Tämä ohjelma on tarjolla NBS kaksi kertaa mallin mukaan, kokopäivähoidon ja perjantai-iltaisin ja lauantaisin työskentelevät ammattilaiset.

Erityinen etu: Voit muuttaa aikainen malli opiskellessaan, jos voit aloittaa työharjoittelulla aikana opintonsa ammattia.

Ammatillisen vaihtoehdot

Tutkinnon tietenkin Business Management (MA) hyväksyy joukkueiden Projektleitungs- ja valvontatehtävistä. Ne ovat yrittäjiä siinä asemassa tieteelliseltä pohjalta ja ajoissa käsitellä ongelmia kohdennettuja ja tavoitteiden saavuttamiseksi ja yritysten tarpeet ja asiakkaiden sekä lain vaatimukset. Hankinnan johtoon liittyviä tehtäviä vaatii sitä ensi tietoa ja varmuutta toimia ja päättäväisyyttä. Siksi ohjelma on myös linjassa keskeiset taidot.

Kurssi Business Management antaa opiskelijoille mahdollisuuden neuvoa, on käsitteellisesti ja strategisesti toiminut. Niistä toimialoilla mukaan yritysjohtajat ovat muun muassa yritysten johtotehtävissä hallinta ja projektinhallinnan tehtävissä ja markkinataloutta koskevien yksittäisten liiketoiminta-alueiden, kuten henkilöstöhallinnon, markkinoinnin tai määräysvaltaa. Hyödyt hyvät uramahdollisuudet liiketoiminta-alueilla, kuten markkinointi, myynti, IT ja rahoitussektorilla, missä pätevien hakijoiden on master tasolla. Lisäksi harjoitellaan loppuunsaattamisen useiden Englanti-kielen moduulit keskeisimmissä kansainvälisen liiketoiminnan kieli.

Työllistettävyyttä valmistuneiden on NBS aina keskipisteenä. Tätä tukee esimerkiksi integroidun vapaa seminaariohjelma. Luuletko akateemisen uran jälkeen? Hyödynnä tieteellisen julkaisusarjan heidän ensimmäinen julkaisu!

sisältö

Maisterin tutkinto Business Management (MA), jota välittävät tutkimukseen perustuva ja tieteellisesti heijastuu opetus syvällistä liiketoiminnan tuntemus, laaja-alaista menetelmien ja strategista osaamista ja johtamistaitoja. Ne voivat kehittyä alalla projektin ja yritysjohdon vastuullinen käytännön-asiaa tehtäviä, kehittää ratkaisuja ja onnistuneesti otettu käytäntöön. Samalla voit hankkia tarvittavat sosiaaliset ja kulttuurien tuntemus - eikä vähiten sen vuoksi, että useat moduulit pidetään Englanti.

Kun otetaan huomioon muutoksen yritystoimintaa johtajien on yhä hyödyntää strategisen ja operatiivisen johdon tehtäviä. Ohjelma Business Management on opetussuunnitelman ja järjestelmällisesti suunnattuna valmistuneet voivat vastata näihin haasteisiin käytännössä. Tämä edellyttää kattavaa vielä taloudellisen aseman vahvistamiseen, jotka koostuvat teknisistä, suunnitelmallista, sosiaalisia ja henkilökohtaisia ​​johtamistaitoja. Lisäksi kulttuurien tuntemus, yritysturvallisuuden ja kansainvälistymisen markkinointi ovat olennainen osa ohjelmaa.

kurssin sisällön jaettu neljään ryhmään moduulit:

  • Management and Law
  • Valvonta ja markkinointi
  • Yhtiön turvallisuus ja digitalisointi
  • Pääprojektisuunnitelmassa ja Master Thesis

lähtötilanteessa

Valmistuminen

Master of Arts (MA)

Pääsyvaatimukset

  • Pääsyvaatimuksena on onnistuneesti päätökseen perustutkintoa taloustieteen koulutusohjelman (Bachelor, Diploma), tai toinen perustutkintoa kurssi, jossa mehrsemestriges pohjan johtamistaitoja on vähintään.
  • Opiskelijoille alle 210 opintopistettä alkaen kandidaatin tutkinto-ohjelma ilman todistettu, alan työkokemusta on suoritettava yhden lukukauden valmennuskurssi, joka voi liittyä lisäkustannuksia.
  • Opiskelijoille alle 210 opintopistettä alkaen kandidaatin tutkinto-ohjelma ja MIT todistettu, asiaa käytännön ammatillista toimintaa vähintään vuoden voidaan hyvittää korkeintaan 30 opintopistettä pyynnöstä.
  • Jos sinulla on kysyttävää, ota meihin yhteyttä milloin tahansa!
  • vaadittu kielitaito: Englanti taso B2

normaali ajanjakso

4 lukukautta (24 kuukausi)

Luentoajat ja -paikat

Kursseja järjestetään perjantaisin 18:00 21:15 ja lauantaina 8:30-17:00 tutkimuksessamme keskuksissa ja Quarree Holstenhofweg ja tiloissa Helmut Schmidtin yliopiston Hampuri.

loma

Tauko ovat helmikuussa ja elokuussa. Jouluaattona kunnes uusi vuosi ei luentoja eikä tarkastuksia.

Lukukausimaksut

Lukukausimaksut määrä 24 erässä 505 euroa kuukaudessa. Lisäksi kertaluonteinen tarkastus maksu 500 euroa on tarkastuksen esiin (Yhteensä: 12620 euroa).

NBS noudattaa läpinäkyvä Fair-Price-politiikka. Siksi keräämme opintojensa aikana tavanomainen kesto ei muita kuluja (kuten ilmoittautuminen tai toistamista moduulin tutkimukset).

rahoitusmahdollisuuksia

Ilmoitathan rahoitusmahdollisuuksista vuonna navigointi oikealla alla "Apurahat ja rahoitus".

Ohjelman opetuskielet:
Saksan kieli
NBS Northern Business School
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Request Info
Syys 2019
Duration
18 - 24 kuukautta
Part-time
Full-time
Hinta
12,650 EUR
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä