MA Historia

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Taiteiden maisteri, historia - Armstrong, Statesboro

Tutkintovaatimukset: 33 Luototuntia

Historiaosasto tarjoaa taiteiden kandidaatit ja historian maisterit sekä julkisen historian tutkinnon suorittaneen tutkinnon ja on erikoistunut muun muassa eteläiseen historiaan, Georgian historiaan, naisten historiaan ja sotilashistoriaan. Perustutkinnon suorittaneille laitos osallistuu yliopisto-kunniaohjelmaan, ja jatko-opiskelijoille laitoksella on useita apurahoja.

Tiedekunnassamme ovat mukana opettajia ja kansallisesti ja kansainvälisesti tunnettuja tutkijoita erilaisilla historiallisilla aloilla. Tulet olemaan luokkahuoneessa palkittujen opettajien ja tutkijoiden kanssa ottamalla joukko luokkia, jotka tyydyttävät lähes kaikki historialliset kiinnostukset.

Miksi opiskella historiaa?

Kyselyn jälkeen tehdyssä tutkimuksessa työnantajat korostavat kriittisesti ajattelevien ja hyvin kirjoittavien ihmisten tarvetta. Sen sijaan että haettaisiin työpaikkakohtaisia taitoja, nykypäivän laihayritykset etsivät joustavia ongelmanratkaisijoita:

"Työntekijät, joilla on vapaiden taiteiden alan pääaineita, ovat osoittaneet vahvempia johtamistaitoja ja ovat edenneet pidemmälle kuin muut korkeakoulujen työntekijät." - Bell Systems

”GM arvostaa laajapohjaista koulutusta, joka kasvattaa luovia, analyyttisiä ja viestintätaitoja ja rohkaisee itsemotivaatiota, pysyvyyttä ja itsekuria.” - General Motors , joka työllistää yli 1 000 historiallista päätoimistoa.

Historia-tutkinnon suorittaneet työskentelevät analyytikoina liike-elämässä julkishallinnossa, tutkijoina, PR-virkamiehinä, toimittajina, opettajina, myyntipäälliköinä ja johtajina. Historia on suositeltava pre-law-pääaine, ja kaksi Georgian eteläisen historian professoria ovat myös asianajajia, jotka antavat opiskelijoille asiantuntijaneuvoja luokkien valinnassa ja oikeustieteelliseen korkeakouluun pääsyyn. Historialliset pääaineopiskelijat käyvät historian lisäksi myös tutkinnon suorittaneissa korkeakouluissa liiketaloudessa, julkishallinnossa, informaatiotieteessä, koulutuksessa ja journalismissa.

Historia valmistaa opiskelijoita uran julkiseen historiaan, mukaan lukien arkistojen hallinta, museonhoito ja historiallinen säilyttäminen.

Historia antaa enemmän kuin päivämääriä ja tapahtumia, joten meillä on laajempi näkymä maailmaan . Ymmärtämällä, miten ihmiset ajattelivat ja toimivat kautta aikojen eri puolilla maailmaa, ymmärrämme paremmin tämän päivän tapahtumia ja miten voimme vaikuttaa huomenna.

Historia suuret yhtiöt analysoivat ja tulkitsevat tietoa, kirjoittavat ja jakavat ideoita siitä, miksi tapahtumia tapahtui ja kehittää tietoa ja taitoja, jotka auttavat heitä menestymään nykypäivän työpaikalla.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Georgia Southern University is the state’s largest and most comprehensive center of higher education south of Atlanta. With 141 degree programs at the bachelor’s, master’s and doctoral levels, Georgia ... Lue lisää

Georgia Southern University is the state’s largest and most comprehensive center of higher education south of Atlanta. With 141 degree programs at the bachelor’s, master’s and doctoral levels, Georgia Southern has been designated a public Carnegie Doctoral/R2 institution and serves over 26,400 students from all 50 states, Washington D.C., and Puerto Rico as well as 102 nations Näytä vähemmän
Statesboro , Savanni , Hinesville + 2 Lisää Vähemmän