa ja muut elinkustannukset ovat alhaiset samoin, opiskelija voi odottaa elävänsä maassa noin $ Yhdysvaltain 1000 dollaria kuukaudessa, ilman opetusta. Opiskelija viisumit eivät yleensä salli kansainvälisten opiskelijoiden töihin.

Yliopistot Kolumbia

Yliopistot Kolumbia

Tietoja maasta Kolumbia

Kolumbia rajautuu luoteessa by Panama, itään Venezuelan ja Brasilian sekä lounaassa Perussa ja Ecuadorissa. Viime vuosina Kolumbia n talouskasvu on ollut vaikuttavaa ja oli 8,2% vuonna 2007, yksi korkeimmista kasvu Latinalaisessa Amerikassa. Samaan aikaan Kolumbian pörssi kipusi 1000 pistettä sen perustettiin heinäkuussa 2001 yli 7300 pistettä vuoden 2008 marraskuuhun mennessä.

 

Pääkaupunki: Bogotá DC
Viralliset kielet: espanja
Hallitus: Yhtenäinen presidentin perustuslaillinen tasavalta
Väestö: 47072915
Bruttokansantuote: 502 dollaria.874000000000
Valuutta: Peso (COP)
Aikavyöhyke: (UTC-5)