MA Innovaatioiden suunnittelun hallinta

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Innovaation suunnittelun hallinta Master of Arts

Suunnittelukulttuurin tuominen liiketoimintaan

Äskettäin julkaistussa lokakuussa 2018 julkaistussa tutkimuksessa, jonka nimi on ”Design of Design”, maailmanlaajuinen konsulttiyritys McKinsey

Kattavat häiriöt digitoinnin, markkinapaikkojen ja kuluttajien käyttäytymisen kautta ovat luoneet uuden ammatillisen toimintaedellytyksen luovan suunnittelun, liiketoimintastrategian ja tietotekniikan kehittämisen välille. Innovaatiokeskeiset yritykset etsivät yhä enemmän sellaisia johtajia, jotka ymmärtävät, miten muotoilua käytetään merkittävänä tekijänä liiketoimintapäätösten takana, ja miten integroida oikea-aivojen ajattelu ja taiteellinen asenne liiketoimintaan, strategisiksi voimavaroiksi innovaatioiden ja kestävän kuluttajatuotannon luomisessa. arvo ja yritysten organisaation ja vision muuttuminen.

Tämä uusi "Innovaatio Design Management" -ohjelma on sijoitettu suoraan suunnittelun ja liiketoiminnan risteykseen. Se haluaa muokata yksilöitä, jotka hyväksyvät nämä monimutkaiset, nopeatempoisuudet ja jotka ottavat integroidun lähestymistavan strategioihin, jotka yhdistävät suunnittelun, liiketoiminnan ja teknologian parhaat puolet. Tämä toteutetaan mm. Useilla intensiivisillä projektitoimilla, jotka järjestetään tiiviissä yhteistyössä johtavien alan ammattilaisten ja todellisten yritysten kanssa, jotka kohtaavat nämä haasteet.

Valmistuneet työskentelevät erittäin innovatiivisissa tai muotoiltuissa yrityksissä suunnittelun päällikkönä, suunnittelupäällikkönä, strategisten merkkien johtajina tai Venture Architectsina.

faktat:

 • Tutkinto: Master of Arts (MA)
 • Campus: Berliini
 • Opetuskieli: englanti
 • Alkuvuosi: Talvi-lukukauden syyskuu
 • Lukukauden lukumäärä: 2 lukukautta (yhtä vuotta)
 • Ohjelman tyyppi: Kokopäiväinen
 • Laajuus: 60 op
 • kohokohtia:
  • Keskity yksilölliseen kehitykseen pienissä oppimisryhmissä ja henkilökohtaisessa ilmapiirissä. Luova vapaus, ammatillinen varustus ja käytännön projektit. Luovan alan opettajien opettaminen.
 • Lukukausimaksut:
 • EU: n hakijat: 13 000 euroa vuodessa
 • EU: n ulkopuoliset hakijat: 14 300 euroa vuodessa

Mikä tekee siitä erinomaisen opiskella Euroopan University of Applied Sciences Europe ?

University of Applied Sciences Europe (UE) on valtion akkreditoima, se on myönnetty useita kertoja ja on yksi 25 parhaasta yliopistosta kansainvälisesti.

Täällä opit pienissä kursseissa, joten saat yksilöllistä tukea ja henkilökohtaisia kontakteja professoreihimme. Kaikki luennoitsijamme ovat menestyneet taiteen ja muotoilun asiantuntijat.

Laaja valikoima ohjelmia antaa sinulle mahdollisuuden määrittää opintojen interdiscipliniset kurssit ja antaa sinulle mahdollisuuden tutustua kaikkien alueiden moderniin laitteistoon valokuvauksesta pelin suunnitteluun.

Opiskelu Euroopan University of Applied Sciences Europe Saksassa

Painotamme kansainvälisyyttä. Siksi olimme sijoittuneet 25 parhaan joukkoon opiskelijoiden liikkuvuudessa ja kansainvälisessä orientaatiossa maailmanlaajuisesti (U-Multirank 2016). Lukuisat kansainväliset opiskelijat tulevat ympäri maailmaa harjoittamaan arvostettua (valtion ja ZEvA: n tunnustettua) saksalaista tutkintoa, jota opetetaan kokonaan englanniksi.

Saksa, joka tunnetaan innovaattoreiden maana, on täydellinen paikka tutkinnon suorittamiseen. Saksa on Euroopan huipputeknologian ja autotekniikan suurin taloudellinen voima ja keskus. Lisäksi Saksa on erityisen turvallinen ja elinkelpoinen maa, jossa on suhteellisen alhaiset lukukausimaksut ja kohtuuhintaiset elinkustannukset. Lisäksi Berliini tunnetaan Euroopan käynnistyspääomana, mainosten magneettina ja nuorten ja yrittäjien "paikka olla".

