Read the Official Description

SCI-Arc: n M.Arch 1 on kolmivuotinen, seitsemän aikavälin, ammatillinen Master of Architecture ohjelman. Ydin ohjelmaan sisältyy arkkitehtoninen kokemusta ja oppia tekemällä.

Avoin hakijoille, joilla on kandidaatin tutkinto tai vastaava minkä tahansa alan tutkimuksessa M.Arch 1 ohjelma vaatii läsnäoloa syksyllä ja keväällä ehdot kahden ensimmäisen vuoden, ja syksyllä, kevät, ja kesällä ehdot kolmannen vuoden. Opetussuunnitelma on vaaka- integroitu ja pystysuoraan etenevä alkaen neljän lukukauden core järjestyksessä, jossa opiskelijat kehittävät puitteet kuria ja vahvan perustan luetteloinnin ja kokeilua.

Jokaisen lukukauden design studio on kiinteästi sidoksissa kursseja visuaalinen, kulttuuriin ja soveltavan tutkimuksia, antaa oivalluksia suhdetta arkkitehtuuriin ja tekninen kehitys, edustus, ja yhteiskunnallinen muutos. Jokaisen progressiivinen lukukauden, opiskelijat tullut monimutkaisempia käsiteltäessä monimutkaisia ​​arkkitehtonisia kysymyksiä kun testaus oman henkisen ja muotoilu tuomioita.

maaliskuu

Päätyttyä ydinsekvenssin, opiskelijat kutsutaan valita erilaisia ​​kehittyneitä studiot ja seminaarit, joihin ne tutkia uusimpia innovaatioita teknologiaa, edistää uusia lähestymistapoja suunnitella analyysi, ja innovoida soveltavaa tutkimusta. Ohjelma tuo erityistä huomiota tuotannon arkkitehtuuria, ja tavat, joilla päätöksenteossa tuottaa ainutlaatuisen älykkyys alalla.

Opiskelija suorittaa tutkimuksia, joiden perusteellisesti tutkittu itsenäinen arkkitehtoninen tutkielma, jonka he esittävät julkisessa näyttelyssä.

M.Arch 1 Ohjelma on akkreditoitu Naab (National Arkkitehti akkreditoivan Board).

Program taught in:
Englanti

See 5 more programs offered by SCI-Arc »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
3 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä