Laivanrakennus tiedekunnan

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Osastot

  • laivanrakennus Laivanrakennus laitos antaa erikoiskoulutusta hankkimiseksi akateemista tutkintoa:
Luonnontieteiden kandidaatti
  • opiskelijoille pääaineen Shipbuilding and Marine Engineering;
  • opiskelijoille muiden suurten TU-Varna, joka liittyy rakentamisen ja käytön laivojen ja merirakenteiden;
Filosofian maisteri
  • asiantuntijoiden kanssa kandidaatiksi on Shipbuilding and Marine Engineering
  • asiantuntijoiden kanssa kandidaatiksi annetun Mekaaninen ja toiminta Fleet.


Laiva Koneet ja mekanismit

Tärkeimmät Marine Engineering esiteltiin vuonna 1963, ensimmäisen vuoden ilmoittautuminen opiskelijoiden Mechanical ja sähkötekniikan Institute-Varna, nyt Technical University - Varna.

Tutkimuksen kesto on 5 vuotta kokopäiväistä ja osa-aikaisia ​​opiskelijoita, joista 6 kuukauden koulutuksen purjehdus käytännön tai tuotannon sijoittaminen. Opiskelija valmistuu korkeakoulututkinto "Master of Science" ja hankkia pätevyys aste insinööri, myös saada mahdollisuus saada kansainvälisesti tunnustettu pätevyystodistus "vahdinpidosta Engineer".

Navigation, liikenteen hallintaa ja säilyttämistä vesiväylät Osasto tarjoaa koulutusta kokopäiväistä ja osa-aika opiskelijoiden erikoisuuksia "Navigation" ja "toiminta Fleet ja porttien" TU, Varna. Kaksi suurta yhtiötä perustettiin vuonna 1992/1993 lukuvuoden.

Osasto, joka antaa erikoiskoulutusta on nimeltään "Navigation and Transport Management" johtaa Assoc. Prof Eng Chavdar Branimirov Ormanov. Tekninen avustaja on rouva Krasimira Stoykova.

"Navigation and Transport hallinta ja säilyttäminen vesiväylien" laitos on osa tiedekunnan Marine Science and Ecology. Oppaat ja labs sijaitsevat uusin rakennus kampuksen. Academic Laitoksen henkilökunta koostuu 14 kokopäiväistä luennoitsijoita, 5 vierailevia luennoitsijoita ja tekninen avustaja.

Yksikössä on "Maritime Training Centre" mukaan protokollan nro: 9 / 30.05.2005 Academic hallituksen teknillisen yliopiston, Varna. Johtaja keskus on Assoc.- Prof. Dr.Eng. Mihail Shterev. Sen toiminta vahvistetaan ja valvoo toimeenpanoviraston "Merenkulkulaitoksen" at liikenneministeriön Bulgarian tasavallan.

Suuret yhtiöt ovat valtion rekisteriin erikoisuuksia. Asetuksella nro: 170 / 8.3.1998 yhtenäinen tila saamisen edellytykset astetta molemmissa lajeissa on hyväksytty.

Ecology and Environmental Protection Ekologia ja Environmental Protection Department kouluttaa seuraaviin suuret yhtiöt:

  • Tekniikka ja teknologia ympäristön pilaantumisen ehkäisemisestä merien ja ympäristönsuojelun - Bachelor Degree
  • Tekniikka ja teknologia ympäristön pilaantumisen ehkäisemisestä merien ja ympäristönsuojelun - maisteriksi
  • Maatalous - Bachelor Degree
Academic Laitoksen henkilökunta käsittää 13 luennoitsijat: 1 professori, 5 Associate- professoria, 4 Lääkärit, 2 Avustajat.

Opiskelijat, jotka valmistui osastolla ovat löytäneet uramahdollisuuksia ympäristönsuojelijoina kunnissa RIEW (alueellinen tarkastus ympäristö- ja Waters), kansallinen virasto ympäristö-, altaan osasto, Merenkulkulaitos sekä tuotantolaitosta.

Ekologia ja Environmental Protection Department on jatko-ohjelmia tieteellisiin asteen "Tohtori" tieteellisestä erikoisuus laitteet ja asennukset ympäristönsuojeluun.

Suurten yhtiöiden osastolla, jotka tarjoavat koulutusta akkreditoitu National arviointi ja akkreditointi Agency (NEAA).

tehdas- viljely Lämpötekniikka (Heat Engineering) Lämpötekniikka osasto tarjoaa tärkeimmät koulutusta suurten yhtiöiden ammattialan konetekniikan kattaa aiheita "termodynamiikka", "Lämpö ja Mass Transfer", "Fluid Mechanics", "Hydraulic ja pneumaattinen Koneet ja käytöt" ja "Automaattinen säätö ja käyttö" .

Erikoiskoulutusta major lämpötekniikka (varten kandidaatin ja diplomi) suoritetaan aiheet kenttiä "Heat Exchange, Mass Exchange ja polttoaineen laitteet ja järjestelmät", "Heat and Gas Supply", "Lämmitys, Ilmanvaihto ja ilmastointi "," jäähdytys ja kuivaus laitteet "," Uusiutuvat energialähteet ja hävitys Heat "," Computer Systems Engineering Design "tutkimus- ja kansainvälistä yhteistyötä liittyvät tutkimusalueet teoreettisen lämpötekniikka (Heat Engineering), Applied lämpötekniikka (Heat Transfer), Fluid Mechanics, Automated Systems Information and Management.

Viimeksi päivitetty Helmi 2016

Oppilaitoksesta

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair ... Lue lisää

The new university should provide engineers for shipbuilding, transport, machinery, electricity and communications technology needed for industrial complexes in chemistry, shipbuilding and ship repair, engine building, transport, electrical engineering, electronics and communications developing in northeastern Bulgaria. Näytä vähemmän