Lue virallinen kuvaus

MA Koulutus (Johtamisen) ohjelma on tarkoitettu niille ammattilaisille työskentelevien koulutus- tai koulutusorganisaatiot, edistämällä koulutus- tai koulutuksen prosessi. Tämä on joustava, integroitu kurssi opetusalan ammattilaiset voivat keskittää tutkimus, tutkimus ja stipendin toimintaa tehokkaampien toimintatapojen ja nostamalla saavutus niiden tietyllä alueella. Sinä valmistuu asiantuntijana Education.

Kaikki osallistujat kirjoilla MA tietenkin, mutta voi halutessaan poistaa ulos jatko Certificate tai jatkotutkinto vaiheessa. Tutkimus suoritetaan silloin Masters (Level 7) läpi.

Kurssi on suunniteltu siten, että tehtävät voidaan rakentaa työ käytännössä ja maksimoida vaikutus standardeja opetuksen, johtamisen koulutuksessa. Kaikki moduulit perustuvat tiedon hankkimiseksi parhaita käytäntöjä tutkimuksen ja kirjallisuuden, täytäntöönpanossa ja tutkia vaikutusta tai vaikutus. Osallistujia kannustetaan suuntaamaan toimeksiannot tunnistetut institutionaaliset ja henkilökohtaiset tarpeet ja käyttää lääkärin toimintaa tiedustelu ja heijastava käytännön oppimisen malli.

Moduulit

MA Koulutus (Johtamisen) edellyttää: -

  • Vuosi 1 - Kehitetään tehokas opetus ja oppiminen
  • Year 2 - Kehitetään Tehokas Johtamisen in Education
  • Year 3 - Väitöskirja

Kukin moduuli on tutkittu vuoden, ja onnistuessaan osallistuja etenee seuraavaan moduuliin; viimeinen on pakollinen väitöskirja.

Koska ohjelma on jatkotutkintotasolta, odotus on, että osallistujat toimii itsenäisesti ja ottaa vastuu omasta edistymisestä tutkimuksiin.

Työpaikat

Kurssi on suunniteltu, jotta osallistujat voivat parantaa urakehitystä. Monet osallistujat saavat promotions.Others käyttää todisteita kerätään toimeksiantoja todisteena tehostetun käytännön haettaessa uutta virkaa. Osallistujat raportoivat läheinen yhteys, mitä he ovat tutkineet ja miten niiden käytäntö on parantunut.

MA Koulutus ei ole reittiä opetukseen ja ei myönnä pätevä opettaja Tila (QTS) Mauritiuksella tai UK.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta Middlesex University Mauritius »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
3 viikkoa
Part-time
Hinta
- MUR 230000
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä