MA Art History

University of Birmingham - College of Arts and Law

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

MA Art History

University of Birmingham - College of Arts and Law

Oletko kiehtonut visuaalisesta kulttuurista ja historiasta, joka liittyy tiettyyn taiteilijan, ajan tai liikkeen? Haluatko oppia taidehistorian menetelmistä ja soveltaa niitä tiettyihin historiallisiin ongelmiin?

Tämä ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita monenlaisia ​​aihealueita ja historiallisia aikoja taiteen historiaa.

Ohjelmaa tukevat kriittisen teorian ja tutkimusmetodologioiden kaksi keskeistä moduulia ja 15 000 sanan väitöskirja valitsemallasi tutkimusalueella, jota ohjaaja tukee. Valitset myös valinnaiset moduulit useista vaihtoehdoista ja "Erikoisaiheet", jotka vaihtelevat vuosittain.

Tämä MA on ihanteellinen niille, jotka haluavat kehittää vankan perustan taiteen historiassa joko valmistelemaan jatkotutkimusta tai siihen liittyviä uranäkymiä. Sinulla on mahdollisuus kehittää akateemisia ja ammatillisia yhteyksiä henkilökohtaisen ja ammatillisen kehityksen tukemiseen.

Opit kaksi ydinmoduulia:

 • Kritiikki ja menetelmät taiteen ja visuaalisen kulttuurin historiassa
 • Jatkokoulutuksen koulutus ja menetelmät

Valitset myös kolme erikoisaihetta ja yksi valinnainen moduuli. Lisä moduulitietoja on saatavilla alla.

Arviointi

Moduulit arvioidaan useilla kirjallisilla ja suullisilla arvioinneilla. Sinulla on myös 15 000 sanaa väitöskirja, jonka ohjaaja tukee.

Miksi opiskella tätä kurssia

 • Sijaintiopetus tapahtuu ensisijaisesti Fine Artsin Barber-instituutissa, joka on yksi maan hienoimmista taidegallerioista, jota ympäröivät maailmankuuluvat taiteilijat ja kuvanveistäjät, Jan Steenistä Rodin. Olemme myös keskellä kukoistava kaupunki, jossa on vilkas valikoima vakiintuneita ja kehittyviä taidegallerioita ja taiteen järjestöjä.
 • Liity aktiiviseen ja elinvoimaiseen opiskelijayhteisöön - voit hyötyä vilkkaasta, tukevasta ja älyllisesti kannustavasta jatkoyhteisöstä, joka tarjoaa ihanteellisen ympäristön opiskeluun. Sinulla on mahdollisuus tulla aktiivisiksi jäseniksi sekä osasto- että yliopistolaisille tutkimusyhteisöille ja auttaa suunnittelemaan, järjestämään ja osallistumaan julkisiin luennoihin, tutkimusseminaareihin ja Art History of symposiumiin.
 • Asiantuntijoiden opettama - henkilökuntamme ovat aktiivisia tutkijoita, joilla on kansallisia ja kansainvälisiä maineita, julkaisemalla kirjoja ja artikkeleita heidän erikoisalistaan. He järjestävät ja osallistuvat konferensseihin ja näyttelyihin kansainvälisissä tapahtumapaikoissa, kuten Kuninkaallinen akatemia, Kalifornian Huntingtonin kirjasto, Martin Gropius Bau Berliinissä ja Clevelandin taidemuseo.
 • Tilat ja resurssit - Barber Institute of Fine Arts talon Barber Institute-galleria, arvokas opetuskokoelma. Se on erinomainen ja edustava kokoelma keskiajan jälkeistä eurooppalaista taidetta, mukaan lukien taiteilijoiden, kuten Rembrandt, Turner, Van Dyck, Veronese ja Vigée-LeBrun, maalaukset, kaiverrukset ja piirustukset sekä suuri kokoelma 1800- ja 1900-lukuja kuten Degas, Gauguin, Käthe Kollwitz, George Grosz, Manet, Miró, Picasso ja Whistler.
 • Ulkopuolinen toiminta - Laitoksella on Online Journal of Art Historiography ja jatko-opiskelijat kutsutaan toimituksellisiin avustajiin. Sinulla on myös mahdollisuus vapaaehtoistyöhön Barber-instituutissa. Lue virallinen blogi, The Golovine, jotta tutustutaan osaston osastoon.

