MA Fashion Media Practice

Yleistä

Ohjelman kuvaus

liiketoiminnan, muotin journalismin tai luovan johdon kanssa


MA Muoti mediaosaston on ainutlaatuinen teollisuuden keskittynyt ohjelma, joka tarjoaa kolme mahdollista Pathways , jotka kaikki keskittyvät ydinalue Condé Nast asiantuntemusta. Kolme erillistä erikoisalaa (Media Business, Fashion Journalism ja Creative Direction) hyödyntävät Condé Nast Publicationsin ja laajemman muoti- ja media-alan osaamista. Ohjelma yhdistää itsenäisen tutkimuksen opetettuun akateemiseen sisältöön ja keskusteluihin / mestarikursseihin johtavista alan ammattilaisista.

Ohjelman päätavoitteena on tarjota opiskelijoille mahdollisuuksia tulla tehokkaiksi toimijoiksi valitsemillaan aloilla muoti- ja mediateollisuudessa. Kaikkien Pathways tavoitteena on kehittää keskeisiä siirrettäviä taitoja tehokkaassa viestinnässä ja varmistaa, että tutkinnon suorittaneille annetaan mahdollisuus hankkia ja osoittaa:

 • Kriittinen tietoisuus muoti- ja media-alan ajankohtaisista asioista ja kehityksestä;
 • Kriittisen ajattelun taitojen tehokas soveltaminen;
 • Ammatillisen vastuun, eheyden ja etiikan tuntemus ja ymmärtäminen;
 • Kyky pohtia omaa kehitystään oppijana / ammatinharjoittajana.

Ohjelman tavoitteena on tukea siirtymistä opiskelusta työllisyyteen, yhdistämällä selkeästi teoreettiset aiheet ja akateeminen tutkimus nykyaikaiseen teollisuuskäytäntöön. Opiskelija tuntee elinikäisen oppimisen lähestymistavat, joiden avulla he voivat jatkaa tietämystään ja ymmärrystä ja kehittää uusia taitoja korkeakoulututkinnon jälkeen.

Condé Nastin muodin ja suunnittelun korkeakoulu keskittyy vahvasti teollisuuden valmisteluun. Kolme Pathways edustavat ja tutkivat Pathways erillisiä uramahdollisuuksia, sopivasti opiskelijoille, joilla on selkeä visuaalisen, kirjallisen tai liikeviestinnän kyky. Jokainen osa heijastaa selkeää urapolkua kirjailijana, luovana ammatinharjoittajana tai yritysjohtajana muoti- tai mediaorganisaatiossa.

Kurssista

Business Pathway *

Tämä keskittyy mediatoimiston toiminnan kaupallisiin näkökohtiin. Sopii niille, joilla on liike- tai media-tutkinto, jotka haluavat jatkaa uraa johtamisessa ja markkinoinnissa muotialan media-alalla. Yksittäiset Pathway tähän Pathway ovat:

 • Liiketoiminta ja johtaminen luovalle teollisuudelle
 • Median brändäys ja liiketoiminnan kehitys

* Liiketoiminnan Pathway MA Fashion mediaosaston on hyvin selkeä keskittyä mediateollisuuden, eikä muoti yleensä. Jokainen, joka haluaa yleisemmän muodin / ylellisyyteen liittyvän yritystutkinnon, suunnataan yhteistyöohjelmaan Richmond Universityn kanssa: MA Luxury Brand Management [lisää linkki].

Journalismin Pathway

Painopiste on kirjoitus- ja digitaalisten alustojen kirjoittamisessa, vaikka opiskelijat tutkivat myös muita välineitä. Tämä Pathway soveltuu lahjakkaille kirjailijoille / kommunikaattoreille, joilla on erittäin vahva työn portfolio. Tämän vaihtoehdon ulkopuoliset moduulit ovat:

 • Muotikirjoittaminen ja kritiikki
 • Toimituksellisen sisällön suunnittelu ja hallinta

Luovan suunnan Pathway

Erittäin käytännöllinen Pathway jonka avulla opiskelijat voivat kehittää nykyisiä visuaalisia viestintätaitojaan keskittyen muotiin. Sopii mainiosti luovan luokan ja vahvan salkun omaaville, esimerkiksi valokuvaukseen tai graafiseen suunnitteluun. Hakijoilla odotetaan olevan olemassa olevia taitoja heidän suosituimmissa luova hakuineen - kurssi tarjoaa mahdollisuuksia hyödyntää näitä taitoja muotiin. Yksittäiset Pathway tähän Pathway ovat:

 • Monimedia-tuotanto
 • Visuaalinen kulttuuri ja luova suunta muotiin

MA-ohjelman pääpiirteet:

 • Mahdollisuus 4 viikon työharjoitteluun
 • Järjestetään tapaamisia Condé Nastin asiaankuuluvien ammattilaisten ja osastojen kanssa tukemaan tutkimusta lopputyölle / opinnäytetyölle
 • Pääsy yrityksen arkistoihin ja kirjastoon Vogue Housessa

Tämä intensiivinen ohjelma on kokopäiväistä yli vuoden ajan yhdistämällä opetettuja istuntoja, työkokemusta, ohjausta ja itsenäistä tutkimusta.

Työpaikat

Condé Nastin muodin ja muotoilun korkeakoulu tarjoaa asiantuntijoille uraneuvoja opiskelijoille ja tutkinnon suorittaneille hyödyntäen laajoja yrityskontaktejamme ja valmistelemalla opiskelijoita työelämään elävien teollisuusprojektien ja harjoittelupaikkojen kautta.

Viime vuosina teknologian kehitys on tuonut mukanaan uusia mahdollisuuksia tällä alalla, eikä muotitietojen fyysinen kaupankäynti ole enää niin erottamatonta. Tuotteiden kaupallisen myynnin ja muotin etsimiseen ja edistämiseen tarkoitettujen mediasisällön luomisen välisten rajojen poistaminen siirtyy uran ja muotialan ammattilaisten ulottuville. Se siirtyy saumattomasti aikakauslehtien ja asemien välillä tärkeimpien merkkien ja vähittäismyyjien kanssa. MA, joka on yhä laajempi työllistymismahdollisuuksia.

Erityisesti tietovälineissä kurssi sopii niille, jotka haluavat jatkaa uraa toimittajina, kustantajina, toimittajina, kirjoittajina, stylisteina, taidegraaforeina ja muotikuvaajina vain muutamia. Opintojakson aikana opiskelijat tarkastelevat lehden mastheadissa hahmoteltuja rooleja ja digitaalisen median kasvavia mahdollisuuksia.

Ohjelmarakenne

Tämä on erittäin intensiivinen kokopäiväinen opiskeluohjelma. Opiskelijat osallistuvat luokkiin yliopistolla kaksi päivää viikossa, ja loput kolme päivää tarvitaan suunnattuun ja itsenäiseen opiskeluun. Osa-aikatutkinnon suorittaminen ei ole mahdollista, sillä oppilaiden odotetaan olevan käytettävissä luokkiin, alan keskusteluihin, tutorointiin ja ulkoisiin toimiin maanantaista perjantaihin.

Ohjelma on rakennettu neljään kymmenen viikon ajanjaksoon. Kolme ensimmäistä opetetaan ja loppuaika on itsenäinen opiskelu opinnäytetyön suorittamiseksi. MA on Buckinghamin yliopiston validoima kansainvälisesti tunnustettu tutkinto, jonka arvo on 180 opintopistettä QCF-tasolla 7.

Kurssin päivämäärät

28. syyskuuta - 4. syyskuuta 2021

Kurssimaksut

28 368 £ (sis. Alv)

Opintomaksu voidaan maksaa erissä koko vuoden.

Kurssille ei ole tarjolla apurahoja tai rahoitusvaihtoehtoja.

Sisäänpääsyvaatimukset

Hakijoilla on oltava arvosanoin tutkinto, mieluiten 2: 1 tai enemmän. Valittu Pathway on ilmoitettava hakemusvaiheessa. Yksittäisten optioiden pääsyvaatimukset ovat seuraavat:

 • Business:
  Media Business Pathway varten hakijoilla pitäisi olla liiketoimintaan liittyvä tutkinto tai yleinen tiedotusvälineiden tutkinto. Portfoliota ei vaadita, mutta hakijoita pyydetään antamaan 1000-sanainen lausunto, joka osoittaa niiden ymmärryksen kurssin painopisteistä, niiden taustakuvan merkityksestä ja niiden syystä.
 • journalismi:
  Muoti-toimittajien on tarjottava työnantajamalli vahvan kirjoittamisen taidon ja selkeän mielenkiinnon edistämiseksi muotialalla. Englanti tai humanistinen tutkinto on suositeltava (esimerkiksi Englanti kirjallisuus, filosofia tai taidehistoria). Pohdimme myös hakijoita, joilla on yleisiä muotitieteitä tai media-astetta.
 • Creative Direction:
  Creative Pathway hakijoilla pitäisi olla suunnittelu / visuaalinen tutkinto sopivassa aiheessa, kuten graafisessa suunnittelussa, taiteessa tai valokuvassa. Luovaa taitoa osoittavaa työtä on tärkeää.

Suhtaudumme myönteisesti niihin hakemuksiin, jotka ovat opiskelleet aiheita, jotka liittyvät heidän valitsemaansa Pathway , mutta ohjelma ei ole sopiva niille, jotka ovat jo suorittaneet tutkinnon samoissa aiheissa (esim. Fashion Media, Fashion Journalism tai Creative Direction).

Ne, joilla on tutkinto täysin riippumattomissa aiheissa (kuten esimerkiksi tiede tai matematiikka), ohjataan kohti Vogue-muodin tutkintotodistusta tai Vogue-muotitodistusta, jotka ovat johtavia kursseja, jotka tarjoavat askeleen kohti muotipohjaista uraa tai mahdollista ilmoittautumista maisteriksi päättymisen jälkeen valmistuminen.

Saat täydelliset tiedot napsauttamalla tätä.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the wo ... Lue lisää

The Condé Nast College is an important starting point for those who want to be tomorrow’s stars of the fashion industry. With outstanding resources, modern facilities and access to experts from the worlds of fashion, style and luxury, the College prepares its students to work in all areas of this exciting and innovative industry. Näytä vähemmän