Siksi kannustamme kansainvälisiä opiskelijoita tulemaan tänne ja opiskelemaan kanssamme. Nyt voit hakea kansallista koulua. Tarkastelemme sitten hakemustasi ja ohjaamme sinua prosessin läpi.

Työskentely opiskelusi aikana

Haluamme, että opintosi sopivat täydellisesti elämääsi. Siksi maisteriohjelmien kurssit järjestetään keskiviikkona iltapäivällä perjantaihin ja toisinaan lauantai-iltapäivällä lukukauden aikana. Näin osa-aikatyö ja opiskelu ovat yhteensopivia.

Täysipäiväisen opintojakson valmistelu ja seuranta ovat kuitenkin välttämättömiä ja niitä on harkittava.

Ohjelma - poikkitieteelliset kurssit, projektit ja paljon muuta

Innovation Design Management on yhden vuoden maisteriohjelma, jossa kutsutaan kansainvälisiä hakijoita pääaineenaan kaikissa taloustieteen tai muotoilun aiheissa.

Tässä ohjelmassa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus saada syvällistä tietoa siitä, miten johtavat yritykset käyttävät suunnittelua innovatiivisten ja mielekkempien tuotteiden luomiseksi, yrityskulttuurin luomiseksi ja kestävän asiakasarvon tuottamiseksi.

Uramahdollisuudet

Yhä useammat yritykset ymmärtävät sen merkittävän arvon, joka:

 • Suunnittelu luo merkityksellisiä tuotteita ja parempia kehitysprosesseja.
 • Häiriöitä aiheuttavat tai radikaalit innovaatiot vaativat uusia kehitysprosesseja.
 • Suunnittelu antaa käsitteellisen ulottuvuuden idean löytämiselle ja konseptin kehittämiselle.
 • Suunnittelu on ihmiskeskeistä toimintaa.

Siksi markkinat tarvitsevat asiantuntijoita, joilla on vahva asema suunnittelussa ja liiketoiminnassa ja jotka voivat onnistuneesti suunnitella suunnittelua sekä strategiana että prosessina. Tämä persoona on keskeinen osa Master Design -ohjelmaa.

Tyypillisiä työalueita ovat muun muassa:

 • Suunnittelun kehittäminen
 • Suunnittelututkimus
 • Yrityskulttuuri
 • uusi bisnes kehitys
 • Tuote

Hae tänään University of Applied Sciences Europe

Voit hakea nyt talvikauden aikana, joka alkaa 1. syyskuuta . Odotamme tapaamistasi!

Valintakomitea tarkistaa hakemuksesi ja asiakirjat seuraavien kriteerien perusteella:

 • Täytetty online-hakemuslomake.
 • Päivämäärät ja allekirjoitetut jäljennökset tutkintopapereista ja tietueiden kopio, mukaan lukien otetut seminaarit / moduulit ja opintopisteet (englanniksi tai saksaksi).
 • Päivitetty ajankohta ja opetus
 • Motivaatiokirje (katso alla luetellut vaatimukset).
 • Hakijalle, jolla on ensimmäinen tutkinto, joka liittyy muotoiluun liittyvään aiheeseen: antakaa portfolio, joka sisältää 4 hanketta joko opinnoistasi tai työstäsi.
 • Todistus englannin kieli- tai taitotasosta (B2 CEFR tai IELTS / TOEFL 5.5).

Pääsymenettely sisältää noin 45 minuutin henkilökohtaisen haastattelun ja keskustelun motivaatiokirjeestäsi. Myös englanninkielistä tietämystäsi testataan.

Avainkysymykset motivaatiokirjeellesi:

 • Valitse kaksi maailmanlaajuisesti toimivaa yritystä eri toimialoilta, joista on muotoilun kautta tullut maailmankuulu. Selitä, kuinka nämä yritykset motivoivat sinua ansaitsemaan maisterin tutkinnon “Innovaatiosuunnittelun hallinta”.
 • Nimeä jokaiselle yritykselle neljä erilaista kosketuspistettä (verkossa ja / tai offline-tilassa), jossa kuluttaja voi olla vuorovaikutuksessa sen kanssa. Mistä näet parannusmahdollisuuksia?
 • Miksi useat yritykset ovat mielestänne paremmin toteuttamassa onnistunutta suunnittelustrategiaa kuin toiset?
 • Mistä näet itsesi ammattimaisesti neljä vuotta sitten? Selitä, miten innovaatiomallinhallinnan päällikkö auttaa sinua saavuttamaan tavoitteenne!

Varmista, että osoitat selvästi motivaatiota osallistua ohjelmaan ”MA Innovation Design Management”. Paperisi pitäisi sisältää noin 750 sanaa (älä ylitä 3 sivua).

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... Lue lisää

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Näytä vähemmän
Berliini , Iserlohn , Hampuri + 2 Lisää Vähemmän