MA Art History alumnit Katie Hall kuvaa hänen kokemuksiaan opiskelusta ohjelmaan:

JatkokoulutusTaiteiden ja oikeustieteiden korkeakoulu tarjoaa erinomaista tukea jatko-opiskelijoille, kirjastoista ja tutkimustilanteista ylimääräisiin opintoihin ja rahoitusmahdollisuuksiin. Kaikki tämä ja enemmän on saatavilla kauniilla 250 hehtaarin vihreällä ja vehreällä kampuksella. Lue lisää jatkokoulutuksesta

moduulit

Opit kaikki kaksi ydinmoduulia:

Kritiikki ja menetelmät taiteen ja visuaalisen kulttuurin historiassa

Tämä moduuli käsittelee taiteellisen ja visuaalisen analyysin historiallisia käytäntöjä, menetelmiä ja teoreettista pohjaa. Perustuu keskeisiin tieteellisiin teksteihin, jotka liittyvät perinteisiin taidehistorioihin ja uuteen lähestymistapaan taiteen ja visuaalisen kulttuurin tutkimukseen. Sinua pyydetään ottamaan huomioon näiden menetelmien merkitys useisiin esimerkkeihin, mukaan lukien mahdolliset aiheet, jotka koskevat teidän väitöskirjaanne.
Arviointi: Esittely

Jatkokoulutuksen koulutus ja menetelmät

Tämä erikoistunut moduuli valmistautuu sekä kirjoittamaan että tutkimaan väitöskirjaasi. Se kattaa aiheet kuten: viittausjärjestelmät; tutkimuksen tekeminen; kirjallisuuskatsaukset; lähestyvät arkistot; ja suulliset historiat.
Arviointi: Kirjallinen tehtävä

Valitse sitten kolme erikoisaihetta ja yksi valinnainen moduuli. Vaihtoehdot sisältävät tyypillisesti seuraavat, mutta myös muutokset riippuvat henkilökunnan tutkimusaiheista:

Estetiikka ja taiteen filosofia

Tämä moduuli koostuu kriittisestä tutkimuksesta esteettisistä aiheista ja taiteen filosofista. Se käsittelee aiheita kuten taide ja esteettisen kokemuksen luonne; kauneus, rumuus ja ylhäinen; symboliikka ja allegoria; modernismin estetiikka.
Arviointi: 4 000 sanan essee

Taiteilijan elokuva ja video 1920-luvulta nykypäivään

Tämä moduuli tarjoaa syvällistä esittelyä 20-luvun taiteilijoiden elokuvastolle. Dada ja surrealismi edustajat, kuten Fernand Léger, Man Ray ja Germaine Dulac esittävät elokuvia, jotka tekevät amerikkalaisten avant-garde-taiteilijoiden, kuten Maya Derenin, Stan Brakhagen ja Jonas Mekasin, sekä nykyajan elokuvantekijöiden, kuten Peter Greenaway, Valie Export, David Lynch, Derek Jarman ja Steve McQueen. Elokuvien rinnalle toimitetaan sopiva teoreettinen materiaali edustettuina taiteilijaliikkeineen sekä taiteilijoiden elokuva- ja videotuotannon alalla koko moduulissa.
Arviointi: Kaksi 2.000 sanaa

Viihdyttävä kulttuuri

Tällä moduulilla pyritään kehittämään kaupallista tietoisuutta ja tarjoamaan puitteet yritystoiminnan harjoittamiselle kulttuuriorganisaatioissa, mikä on vieläkin tärkeämpää rahoituspaineessa. Moduuli koostuu sarjasta luentoja ja seminaareja siitä, miten suunnitella uusi tuloja tuottava toiminta suuressa organisaatiossa tai jopa yrityksen käynnistys. Tätä tuetaan useilla vierailevilla puhujilla, jotka tällä hetkellä harjoittavat kaupallista toimintaa kulttuurijärjestöissä. Sinä työskentelet ryhmissä kehittämällä ideaa, joka perustuu kulttuurijärjestön asettamaan todellisen maailman haasteeseen, ennen kuin teet ideasi Dragon's Denissa palautteeseen ja valmistellaksesi liiketoimintasuunnitelman.
Arviointi: 4000 sanan liiketoimintasuunnitelma

Teoreettiset ja historialliset näyttelyt

Näyttelyt ovat monin tavoin olleet taiteen historian kannalta keskeisiä, ehkä siksi, että näyttelyt ovat vaikuttaneet taiteilijoihin tai näyttelyitä on "ajanut" (esim. Impressionismi ja postimpressionismi). Luultavasti taidehistoria on tehty myös näyttelyiden kautta. Siksi tämä moduuli tutkii taidehistoriaa näyttelyn näkökulmasta. Tällainen näkökulma tarjoaa paitsi mielenkiintoisen lähestymistavan, jota voidaan soveltaa mihin taiteilijan tai taiteen kauteen, mutta näyttelyhistoria on osa näyttelyehdotusta. Siksi tämä moduuli tukee sekä kuratiivi- että taidehistoriallisia tutkimuksia. Siinä esitellään erilaisia ​​teoreettisia lähestymistapoja yhteiskunnan ja institutionaalisten kritiikkien (Bourdieu, Foucault, Bhabha) ja kahden näytteilleasettajan näkökulmasta, mukaan lukien paikan ja tilan merkitys näyttelyyn, näyttelyyn, kuoron, taiteilijan ja yleisön rooli, markkinointi ja sponsorointi.
Arviointi: 4 000 sanan essee

