Lue virallinen kuvaus

SCI-Arc: n M.Arch 1 on kolmivuotinen, seitsemän aikavälin, ammatillinen Master of Architecture ohjelman. Ydin ohjelmaan sisältyy arkkitehtoninen kokemusta ja oppia tekemällä.

Avoin hakijoille, joilla on kandidaatin tutkinto tai vastaava minkä tahansa alan tutkimuksessa M.Arch 1 ohjelma vaatii läsnäoloa syksyllä ja keväällä ehdot kahden ensimmäisen vuoden, ja syksyllä, kevät, ja kesällä ehdot kolmannen vuoden. Opetussuunnitelma on vaaka- integroitu ja pystysuoraan etenevä alkaen neljän lukukauden core järjestyksessä, jossa opiskelijat kehittävät puitteet kuria ja vahvan perustan luetteloinnin ja kokeilua.

Jokaisen lukukauden design studio on kiinteästi sidoksissa kursseja visuaalinen, kulttuuriin ja soveltavan tutkimuksia, antaa oivalluksia suhdetta arkkitehtuuriin ja tekninen kehitys, edustus, ja yhteiskunnallinen muutos. Jokaisen progressiivinen lukukauden, opiskelijat tullut monimutkaisempia käsiteltäessä monimutkaisia ​​arkkitehtonisia kysymyksiä kun testaus oman henkisen ja muotoilu tuomioita.

maaliskuu

Päätyttyä ydinsekvenssin, opiskelijat kutsutaan valita erilaisia ​​kehittyneitä studiot ja seminaarit, joihin ne tutkia uusimpia innovaatioita teknologiaa, edistää uusia lähestymistapoja suunnitella analyysi, ja innovoida soveltavaa tutkimusta. Ohjelma tuo erityistä huomiota tuotannon arkkitehtuuria, ja tavat, joilla päätöksenteossa tuottaa ainutlaatuisen älykkyys alalla.

Opiskelija suorittaa tutkimuksia, joiden perusteellisesti tutkittu itsenäinen arkkitehtoninen tutkielma, jonka he esittävät julkisessa näyttelyssä.

M.Arch 1 Ohjelma on akkreditoitu Naab (National Arkkitehti akkreditoivan Board).

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 5 muuta ohjelmaa kohteelta SCI-Arc »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
3 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä