Lue virallinen kuvaus

SCI-Arc: n M.Arch 2-ohjelma on kaksivuotinen, viisi aikavälin, ammatillinen Master of Architecture ohjelman. Tavoitteena on uudelleenarviointia arkkitehtuuri; se on suunniteltu erityisesti perustua ja uudelleen saatu tieto on aiemmin perustutkintoa astetta alalla.

Avoin hakijoille vähintään neljän vuoden tutkinto arkkitehtuurin tai vastaava ulkomailla, ohjelma vaatii läsnäoloa syksyllä ja keväällä ehdot ensimmäisen vuoden, ja syksyllä, kevät, ja kesällä ehdot toinen vuosi. Opiskelija tutustuu kehittyneen kriittisiä näkökulmia nykyajan arkkitehtoninen kysymyksistä ja tutkia monimutkaisia ​​ja siirtämällä suhteita arkkitehtuurin ja kulttuurin, poliittisia, taloudellisia ja sosiaalisia muutoksia.

maaliskuu

Ohjelma toimii laboratorio tunnistaa uusia mahdollisuuksia integrointi uusien tekniikoiden ja teknologioiden. Opiskelija oppii uusinta kehitystä valmistus ja ymmärtämään suunnittelumenetelmiä ja niiden historiallinen ja nykyaikaista yhteyksissä. Saatettu päätökseen kolmen aikavälin core järjestyksessä, he voivat valita erilaisia ​​vertikaalisen studioita ja valittavia seminaareja.

Opiskelija suorittaa tutkimuksia, joiden perusteellisesti tutkittu itsenäinen arkkitehtoninen tutkielma, jonka he esittävät julkisessa näyttelyssä.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 5 muuta ohjelmaa kohteelta SCI-Arc »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
2 vuotta
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä