Read the Official Description

SCI-Arc: n M.Arch 2-ohjelma on kaksivuotinen, viisi aikavälin, ammatillinen Master of Architecture ohjelman. Tavoitteena on uudelleenarviointia arkkitehtuuri; se on suunniteltu erityisesti perustua ja uudelleen saatu tieto on aiemmin perustutkintoa astetta alalla.

Avoin hakijoille vähintään neljän vuoden tutkinto arkkitehtuurin tai vastaava ulkomailla, ohjelma vaatii läsnäoloa syksyllä ja keväällä ehdot ensimmäisen vuoden, ja syksyllä, kevät, ja kesällä ehdot toinen vuosi. Opiskelija tutustuu kehittyneen kriittisiä näkökulmia nykyajan arkkitehtoninen kysymyksistä ja tutkia monimutkaisia ​​ja siirtämällä suhteita arkkitehtuurin ja kulttuurin, poliittisia, taloudellisia ja sosiaalisia muutoksia.

maaliskuu

Ohjelma toimii laboratorio tunnistaa uusia mahdollisuuksia integrointi uusien tekniikoiden ja teknologioiden. Opiskelija oppii uusinta kehitystä valmistus ja ymmärtämään suunnittelumenetelmiä ja niiden historiallinen ja nykyaikaista yhteyksissä. Saatettu päätökseen kolmen aikavälin core järjestyksessä, he voivat valita erilaisia ​​vertikaalisen studioita ja valittavia seminaareja.

Opiskelija suorittaa tutkimuksia, joiden perusteellisesti tutkittu itsenäinen arkkitehtoninen tutkielma, jonka he esittävät julkisessa näyttelyssä.

Program taught in:
Englanti

See 5 more programs offered by SCI-Arc »

Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä