MA Fashion Media Practice

liiketoiminnan, muotin journalismin tai luovan johdon kanssa


MA Muoti mediaosaston on ainutlaatuinen teollisuuden keskittynyt ohjelma, joka tarjoaa kolme mahdollista Pathways , jotka kaikki keskittyvät ydinalue Condé Nast asiantuntemusta. Kolme erillistä erikoisalaa (Media Business, Fashion Journalism ja Creative Direction) hyödyntävät Condé Nast Publicationsin ja laajemman muoti- ja media-alan osaamista. Ohjelma yhdistää itsenäisen tutkimuksen opetettuun akateemiseen sisältöön ja keskusteluihin / mestarikursseihin johtavista alan ammattilaisista.

Ohjelman päätavoitteena on tarjota opiskelijoille mahdollisuuksia tulla tehokkaiksi toimijoiksi valitsemillaan aloilla muoti- ja mediateollisuudessa. Kaikkien Pathways tavoitteena on kehittää keskeisiä siirrettäviä taitoja tehokkaassa viestinnässä ja varmistaa, että tutkinnon suorittaneille annetaan mahdollisuus hankkia ja osoittaa:

 • Kriittinen tietoisuus nykyisistä asioista ja kehityksestä muoti- ja mediateollisuudessa
 • Kriittisten ajattelutaitojen tehokas soveltaminen
 • Tieto ja ymmärrys ammatillisesta vastuusta, eheydestä ja etiikasta
 • Kyky pohtia omaa kehitystään oppijana / ammatinharjoittajana

Ohjelman tavoitteena on tukea siirtymistä opiskelusta työllisyyteen, yhdistämällä selkeästi teoreettiset aiheet ja akateeminen tutkimus nykyaikaiseen teollisuuskäytäntöön. Opiskelija tuntee elinikäisen oppimisen lähestymistavat, joiden avulla he voivat jatkaa tietämystään ja ymmärrystä ja kehittää uusia taitoja korkeakoulututkinnon jälkeen.

Condé Nast College of Fashion


Kurssista


Business Pathway *
Tämä keskittyy mediatoimiston toiminnan kaupallisiin näkökohtiin. Sopii niille, joilla on liike- tai media-tutkinto, jotka haluavat jatkaa uraa johtamisessa ja markkinoinnissa muotialan media-alalla. Yksittäiset Pathway tähän Pathway ovat:
 • liiketoiminta
 • Media Branding
* MA Fashion Media Practice -liiketoiminta-alueen Pathway on selkeästi keskittynyt mediateollisuuteen eikä yleisesti muotiin. Kuka tahansa, joka etsii yleisempiä muoti- / ylellisyysalan liiketoiminnan tutkintoa, suunnataan Richmond-yliopiston yhteistyöohjelmaan: MA Luxury Brand Management [lisää linkki].

Journalism Pathway
Painopiste on kirjoitus- ja digitaalisten alustojen kirjoittamisessa, vaikka opiskelijat tutkivat myös muita välineitä. Tämä Pathway soveltuu lahjakkaille kirjailijoille / kommunikaattoreille, joilla on erittäin vahva työn portfolio. Tämän vaihtoehdon ulkopuoliset moduulit ovat:
 • Muoti kirjoittaminen
 • Suunnittelu

Creative Direction Pathway
Erittäin käytännöllinen Pathway jonka avulla opiskelijat voivat kehittää nykyisiä visuaalisia viestintätaitojaan keskittyen muotiin. Sopii mainiosti luovan luokan ja vahvan salkun omaaville, esimerkiksi valokuvaukseen tai graafiseen suunnitteluun. Hakijoilla odotetaan olevan olemassa olevia taitoja heidän suosituimmissa luova hakuineen - kurssi tarjoaa mahdollisuuksia hyödyntää näitä taitoja muotiin. Yksittäiset Pathway tähän Pathway ovat:
 • Monimedia-tuotanto
 • Visuaalinen kulttuuri

MA-ohjelman keskeiset ominaisuudet:
 • Mahdollisuus 4 viikon työharjoitteluun
 • Järjestetään tapaamisia Condé Nastin asiaankuuluvien ammattilaisten ja osastojen kanssa tukemaan tutkimusta lopputyölle / opinnäytetyölle
 • Pääsy yrityksen arkistoihin ja kirjastoon Vogue Housessa
Tämä intensiivinen ohjelma on kokopäiväistä yli vuoden ajan yhdistämällä opetettuja istuntoja, työkokemusta, ohjausta ja itsenäistä tutkimusta.