Saatavilla olevien erityisaiheiden valikoimaa päivitetään vuosittain henkilöstötutkimuksen mukaan. Seuraavassa esitetään opettamamme aihealueita:

 • Berliini 1890-1939: Sinisen (suuren) kaupungin sinfonia
 • Nykytaide ja maskuliinisuus
 • Contemporary Global Art
 • Muodin liha ja teknologia: modernismi ja keho Saksassa 1918-1933
 • Inside Out: sisustus ja sisustus ranskalaiseen taiteeseen, muotoiluun ja visuaaliseen kulttuuriin 1850-1940
 • Michelangelo
 • Pariisin Moderne 1850-1930: Kuva, myytti, naisellisuus
 • Praha, Budapest, Krakova 1867-1918
 • Pre-Raphaelitit: kontekstit, lähestymistavat ja maine
 • Sivut: Käsikirjoitus ja Tulosta, mennyt ja nykyinen
 • Naiset ja taiteellinen kulttuuri 1400-1600

Huomaa, että tämän ohjelman verkkosivuilla luetellut valinnaiset moduulitiedot ovat tarkoitettu ohjeellisiin ja valinnaisten moduulien saatavuus voi vaihdella vuosittain. Jos moduuli ei ole enää käytettävissä, ilmoitamme sinulle heti, kun voimme auttaa sinua tekemään muita valintoja.

Oppiminen ja opetus

Tämän ohjelman opetus tapahtuu pääosin Barber Institute Galleriassa sijaitsevassa Barber Institute of Fine Artsissa, ja henkilökunta käyttää niitä säännöllisesti osana oppimistasi.

Galleriassa on erinomainen ja edustava kokoelma keskiajan jälkeistä eurooppalaista taidetta, mukaan lukien Rembrandt, Turner, Van Dyck, Veronese ja Vigée-LeBrun taiteilijat, kaiverrukset ja piirustukset sekä suuri kokoelma 1800- ja 20- kuten Degas, Gauguin, Käthe Kollwitz, George Grosz, Manet, Miró, Picasso ja Whistler.

Barber-instituutissa on kotisivututkimuskirjasto, joka yhdessä yliopiston pääkirjaston ja Cadbury-tutkimuskirjaston erikoiskokoelmien kanssa tekee Birminghamista Britannian parhaiten resursoidut taidehistorian osastot.

Tuki akateemiselle kirjallisuudelle

Kuten jatko-opiskelijana College of Arts ja Law, sinulla on pääsy Academic Writing Advisory Service (AWAS), jonka tarkoituksena on auttaa siirtymistä perustutkinnon opettaa Masters taso tai takaisin akateemisten ajan myötä. Palvelu tarjoaa opastusta kirjoitustehtäviin ja väitöskirjoihin maisteriohjelmaan ja akateemisen kirjallisen neuvonantajan henkilökohtaiseen tukeen tutorointien, sähköpostin kautta ja verkkoaineistojen tarjoamisen kautta.

Kansainväliset opiskelijat voivat käyttää tukea englannin kielen kehitykselle ja taidoille Birminghamin kansainvälisen akatemian (BIA) kautta.

Sisäänpääsyvaatimukset

Hakijoiden odotetaan suorittavan tutkintoon liittyvän kurinalaisuuden, jonka pätevyys on 2: 1 (tai sen akateemisen vastineen). Hakemuksessa sinun tulee käyttää henkilökohtaista lausumaa selvittääksesi, miksi haluat opiskella tätä ohjelmaa viitaten tähän aiempiin ja nykyisiin kokemuksiin.

Kansainväliset opiskelijat

Akateemiset vaatimukset

Hyväksymme erilaisia ​​pätevyyksiä; maasi sivuillamme näytät mitä hyväksymme maassasi.

Englannin kielivaatimukset

Voit täyttää englannin kielen vaatimukset kahdella tavalla:

 • pitämällä englannin kielen pätevyys oikealla tasolla
 • ottamalla ja suorittamalla menestyksekkäästi yksi englannin kursseista kansainvälisille opiskelijoille
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti


Päivitetty January 24, 2018
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2018
Duration
Kesto
1 - 2 vuotta
Osa-aikainen
Kokopäiväinen
Price
Hinta
16,290 GBP
Vuosittainen lukukausimaksu - Palkkiot 2018/19: UK / EU: 9 000 punnan kokopäiväinen Kansainvälinen: 16 990 € kokoaikaista
Locations
Yhdistynyt kuningaskunta - Birmingham, England
Aloituspäivämäärä : Syys 2018
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2018
Yhdistynyt kuningaskunta - Birmingham, England
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon