Konetekniikan diplomi-insinööri (MSE)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Mikä asettaa UM-Flintin MSE-ohjelman lisäksi?

Suunnittelijoiden kysyntä on kasvussa, kun yhä useammat yritykset etsivät näitä päteviä ammattilaisia rakentamaan parempaa maailmaa. Valmistaudu hyväksymään tämä jännittävä tilaisuus University of Michigan-Flint konetekniikan maisterin (MSE) konetekniikan ohjelmaan. Suunniteltu vastaamaan työskentelevien ammattilaisten yksilöllisiä tarpeita, siinä on koko tai osa-aikainen opintosuunnitelma illalla tarjolla olevilla kampuksella järjestetyillä kursseilla. Tämä ohjelma tarjoaa asiantuntijaopiskelijoiden ohjauksen, reaalimaailman kokemuksen, huipputekniset laitteet ja paljon muuta - joten sinulla on kaikki tarvitsemasi menestymiseen jatkotasolla ja uran jatkamiseksi.

Voimakas taloudellinen vaikutus

Osana opetussuunnitelmaa opiskelijat voivat saada reaalimaailman kokemuksia vastatessaan teollisuuden tarpeisiin yhteisöissä. Koneenrakennus on monipuolisin tekniikan ala. Siksi valmistus-, ilmailu-, energiantuotanto-, auto-, energia-, LVI- ja biolääketieteen uraa voidaan parantaa etenkin konetekniikan syventämällä. Vahva tutkinnon perusta kiinnittää teollisuuden huomion ja auttaa kehittämään uusia aloittavia yrityksiä, jotka ovat välttämättömiä taloudelliselle kehitykselle. Lisäksi tämä ohjelma tarjoaa julkisia ja yhteisöllisiä palveluita Flintille, Genesee Countylle ja Michiganin osavaltiolle.

Tutkimusmahdollisuudet

Ohjelman tutkimustoiminta on erittäin vuorovaikutteista Michiganin yliopiston professoreiden sekä yhteisön ja teollisuuden kanssa. Huippututkimuksemme auttavat MSE-tutkinnon suorittaneita kouluttautumaan uransa edistämiseen teollisuudessa, hallituksessa ja yliopistoissa.

Asiantuntijaopettaja

Konetekniikan kursseja MSE opettaa asiantuntija tiedekunta, joka tuo ammatillista tietoa ja kokemuksia heidän opetukseen. UM-Flint-tiedekunnan jäsenet julkaistaan säännöllisesti ja osallistuvat meneillään olevaan tutkimukseen, ehdotusten kirjoittamiseen ja muuhun tieteelliseen toimintaan. He ovat myös omistautuneita menttoreita, jotka opastavat ja tukevat sinua käytännössä luokkahuoneistunne soveltamisessa.

UM-resurssit

Osana maailmankuulua Michiganin yliopiston järjestelmää UM-Flint -opiskelijat voivat hyödyntää lisäresursseja, asiantuntemusta ja kontakteja Ann Arborin ja Dearbornin kampuksilla. ”Maissi ja sininen läpi ja läpi”, tukeva yhteisömme antaa opiskelijoille arvokasta apua tutkimuksessa, verkottumisessa ja muissa aloitteissa.

Pienet luokat

Suoritat MSE: n pienellä ryhmällä muiden opiskelijoiden kanssa, jotka jakavat intohimosi ongelmanratkaisuun, innovaatioihin ja projektinhallintaan. Tämä kohorttirakenne mahdollistaa paljon vuorovaikutusta, jonka avulla voit kehittää vahvan tukiverkon henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kehitykseen. Opetussuunnitelmaprojektit luovat yhteistyöympäristön, jonka avulla voit rakentaa käytännön ja teknisiä taitoja.

Koneenrakennus (MSE)

Master of Science in Engineering (MSE) -tekniikan ohjelma antaa opiskelijoille vahvan taustan konepajateollisuuden periaatteista ja perusteellisen tietämyksen alan uusimmasta tekniikasta, joka ylittää perustutkintoa koskevan kokemuksen. Ohjelma on suunniteltu vastaamaan työskentelevien ammattilaisten ainutlaatuisia tarpeita.

edellytykset

 • EGR 230 - statiikka (3).
 • EGR 260 - Muotoutuvien kiinteiden aineiden mekaniikka (3).
 • EGR 280 - tekniikkamateriaalitiede (3).
 • EGR 315 - kone-elementtisuunnittelu (3).
 • EGR 350 - nestemekaniikka (3).
 • EGR 353 - Termodynamiikka (3).
 • EGR 370 - dynamiikka (3).

vaatimukset

A. Ydinkurssit (12 op)

 • EGR 511 - Edistyksellinen materiaalimekaniikka (3).
 • EGR 532 - Edistynyt termodynamiikka (3).
 • EGR 540 - Advanced Dynamics and Control (3).
 • EGR 550 - edistyksellinen nestemekaniikka (3).

B. Valinnaiset opinnot (12 op)

 • Neljä jatkotason EGR-kurssia tai kolme jatkotason EGR-kurssia ja AUE-kurssi. Enintään 9 opintopistettä kursseilla, joita opetetaan sekä ylempien että jatko-opiskelijoiden tasoilla (tällä hetkellä EGR 510, EGR 551), ja vähintään luokan B (3,0) jokaisessa.

C. Valintamahdollisuus (6 op)

Yksi seuraavista vaihtoehdoista:

Opinnäytetyövaihtoehto

Opinnäytetyövaihtoehtojen valitsevien opiskelijoiden on varmistettava opinnäytetyön ohjaaja ja ilmoittautuminen kahdelle opinnäytekurssille. Opinnäytetyön onnistunut suorittaminen ja suullinen puolustaminen edellyttävät opintopisteiden suorittamista. Kaikkien näiden on oltava yliopistojen standardien mukaisia.

Huomautus: Itsenäinen opiskelukurssi ei ole sallittu opinnäytetyön mukaisissa ohjelman vaatimuksissa.

 • EGR 595 - Diplomityö I (3).
 • EGR 596 - Pro gradu -tutkielma II (3).

Ei-opinnäytetyön vaihtoehto

 • Kaksi ylimääräistä EGR- tai AUE-jatkotason kurssia ja tyydyttävä suorittaminen päällikön päästökokeessa.

Huomaa: Vain yksi itsenäinen opiskelukurssi on sallittu ohjelman vaatimusten mukaisesti opinnäytetyön ulkopuolella. Katso myös huomautus kohdassa B.

Luotonsiirto

Engineering Graduate Coordinatorin hyväksynnällä opiskelijat voivat siirtää tai valita valinnaiksi tutkinnon suorittaneiksi hakijoiksi (NCFD) korkeintaan kuusi opintopistettä tutkinnon suorittaneiden tekniikan kursseista.

sisäänpääsy

vaatimukset

 • Konetekniikan kandidaatin tutkinto alueellisesti akkreditoidusta yliopistosta tai yliopistosta
 • Opiskelijan arvosanan keskiarvo on vähintään 3,0 asteikolla 4,0
 • Tutkintotentin suorittaminen (GRE)

Eikö sinulla ole konetekniikan tutkintoa?

Muiden tekniikan alojen mahdolliset opiskelijat voidaan myös harkita pääsyyn ohjelmaan. Opiskelijaa, joka ei ole ansainnut konetekniikan perustutkintoa, voidaan vaatia suorittamaan perustutkinto konetekniikan kursseista ennen säännöllistä pääsyä ohjelmaan.

hakeminen

Jotta pääsy harkittaisiin pääsyä, lähetä alla oleva online-haku Muut materiaalit voidaan lähettää sähköpostitse osoitteeseen FlintGradOffice@umich.edu tai toimittaa Office of Graduate Program, 251 Thompson -kirjastoon.

 • Hakemus jatkoon pääsy
 • 55 dollarin hakemusmaksu (ei palauteta)
 • Kaikkien osallistuneiden korkeakoulujen ja yliopistojen viralliset tekstikirjoitukset
 • GRE-pisteet (yleinen) lähetettiin University of Michigan-Flint laitoskoodille # 1853
 • Kaksi suosituskirjainta. Suosituksia tulee antaa henkilöille, jotka ovat perehtyneet työhösi akateemisessa tai ammatillisessa tilanteessa ja jotka voivat kommentoida kriittistä ajattelutaitojasi, kykyäsi tehdä itsenäisiä projekteja ja kykyäsi tehdä yhteistyötä kollegoiden kanssa. Sähköiset suosituspyynnöt lähetetään osana online-hakemusprosessia.
 • Tarkoitus: Kuvaile jatko-opiskelun tavoitteesi ja syyt tämän ohjelman valinnalle. Lausunnot voidaan lähettää verkossa hakuprosessin aikana tai sähköpostitse osoitteeseen FlintGradOffice@umich.edu.

Sovelluspäivämäärät

Lähetä kaikki hakemusmateriaalit tutkijaohjelmien toimistolle viimeistään kello 17 mennessä hakemusten jättämisen määräpäivänä. Tämä ohjelma tarjoaa jatkuvan pääsyn kuukausittain hakemusarvioinneilla. Kaikkien hakumateriaalien jättämistä varten on jätettävä vähintään ennen:

 • Syksy - 1. toukokuuta (taattu vastine / kansainvälisen opiskelijan määräaika *)
 • Syksy - 1. elokuuta (jos tila sallii, vain Yhdysvaltain kansalaiset ja vakinaiset asukkaat)
 • Talvi - 1. lokakuuta (taattu vastine / kansainvälisen opiskelijan määräaika)
 • Talvi - 15. marraskuuta (jos tila sallii, vain Yhdysvaltain kansalaiset ja vakinaiset asukkaat)

* Opiskelijoiden on haettava määräpäivää mennessä stipendien, apurahojen ja tutkimusapulaisten saamiseksi.

Hakeminen kansainväliseksi opiskelijaksi

Kansainvälisten opiskelijoiden on toimitettava lisädokumentaatio päästäkseen ohjelmaan.

Kansainväliset vaatimukset

Kaikkien opiskelijoiden vaadittavien materiaalien lisäksi kansainvälisten opiskelijoiden on toimitettava lisäasiakirjat hakemushetkellä:

 • Todistus valmistumisesta tai tutkintotodistus, josta ilmenee kandidaatin tutkinto ja sen myöntämispäivä. (Jos olet käynyt yliopistossa tai yliopistossa, jossa on tutkintotietoja leikekirjaan tai merkkiarkkiin, todistusta tai tutkintotodistusta ei tarvita.)
 • Englannin kielen taito: Jos englanti ei ole äidinkielesi, sinun on osoitettava englannin kielen taito.
 • Taloudellinen todistus: F-1-viisumia hakevien kansainvälisten opiskelijoiden on toimitettava vakuutustodistus ja siihen liittyvät asiakirjat. Tätä asiakirjaa voi käyttää iService-palvelun kautta. Sitä käytetään määrittämään, oletko oikeutettu pääsyyn.

Olet tervetullut tänne, video:

Viimeksi päivitetty Tammi 2020

Oppilaitoksesta

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number ... Lue lisää

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number of students into our classrooms, equipping them with the knowledge, experiences, and skills to make lasting contributions to the businesses, organizations, and communities they help shape. We invite you to see how our students, faculty, staff, and campus are making a real difference. Näytä vähemmän