Opiskele Maisterin tutkinnot Libanonissa

Maisterin tutkinnot Libanonissa 2018/2019

Study in Lebanon

Korkeakoulujen Libanonissa

Libanon omistaa # 5 paikka koulutuksen matematiikan ja luonnontieteiden mukaan 2013 Global Information Technology Report, listan koonnut World Economic Forum. Muita merkittäviä eroja myös # 10 parhaan kokonaistuloksen koulutuksen laadun ja # 13 laadun hallinnan koulujärjestelmää.

Under-ja jatko-opintoja historian, taiteen ja humanististen on keskitetty elävä laboratorio, kun opiskelu Libanonissa.Maan sijainti ja historia tekevät tutkimus kieltä, kulttuuria, maailman uskonnot, ulkosuhteisiin ja kansainväliseen kauppaan ihanteellinen harrastuksia täällä.

Libanon istuu pohjoispäässä Great Rift Valley, joka tarjoaa ei-muita-paikka-on-earth mahdollisuuden opiskella geologia, mannerlaattojen ja syntymän uusia mantereita, koska se tapahtuu. Öljy ja maakaasu ovat hiljattain löydetty sisämaassa ja alle Libanonin merenpohjan kiinnostuneita opiskelijoita suunnittelu ja etsintä näiden luonnonvarojen voivat oppia niistä maasta ylös, kirjaimellisesti, Libanonissa.

 

Yliopistot Libanonissa

Niistä 41 yliopistojen kanssa kansallisen hyväksynnän Libanonissa, joista kolme ansaita paikalla Webometrics Ranking of World Universities:

  • Beirutin amerikkalainen yliopisto (AUB) vuonna 250. paikka
  • Université Saint Joseph de Beyrouth, # 2332
  • Libanonin American University, # 2630

 

Lukuvuosi

Yliopiston lukuvuosi alkaa lokakuussa. Kevätlukukauden seuraa helmikuussa kesällä istunto jälkeen. Libanonin opetussuunnitelman ja muut määräykset koulujärjestelmän säännellään opetusministeriö, joka edellyttää kahdeksan vuoden koulutuksen jokaiselle Libanonin lapselle.

Kärkipään AUB vaatii opetusta maksut kunkin luotto tunnin jopa 15 per lukukausi. Ylimääräiset luotto tuntia voidaan ottaa maksutta. Lukukausimaksuja vaihtelevat oppiaineen ja koulutusohjelma. Muita opiskelija kulut sisältävät hakemus-, rekisteröinti-, asunto-, internet-, sairausvakuutus, ja oppilaan maksuja.

 

Sairausvakuutuslain

Opiskelijoiden Libanonin yliopistoissa maksaa sairausvakuutusmaksu, jossa hinnat, jotka vaihtelevat määrä lukukautta tekee opiskelija.

 

Student Visa

Tutkia Libanonissa, ulkomaisten opiskelijoiden on nykyinen passi, joka päättyy vasta kuuden kuukauden kuluttua palata opiskelijan kotimaassa. Opiskelijan oleskelulupa on kaikkien ulkomaisten opiskelijoiden, riippumatta kotimaahansa.

Jokainen opiskelija, joka on koskaan ollut Israel on evätty pääsy etuoikeuksia Libanoniin. Visa postimerkkejä Egyptin ja Jordanian ovat osoitus tarpeeksi kieltää oppilaiden pääsyä maahan.

 

Hyvä tietää

Arabia on virallinen kansallinen kieli, mutta säännökset tekevät Ranskan sallittua joissakin virallisissa olosuhteissa. Yliopiston kurssit opetetaan arabian ja ranska, mutta Englanti on saamassa suosiota, erityisesti tutkimuksissa tieteiden ja kansainvälisen liiketoiminnan. 

Tietoja Libanon

Kuvankaunis Libanon ympäröi pohjoisessa ja idässä Syyria ja Israel sen eteläpuolella. Välimeren muodostaa maan länsirajalla. Tämä strateginen sijainti on tehnyt Libanonissa ja tärkeä portti Afrikan, Aasian, ja Euroopassa vuodesta esihistoriallisia kertaa.

Kulttuurinen moninaisuus kautta aikojen on jättänyt jälkensä nykyajan Libanonissa. Näkyy kaikkialla on linkki antiikin Phoencia, Assyria, Persia, Kreikan ja Rooman Empires, arabien valloittaa Välimeren rantaviivaa ja Pohjois-Afrikassa, Christian ristiretkeläiset, Turkin Ottomaanien valtakuntaa, ja enemmän viime aikoina, Ranska.

