Kommunikaatioteknologian maisteri (MCT)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Maisterin tutkinnon tavoitteena on houkutella ammattilaisia hyvin kehittyneellä tietämyksellä tietotekniikkaan liittyvistä osaamisista, luoda asiantuntijoita huipputeknologian käyttöön markkinoilla, mutta myös tehdä siitä niin, että ne voivat helposti mukautua erilaisten teknologioiden ja tarjoajia. Näiden ammattilaisten on voitava ottaa vastuu tehtävien ja hankkeiden suunnittelusta ja ongelmanratkaisusta.

Kuka tämä on?

Mestari on suunnattu yliopistojen ja kauppakorkeakoulujen valmistuneille, erityisesti tietotekniikkaan (matematiikka, fysiikka, tilastotiede, tekniikka, kemia jne.) Liittyvillä aloilla.

Jos hakijalla ei ole korkeakoulututkintoa ja hän haluaisi ansaita ammatillisen todistuksen, on mahdollista hyväksyä, jos he voivat todistaa, että heillä on 2-3 vuoden kokemus tietotekniikasta keskitasolla yrityksessään .

earth, internet, globalisationTheDigitalArtist / Pixabay

tavoitteet

Maisterin tutkinnon tavoitteena on houkutella ammattilaisia hyvin kehittyneellä tietämyksellä tietotekniikkaan liittyvistä osaamisista, luoda asiantuntijoita huipputeknologian käyttöön markkinoilla, mutta myös tehdä siitä niin, että ne voivat helposti mukautua erilaisten teknologioiden ja tarjoajia.

Näiden ammattilaisten on voitava ottaa vastuu tehtävien ja hankkeiden suunnittelusta ja ongelmanratkaisusta.

Näillä ominaisuuksilla opiskelijat valmistautuvat teknisiin tehtäviin, joissa on valvontatehtäviä, joissa he voivat kehittää joitakin seuraavista ominaisuuksista:

  • Analysoidaan tarpeita ja ehdotetaan, miten viestintätekniikat voivat parantaa yrityksiä.
  • Tulevat ratkaisut liiketoiminnan tarpeisiin.
  • Viestintäratkaisujen toteuttaminen liiketoiminnan asetuksissa.
  • Tekninen tuki viestintään kriittisissä ja / tai monimutkaisissa asetuksissa.

Sisällys

Kommunikaatioteknologiaohjelman maisteri koostuu viidestä moduulista ja lopullisesta kivenhankkeesta.

Ensimmäiset neljä moduulia keskittyvät teknisten kykyjen kehitykseen eri viestintäalueilla sekä suunnittelussa ja ongelmanratkaisussa tarvittavien taitojen kehittämiseen tutkittuihin teknologioihin liittyen.

Viides moduuli on suunniteltu antamaan opiskelijoille perustyökaluja tutkimushankkeiden toteuttamiseen.

Lopullinen projekti on erittäin tärkeä. Siinä opiskelijan on osoitettava, mitä taitoja he ovat oppineet ja kehittäneet ohjelman aikana tutkimus- ja kehityshankkeen kautta.

Eri moduulien sisältö on yhteensopiva viestinnän maailman tunnetuimpien ammattitodistusten kanssa. Opiskelijoita kannustetaan ja autetaan saamaan joitakin näistä todistuksista.

Virallinen brittiläinen tutkinto

CESTE: ssä noudatamme brittiläistä opetusmallia QAA-standardien mukaisesti (Yhdistyneen kuningaskunnan korkea-asteen koulutuksen laadunvarmistusvirasto), jota valvoo Galesin yliopisto (Walesin yliopisto). Tämä malli ohjaa sekä moduulien ja luokkien suunnittelua että kunnostusta sekä opetusinnovaatioita, ja etsii aina uusia keinoja ja menetelmiä opetukseen tehokkaammin.

Ison-Britannian opetusmallin mukaisesti menetelmämme on:

  • Dynaaminen ja jatkuvasti tarkistettava.
  • Innovatiivinen, ja siinä käytetään viimeisimpiä koulutussuunnitelmia, kuten hallinnan simulaatioita, suunnittelun ajattelua tai roolipelejä.
  • Käytännöllinen, jotta opiskelijat voivat kehittää omaa ymmärrystä, menettelytapoja ja tyylejä.
  • Henkilökohtainen, keskittynyt pienten ryhmien ympärille ja tarkkailee kunkin opiskelijan kykyjä ja ainutlaatuisuutta.
  • Aito henkilökohtainen kokemus, joka kannustaa opiskelijoita kehittämään suurinta potentiaaliaan.
  • Moderni, hyödyntäen uusimpia metodologisia suuntauksia () ja nykyisiä tekniikoita ja niiden mahdollisuuksia (jokainen opiskelija vastaanottaa kannettavan tietokoneen ja koulutusohjelmansa alun työn työkaluna).

109448_Metodologia.jpg

Erikoistumisalat

Tieto- ja viestintätekniikat

Olemme työskennelleet kovasti, jotta voimme tarjota sinulle turvallisimman, tehokkaimman ja luultavasti yhden tieto- ja viestintäteknologian markkinoiden täydellistä koulutusta, joka sisältää sekä vankan pohjan että tiedot uusimmista innovaatioista (sovellukset, tekoäly, virtuaalinen todellisuus, videopelit ja uudet ohjelmointiympäristöt). Ammattilaisten tarjoama tarjous ammattilaisille ja tuleville ammattilaisille ilman byrokratiaa.

Harjoittelu ja ammatillinen kehitys

Kaikki yliopistolliset opiskelijaohjelmamme, sekä perustutkinto- että maisteriohjelmat, sisältävät mahdollisuuden harjoittaa liiketoimintaa ammatillisten urasuunnitelmiensa kehittämisen opintojen aikana. Lisäksi voit tehdä kansainvälisen harjoittelun, jos valitset niin.

Kansainväliset opiskelijat

Kansainvälisille opiskelijoille on välttämätöntä saada vähintään B1-taso espanjaksi, jotta he voisivat osallistua ensimmäiseen kurssiinsa. Jos sinulla ei vielä ole tätä espanjankielistä tasoa, yliopisto tarjoaa mahdollisuuden osallistua intensiiviseen espanjankieliseen opintoihin saadakseen vaaditun sertifioinnin. Valmistuttuaan opiskelija on valmis siirtämään C1-tason tentin yhteisestä eurooppalaisesta kielten viitekehyksestä (CEFR).

astetta

Virallinen brittiläinen tutkinto

Viestinnän tekniikan maisteri

University of Wales

Titulación propia

Máster en Tecnologías de la Información y la Comunicación

CESTE, Escuela Internacional de Negocios

Eurooppalainen tutkintotodistus voidaan lisätä tutkintoon. Se on asiakirja, joka on lisätty siihen tutkintoon, joka todistaa opiskelijan koulutuksen, jotta sitä voidaan ymmärtää suhteessa Euroopan unionin jonkin muun jäsenvaltion tutkintoon eurooppalaisen opintosuoritusten siirto- ja kertymisjärjestelmän (ECTS) mukaisesti.

Akkreditoinnit116038_accCESTE.jpg

Viimeksi päivitetty Kesä 2019

Oppilaitoksesta

At CESTE, Escuela Internacional de Negocios, we offer you a different kind of educational model. For university students: official undergraduate and Master’s degrees framed by the best educational mod ... Lue lisää

At CESTE, Escuela Internacional de Negocios, we offer you a different kind of educational model. For university students: official undergraduate and Master’s degrees framed by the best educational model in the world—the British. For professionals and executives: important and prestigious certifications, executive programmes and coaching services for you to overcome the next challenge in your professional career. Näytä vähemmän