Sähköautotekniikan Maisterin Tutkinto

Universitat Rovira i Virgili

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

Sähköautotekniikan Maisterin Tutkinto

Universitat Rovira i Virgili

Uusien älykkäiden, ekologisten ja integroitujen liikennejärjestelmien kehittäminen on yksi 2000-luvun tärkeimmistä yhteiskunnallisista haasteista, erityisesti päästöistä ja käytetystä energiasta. Sosiaalinen etu ja sähköauton ympärille muodostuva teollisuusyritys herättävät pätevien ammattilaisten kysynnän kaikissa käytössä olevissa tekniikoissa.

Sähköautotekniikan maisterin tutkinto on ensimmäinen virka-aste, joka on erikoistunut sähköautoihin, joita opetetaan kaikkialla Espanjan osavaltiossa. Tällä pätevyydellä tarkoitetaan toimittamaan insinööreille eri tekniikoita elektroniikan ja ohjauksen aloilta, jotka voivat olla sovellettavissa sähkö- ja hybridiajoneuvojen kehittämiseen ja soveltuvin osin tavanomaiseen ajoneuvoon.

Sähköauton asteittainen toteuttaminen lisää tarvetta insinööreille, joilla on erityistä tietämystä tällä alalla, ja siksi päällikön päätavoitteena on kouluttaa erikoistuneita insinöörejä yhteistyössä alueen kanssa toimivien yritysten kanssa.

yhteistyötahoja

 • Lear Corporation
 • Applus Idiada

pääsy

Mestari ohjataan:

 • Toimialaelektroniikan ja automaation tutkinto, sähkötekniikan tutkinto, teollisuustekniikan tutkinto, tutkinto energiatekniikan koulutusohjelmassa, systeemitekniikan ja tietoliikennepalvelujen tutkinto, tekniikan insinööri Aerospace, systeemitekniikan ja meritekniikan koulutusohjelma, tietotekniikan koulutusohjelma, koneenrakennustekniikka, kemian tekniikan tutkinto, teollisuustekniikka, tietoliikennetekniikka, ilmailutekniikka, automaatio- ja teollisuuselektroniikka, elektroniikka-alan insinööri ja alueet liittyviä.
 • Viralliset korkeakoulututkinnon suorittaneet: Teollisuustekniikan erikoistunut tekninen insinööri; Tekninen insinööri Sähkön erikoisalana; Sähköisten järjestelmien ja niihin liittyvien alojen erikoistunut tekninen insinööri.
 • Alan aktiiviset työntekijät, jotka haluavat hankkia lisäkoulutusta.

Opiskelijat tarvitsevat kannettavan tietokoneen suoritettavakseen maisterin tutkinto ja tutkivat itseään. Tietokoneen vähimmäisvaatimukset ovat seuraavat:

 • Prosessori: Intel Core I5
 • RAM-muisti: 4 Gt
 • Kiintolevy: 128 Gt
 • Käyttöjärjestelmä Windows 7 tai uudempi 64 bittiä (voi olla myös Linux)

Erityiset asiakirjat

Etukäteen rekisteröityjen pakollisten yleisten asiakirjojen lisäksi voit myös lähettää:

 • Master-tutkintoon liittyvän täydennyskoulutuksen akkreditointi (kurssit, seminaarit tai muu harjoittelu).
 • Akkreditointi (vähintään 12 viikkoa) englanninkielisissä paikoissa.
 • Akkreditointi ammattikokemuksesta, joka edellyttää maisteriohjelmaan liittyvää akateemista tutkintoa.

valintaperusteet

 1. Käyttöoikeuden soveltuvuus seuraavan järjestyksen mukaan:
  • Virallinen kandidaatin tutkinto tai insinööritieteiden tutkinto: Teollisuustekniikan ja automaation tutkinto, sähkötekniikan koulutusohjelma, teollisuustekniikan koulutusohjelma, energiatekniikan koulutusohjelma, systeemitekniikan ja televiestinnän koulutusohjelma, insinööri Aerospace Technologies, systeemitekniikan ja meritekniikan tutkinto, tietotekniikan tutkinto, konetekniikan tutkinto, kemian insinööri, insinööri, insinööri, insinööri, insinööri, insinööri, automaatio- ja teollisuuselektroniikka, elektroniikka-insinööri: enintään 8 pistettä.
  • Viralliset korkeakoulututkinnot teknisiltä insinööreiltä: Teollisuustekniikan erikoistunut tekninen insinööri; Sähkötekniikan erikoistunut tekninen insinööri; Sähkötekniikan erikoisalan televiestinnän tekninen insinööri: korkeintaan 7 pistettä.
  • Muut: 0 pistettä.
 2. Virallisen korkeakoulututkinnon akateemisen arvion arviointi, joka antaa päällikölle pääsyn: enintään 4 pistettä.
 3. Päällikön sisältöön liittyvä täydennyskoulutus (akkreditoitu dokumentti): korkeintaan 2 pistettä.
 4. Asiaankuuluvat (vähintään 12 viikkoa, dokumentaarinen akkreditointi) englanninkielisissä paikoissa: korkeintaan 2 pistettä.
 5. Akkreditoitu ammattikokemus, jonka suorittamiseen akateeminen tutkinto on tarpeen maisteriohjelmaan liittyvillä aloilla. Jokaisesta kokopäiväisestä ammatillisesta kokemuksesta 0,2 pistettä lisätään enintään 2 pistettä.
 6. Sovellukset tilataan korkeimmasta alimpaan saadun pistemäärän mukaan (edellisissä jaksoissa olevien pisteiden summa).

Kuitenkin, jos paikassa ei ole riitä puutetta, ja niin kauan kuin pääsyvaatimukset täyttyvät, hakija hyväksyy sinut ilman että etuoikeus on etusijalla.

uramahdollisuuksia

Sähköautotekniikan maisterin tutkinnon suorittaneet voivat kehittää tehtäviään seuraavilla aloilla:

 • Suunnittelu, projektio, valmistus ja testaus prototyyppien aikana valmistusprosessin sähköauton ja sen apu-elektronisten komponenttien.
 • Kaiken elektroniikkajärjestelmän suunnittelu, toteutus ja testaus ajoneuvojen energian käsittelyyn sekä autoteollisuuteen käytettävät koneet ja sulautetut ohjaus- ja viestintäohjelmistot noudattaen alalla käytettäviä kehitystekniikoita ja vastaavia määräyksiä.
 • Tuotteen tutkimus tai kehittäminen suunnittelun, kehityksen tai projektinhallinnan tasolla.
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Espanjalainen


Päivitetty May 14, 2018
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Sekä onlineopetusta että kontaktiopetusta
Start Date
Aloituspäivämäärä
Loka 2018
Duration
Kesto
1 vuosi
Osa-aikainen
Kokopäiväinen
Price
Hinta
2,913 EUR
Locations
Espanja - Tarragona
Aloituspäivämäärä: Loka 2018
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Kesäkuu 30, 2019
Dates
Loka 2018
Espanja - Tarragona
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Kesäkuu 30, 2019