MA in Chemistry

Binghamton University

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

MA in Chemistry

Binghamton University

MA in Chemistry

Binghamton yliopiston jatko-ohjelma kemian tarjoaa Master of Arts (MA), Master of Science (MS) ja filosofian tohtorin (FT) tutkinnot kemian opiskelijoille, jotka ovat innovatiivisia, kilpailukykyisiä ja motivoi perinteisillä alueilla analyyttinen, epäorgaaninen, orgaaninen ja fysikaalinen kemia sekä muut asiaan tieteidenvälistä aiheita.

Loppuun mennessä ensimmäisen vuoden jokainen opiskelija on yhdistetty tiedekunnan neuvonantajana perustuu tutkimukseen etuihin ja saatavuus. Osastomme neuvonantajat antaa ohjeita opiskelijoille koko akateemisen uransa, kurssin valinta tutkimuksen kehittämiseen.

Opiskelijamme ovat säännönmukaisesti tunnustettu poikkeuksellisia koulumenestystä ja tutkimustyötä erilaisten palkintoja ja stipendejä. Muita rahoitusmahdollisuuksista, kuten opetus assistentin, tutkimus assistentin ja apurahoja on myös saatavana.

Ammatillinen kehitys

Laitoksella isännöi viikoittain keskustelutilaisuuksia (jonka aikana näkyvä vierailevat tutkijat jakamaan uusin tutkimus) ja määräajoin kansainvälisiä symposiumeja erityisiä aiheita. Opiskelijat pääsevät myös erinomainen kampuksella palveluja helpottamaan niiden tutkimukseen.

Monenlaiset kurssien avulla opiskelijat harjoittamisen vapaus tieteidenvälistä raitoja Biological Chemistry, biokemian ja materiaalien kemia. Opiskelijat voivat hyödyntää eri tutkimuskeskusten isännöimä Binghamton University, joka sisältää Institute for Materials Research ja Center for Advanced Anturit ja Environmental Systems.

Vuonna yhteistyössä American Chemical Society ja Graduate Chemistry Club, kemian laitoksen isännöi myös ura-kehitys työpajat auttaa opiskelijoita tutkimaan ammatti reittejä ja tunnistaa välttämättömiä taitoja menestystä STEM kentän valmistumisen jälkeen.

Kun valmistut

Ohjelma alumnit työskentelevät läpileikkaus tutkimuksen roolit, aiheista yhtä monipuolinen kuin nanocrystal fotosähkötekniikka ja radiokemian transuraanien komplekseja. Valmistuneet myös nauttia korkea sijoitus korko Tohtorinkoulutusohjelmiin.

Filosofian maisteri

MA hakijoiden on täytettävä kuusi jatko; tutkimus tutkielma ei tarvita. Vaatimukset Master of Arts Opetus (MAT) määräytyvät Graduate School of Education; vähintään 20 opintopistettä jatko-tason kemian kursseja tarvitaan.

Yhteenveto vaatimuksista

 1. Kuusi jatko (24 op), ainakin joista neljä on kemian, saldo liittyviä kursseja hyväksymiä GPC.
 2. Yksi lukukausi Kemian 592 (Graduate Seminar).
 3. Kaksi lukukautta Kemian 593 (Frontiers in Chemistry).
 4. Loppuunsaattaminen hyväksyttävän tutkimushanke (vähintään neljä opintoviikkoa Chem 597).
 5. Julkinen esittely seminaari aiheesta tutkimushankkeen.
 6. Kaikkiaan vähintään 32 jatko hyvityksiä, jotka on saatu edellä mainitut vaatimukset.

Tutkintovaatimukset

Kurssit

Alussa alkupuoliskolla, sijoittamista tutkimukset esitetään analyyttinen, epäorgaaninen, orgaaninen ja fysikaalinen kemia, tai erikoisaloilla biokemian, fysiikan ja kiinteän olomuodon / materiaalitieteiden. Tuloksia käytetään ohjaamaan oppilaiden opetustarjontaa. Jatko-opiskelijat odotetaan kestää neljästä kahdeksan kurssia vuonna maisteriohjelmassa, ja kuudesta kahdeksaan kursseja tohtorikoulutuskeskuksesta joista kaksi voi olla geologia, fysiikka, matematiikka, biologia tai Watson School of Engineering ja Applied Science. Sen lisäksi, että säännöllinen jatko erityistä aihetta kursseja, tarjotaan lukukausittain, kattavat ja vaihteleva eri aiheista. Vuonna forskarseminariet ohjelman opiskelijat keskustelemaan tutkimuksen niiden tai muiden laboratorioita.

tutkimus neuvonantaja

Jokaisella opiskelijalla on valittava tutkimuksen neuvonantajana vuoden loppuun ensimmäisen vuoden tutkimuksessa. Valinta neuvonantajana on tärkeä päätös, koska neuvonantaja auttaa opiskelijoille kurssin valinta ja ohjaa niitä kehittämään elinkelpoisen tutkimusohjelman. Yhteensopivuuden opiskelijoidensekä neuvonantajia tehdään ohjausta ja hyväksyminen jatko opetussuunnitelma komitea.