Sen sijainti tulee valtaa ja vaurautta, syyt Libanon oli aikoinaan tunnettu Sveitsi idässä. Turistit ryntäävät sen pääkaupunki, Beirut, niin suurin joukoin sitä kutsuttiin Pariisin Lähi-idässä. Sisällissota 1975 ja 1990 jäljellä pysyvää epävakautta, josta kansa on edelleen toipumassa tänään.

Libanonin-amerikkalainen runoilija, Khalil Gibran, jätti pysyvän perinnön oman, varsinkin inspiroiva kirja, "Profeetta" julkaistiin vuonna 1923. Gibran pidetään # 3 myydyin runoilija kaiken aikaa, Shakespearen ja Lao-Tzu keveiden luettelon.

Kuuluisa Cedars of Lebanon, kuvattu lippu ja vaakuna, armon kansakunnan metsät ja ovat globaaleista suojelutoimia, jotka sisältävät Yhdysvaltain Forest Service.

 

Ilmasto

Libanonin maantieteellisiä sijainteja edustavat neljää eri alaa - rannikko plain länteen, Länsi vuorijono (Libanon vuoret), hedelmällinen Central Valley (Beqaa) ja Itä-vuorijonon (Anti-Libanonin vuoret). On täysin mahdollista viettää aamulla nauttia hiihtokeskus vuorilla ja uida Välimeressä samana iltapäivänä.

Välimeren puskuroi lämpöä länsirajalla, luoda erittäin toivottavaa leuto ilmasto, joka on miellyttävä ympäri vuoden. Libanonin vuoret estää kosteaa meri-ilmaa leviäminen sisämaahan kuitenkin, jossa ilmasto on kuivempi ja lämpimämpi kuin rannikolla.

 

Yhteiskunta

CIA World Factbook kuvaa Libanonin kaikkein uskonnollisesti monipuolinen Lähi-idän kansat. Väestöstä on noin 60% on muslimeja, 39% kristittyjä, ja seoksen muiden uskontojen harjoittama muun väestön. Hallitus tunnustaa 17 virallista uskontoja, joista jokainen säätelevät itse suhteessa uskonnollisiin ja perheoikeuteen. Tämä confessionalist parlamentaarinen tasavalta valtiomuoto tekee väestönlaskenta-ottaen epävarma hanke ja sen seurauksena, ei virallinen laskenta on tehty vuodesta 1932. Väestön 2010 arvio on 4.125.247, noin puolet asuu Beirutissa Välimeren rannalla.

Sekoitus monista eri kulttuureista vuosituhansien luo eloisan elämäniloa vietetään kansakunnan monia festivaaleja ja sen perinteisen musiikin, kirjallisuuden ja kulinaarisia nautintoja. Tämä dynaaminen sekoitus kansojen ja tulli vetää matkailijoita ympäri maailmaa niin paljon, New York Times arvioi Beirut # 1 maailmassa matkailukohde sen ainutlaatuinen Yöelämä ja Hospitality vuonna 2009. Huolimatta vilkkaasta matkailua, monet kansalaiset Libanonin kärsii yhä hankaluutta lähes universaali jälkeen brutaali Libanonin sisällissodan.

 

Elinkustannukset

Libanonin hallitus asettaa lähes mitään rajoituksia tulonsiirroista yli Libanonin rajojen.Tämä laissez-faire asenne ulkomaankaupan arvellaan olevan välttämättömiä talouden kasvu kansakunnan nauttia keskellä maailmanlaajuista talouskriisiä, vaikka hidastuminen on alkanut vuodesta 2010, jolloin julkinen velka oli listattu # 4 korkeimpia maailmassa Kansainvälinen valuuttarahasto.

Palvelualalla, kuten pankki-ja matkailu, muodostaa noin 65% työvoimasta, teollisuus 26% ja maatalouden 12%.

Tietoja maasta Libanon

Libanon sijaitsee itäpäässä Välimeren pohjoispuolella Israelin ja länteen Syyria. Se on neljä viidesosaa koko Connecticut. Libanonin vuoret, jotka kulkevat rinnakkain länsirannikolla, kattavat suurimman maan, kun itärajalla on Anti-Libanonin alueella. Libanonin talouden seuraa laissez-faire-malli. Useimmat talouden dollarized, ja maa ei ole rajoituksia, jotka koskevat pääomien sen rajojen yli. Libanonin hallituksen väliintuloa ulkomaankaupasta on minimaalinen.

 

Capital: Beirut
Viralliset kielet: Arabia
Hallitus: Yhtenäinen confessionalist parlamentaarinen tasavalta
Asukasluku: 4224000
Bruttokansantuote: 61 dollaria.444000000000
Valuutta: Libanonin punta (LBP)
Aikavyöhyke: (UTC 2)