Työpaikat

Condé Nast College of Fashion
Viime vuosina teknologian kehitys on tuonut mukanaan uusia mahdollisuuksia tällä alalla, eikä muotitietojen fyysinen kaupankäynti ole enää niin erottamatonta. Tuotteiden kaupallisen myynnin ja muotin etsimiseen ja edistämiseen tarkoitettujen mediasisällön luomisen välisten rajojen poistaminen siirtyy uran ja muotialan ammattilaisten ulottuville. Se siirtyy saumattomasti aikakauslehtien ja asemien välillä tärkeimpien merkkien ja vähittäismyyjien kanssa. MA, joka on yhä laajempi työllistymismahdollisuuksia.
Erityisesti tietovälineissä kurssi sopii niille, jotka haluavat jatkaa uraa toimittajina, kustantajina, toimittajina, kirjoittajina, stylisteina, taidegraaforeina ja muotikuvaajina vain muutamia. Opintojakson aikana opiskelijat tarkastelevat lehden mastheadissa hahmoteltuja rooleja ja digitaalisen median kasvavia mahdollisuuksia.


Ohjelmarakenne


Tämä on erittäin intensiivinen kokopäiväinen opiskeluohjelma. Opiskelijat osallistuvat luokkiin yliopistolla kaksi päivää viikossa, ja loput kolme päivää tarvitaan suunnattuun ja itsenäiseen opiskeluun. Osa-aikatutkinnon suorittaminen ei ole mahdollista, sillä oppilaiden odotetaan olevan käytettävissä luokkiin, alan keskusteluihin, tutorointiin ja ulkoisiin toimiin maanantaista perjantaihin.
Ohjelma on jäsennelty neljänä kymmenen viikon ehtona. Kolme ensimmäistä opettaa ja lopullinen termi on riippumaton tutkimus suorittaa lopputyö. MA on kansainvälisesti tunnustettu pätevyys vahvisti Buckinghamin yliopisto, arvo 180 krediittiä QCF tasolla 7.


Kurssin päivämäärät

2018 -2019

 • Kesto 1: 1. lokakuuta - 14. joulukuuta 2018
 • Termi 2: 7. tammikuuta - 15. maaliskuuta 2019
 • Kesto 3: 25. maaliskuuta - 14. kesäkuuta 2019 (sisältää kaksi viikkoa pääsiäisen tauon 15.-26.4.)
 • Termi 4: 24. kesäkuuta - 30. elokuuta 2019

2019 -2020

 • Termi 1: 30. syyskuuta - 13. joulukuuta 2019
 • Termi 2: 6. tammikuuta - 13. maaliskuuta 2020
 • Termi 3: 23. maaliskuuta - 9. kesäkuuta 2020
 • Termi 4: 29. kesäkuuta - 4. syyskuuta 2020

Kurssimaksut


£ 27.540 (sis. Alv: n)

Opintomaksu voidaan maksaa erissä koko vuoden.

Kurssille ei ole tarjolla apurahoja tai rahoitusvaihtoehtoja.


Sisäänpääsyvaatimukset


Hakijoilla on oltava kunniaaste, mieluiten 2: 1 tai korkeampi. Valittu Pathway on ilmoitettava hakemusvaiheessa. Yksittäisten optioiden pääsyvaatimukset ovat seuraavat:

 • Business:
  Media Business Pathway varten hakijoilla pitäisi olla liiketoimintaan liittyvä tutkinto tai yleinen tiedotusvälineiden tutkinto. Portfoliota ei vaadita, mutta hakijoita pyydetään antamaan 1000-sanainen lausunto, joka osoittaa niiden ymmärryksen kurssin painopisteistä, niiden taustakuvan merkityksestä ja niiden syystä.
 • journalismi:
  Muoti-toimittajien on tarjottava työnantajamalli vahvan kirjoittamisen taidon ja selkeän mielenkiinnon edistämiseksi muotialalla. Englanti tai humanistinen tutkinto on suositeltava (esimerkiksi Englanti kirjallisuus, filosofia tai taidehistoria). Pohdimme myös hakijoita, joilla on yleisiä muotitieteitä tai media-astetta.
 • Creative Direction:
  Creative Pathway hakijoilla pitäisi olla suunnittelu / visuaalinen tutkinto sopivassa aiheessa, kuten graafisessa suunnittelussa, taiteessa tai valokuvassa. Luovaa taitoa osoittavaa työtä on tärkeää.


Suhtaudumme myönteisesti niihin hakemuksiin, jotka ovat opiskelleet aiheita, jotka liittyvät heidän valitsemaansa Pathway , mutta ohjelma ei ole sopiva niille, jotka ovat jo suorittaneet tutkinnon samoissa aiheissa (esim. Fashion Media, Fashion Journalism tai Creative Direction).

Ne, joilla on tutkinnot täysin riippumattomista aiheista (kuten esimerkiksi tiede tai matematiikka), suuntautuvat Vogue Fashion Diplomiin tai Vogue-muotitodistukseen, jotka ovat aloituskursseja, jotka edistävät muotipohjaista uraa tai mahdollista maisteriohjelmaan menestystä onnistuneen loppuun saattamisen jälkeen .

Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti

Katso 3 muuta ohjelmaa kohteelta Conde Nast College »

Viimeksi päivitetty Maaliskuu 17, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Elo 2020
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
27,540 GBP
£ 27.540 sisältäen arvonlisäveron
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Elo 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

Welcome to the Condé Nast College!