Koneenrakennus tiedekunnan

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Osastot

  • Materials Science and Technology Department of Materials Science and Technology (MST) on osasto rakenteessa teknillisen yliopiston Varna. Se perustettiin vuonna ensimmäisen lukuvuoden (1963-64) ja Higher teknisessä koulussa joka oli palautettu vuonna 1962.
    Department of Materials Science and Technology on johtava osaston opetusta seuraavissa suuret yhtiöt: Mekaaninen ja teknologia - kandidaatin tutkinto, laitteet ja instalations kemian, öljy- ja kaasuteollisuudessa - AMK, Mekaaninen ja teknologia - maisteriksi, Chemical Engineering - ylempi, Technology Koneet ja Welding Systems - maisteriksi, Materials Science and Technology of Mechanical Engineering Materials - Jatko (PhD) Degree, salakirjoituksen 2.1.02

  • Mekaaninen ja työstökoneita teknologia Mekaaninen ja Machine Tools teknologia-osasto (MEMTT) perustettiin kanssa perustettiin teknillisen yliopiston Varnan (silloin Mechanical ja sähkötekniikan Institute-Varna) vuonna 1969. Siinä luodaan perusta yleisen tekniikan osasto yliopistossa. Ensimmäinen Laitoksen johtaja oli lehtori Jordan Pashov.
    Tällä hetkellä päätoiminnot MEMTT osaston liittyvät koulutuksen opiskelijoiden pääaineena "Kone- ja tekniikat" ja "tietokoneavusteisen Technologies Mechanical Engineering", sekä tarjoaa kursseja muiden suurten yhtiöiden, kuten: Auto- ja Technologies (AET ); Mekaaninen ja Precision Engineering (MPE), Chemical Engineering (CE), Automation, Information and Control Engineering (AICE), Ship koneiden ja järjestelmien (SMM), Laivanrakennus (S), tuotantotalous (IM) ja muut.

  • teollinen muotoilu
Ura. Engineer - suunnittelija erikoisuus "Industrial Design" ja "Bachelor" tai "Master" aste koulutetaan suorittamaan erittäin päteviä suunnittelija, luova, johdon ja johdon toiminnan alalla: Teollinen muotoilu, sähkö- ja elektroniikkateollisuudessa, kotitalouksien ja teollisuustuotteiden , kodinkoneet suunnittelu, graafinen suunnittelu, mainonta, sisä- ja ulkotilojen suunnittelu, taiteellinen suunnittelu.

Näillä alueilla ammatillisen toiminnan "Alempi" ja "master" erikoisuus "Industrial Design" olisi sovellettava tekninen, taloudellinen, ympäristöystävällinen ja ergonominen muotoilu lähestymistapoja ja menetelmiä.

Automotive Engineering and Technologies Automotive Tekniikka (polttomoottorit ja autojen) on kandidaatin ja maisterin tutkinnot ja kuuluu ammattialoittain Tekniikka ja erikoistunut liikenne, Shipping ja Aviation.

AET erikoisuus koulutus on tullut olemassaoloon vuodesta 1963 lähtien. Se on seuraaja erikoisuus Polttomoottoritekniikka jossa opiskelijat koulutettiin jopa 1993 Department of Polttomoottoritekniikka.

Opetuksen tavoitteet erikoisuus kuljetustekniikan BA ja MA astetta liittyy koulutusta erittäin pätevä ja laaja asiantuntijoiden kanssa korkeakoulujen ottaa mahdollisuuksia lähes kaikilla nykyaikaisen tekniikan ja liikenteen alan: moottori rakennus, auto rakentaminen, käyttö ja ylläpito kuljetusten laitteet, järjestelyt ja johtaminen liikenteen, ekologian, ja tutkimus-, kehitys- ja suunnittelu toimintaa yritysten, tutkimuslaitosten ja muihin tieteellisiin yksiköihin.

AET laitos on osa Mekaaninen tiedekunnan. Osasto koostuu 10 kokopäiväistä luennoitsijoita, 3 vierailevia luennoitsijoita, 4 kokoaikaista FT, yksi tekninen avustaja ja kaksi mekaniikka

Teknillinen mekaniikka Osasto Teknillinen mekaniikka tarjoaa tärkeimmät koulutusta seuraavilla aloilla: "Teoreettinen mekaniikka", "Mechanics", "tekninen mekaniikka", "Lujuusoppi", "Lujuusoppi" "Theory mekanismeja ja koneiden". Luennot ja opetusohjelmia toimitetaan opiskelijoille seuraavat tärkeät ohjelmat: "Kone engineering", "sähkötekniikan, elektroniikan, automatiikka", "Liikenne, meri- ja lentoliikenne", "Energetiikka ja Energia" ja muita.

Tutkimuksen ja kansainväliseen yhteistyöhön liittyvät tieteenalat seuraavasti: Dynamics of mekaanisten järjestelmien Kontinuumimekaniikka, Robotics ja mekatroniikka, Oscilations teoria, Vibrodiagnostics, jne.

Osasto on perustettu perusta yliopistossa.

Economics ja managment Taloustieteen laitos Management on osa tiedekunnan meritieteiden ja ekologian teknillisessä yliopistossa Varna yhdessä osastojen Navigation, Management liikenne- ja säilyttäminen Vesistöjen "Purity; Ecology and Environmental Protection and Physics. Se vastaa koulutus kaikille yliopisto-opiskelijoiden oppiaineissa Taloustieteen. Vuodesta 1991, se on tarjonnut koulutusta Tuotantotalouden kandidaatin ja maisteriohjelmat ja vuonna 2011 uuden kandidaatin ohjelma teknologiset innovaatiot ja yrittäjyys käynnistettiin.

Viimeksi päivitetty Helmi 2016

Oppilaitoksesta

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair ... Lue lisää

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair, engine building, transport, electrical engineering, electronics and communications developing in northeastern Bulgaria. Näytä vähemmän