Opiskelijaksi Vaatimukset

Voidakseen saada opiskeluun, sinun täytyy:

 • Tarjota täydellinen perustutkintoa (ja tarvittaessa jatko) selostukset osoittaa jokin seuraavista:
  • Olet ansainnut kandidaatin tutkinto (tai vastaava) peräisin kansallisesti tai alueellisesti akkreditoitu korkeakoulussa tai yliopistossa
  • Olet kuluessa yhden lukuvuoden ansaita kandidaatin tutkinto (tai vastaava) peräisin kansallisesti tai alueellisesti akkreditoitu korkeakoulussa tai yliopistossa
  • Olet hakea osana välisen yhteisymmärryspöytäkirjan nykyisen laitoksen ja Binghamton
 • Ovat ansainneet, vähintään yksi seuraavista:
  • 3,0 GPA yli koko perustutkintoa uran
  • 3,0 GPA aikana viimeisten 60 lukukauden op tai 90 neljännes hyvityksiä oman perustutkintoa astetta, ja useimmat kursseja arvostellaan säännöllisesti (eikä "hyväksytty / hylätty")
  • 3.0 GPA jatkotutkinto, useimmat kursseja arvostellaan säännöllisesti (eikä "hyväksytty / hylätty")
  • Kun otetaan huomioon eri vostelua käytetään kaikkialla maailmassa, jokainen opetusosastolle arvioi kansainvälinen selostukset määrittää tapauskohtaisesti tapauskohtaisesti, onko ne osoittavat jokin edellä mainituista vaatimuksista.

Hakijoiden on toimitettava seuraavat materiaalit. Yleisiä ohjeita näiden materiaalien, katso pääsyvaatimukset verkkosivuilla.

 • Online tutkinto sovellus tutkinto hakemusmaksu
 • Tekstinäytteitä jokainen korkeakoulu tai yliopisto, joka olet osallistunut
 • Henkilökohtainen lausunto 2-3 sivua kuvaava syitä jatkaa opiskeluun, urasi toiveita, sinun erityisiä etuja omassa kentässä, ja epätavalliset Autosi taustaa ehkä selitys tai kiinnostaa jatko tunnustukset komitea
 • Ansioluettelon
 • Kolme kirjainta suosituksen
 • Virallinen GRE tulokset
  • Kansainvälisille hakijoille: Ollakseen kilpailukykyinen, vähintään yhdistetty (sanallinen + kvantitatiivinen) GRE pisteet 310 suositellaan.

Kansainvälisen opiskelijan on myös toimitettava seuraavat materiaalit. Lisätietoja näistä materiaaleista, katso Rehtorinvirasto osassa pääsyvaatimukset verkkosivuilla.

 • International Student Financial Statement (ISFS) lomake
 • Tukevat taloudelliset asiakirjat (kuten tiliotteet, apurahan tai sponsori kirjeet jne)
 • Todiste Englanti kielitaito (esim virallista TOEFL / IELTS / PTE Academic tulokset)
  • Chemistry vähintään TOEFL pisteet: 80 on iBT (Ollakseen kilpailukykyinen, pisteet 90 suositellaan.)
  • Chemistry vähintään IELTS: 6,5, ilman bändi alle 5,0
  • Chemistry vähintään PTE Academic pisteet: 53 (Ollakseen kilpailukykyinen, pisteet 61 suositellaan.)

Tämä tieto voi muuttua. Vaikka teemme kaikkemme päivittää näitä ohjelman sivuilla, suosittelemme yhteyttä osasto kysymyksillä ohjelmasta erityisvaatimuksia.

määräajat

Fall: 1 helmikuu

Spring: Rolling

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2019
Duration
Kesto
1 vuosi
Kokopäiväinen
Price
Hinta
12,921 USD
(Resident); $ 24261 (Non-Resident)
Locations
Yhdysvallat - Binghamton, New York
Aloituspäivämäärä : Syys 2019
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2019
Yhdysvallat - Binghamton, New York
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon