Osallistumismuoto: Kokoaikainen tai osa-aikainen


Nykyään maailmassa puhutaan noin 6-7 000 kieltä, ja on yleisesti sovittu, että ainakin puolet kielistä uhkaa sukupuuttoon sukupuuttoon 50–100 vuoden kuluessa. Kielisidokumentaatio on uusi kielitieteen alaosa, joka on syntynyt vastauksena kasvavaan kieliriskin kriisiin. Siinä korostetaan tiedonkeruumenetelmiä kahdella tavalla: ensinnäkin tutkijoiden rohkaisemisessa keräämään ja tallentamaan monenlaisia kielellisiä ilmiöitä todellisissa kommunikatiivisissa tilanteissa; ja toiseksi käytettäessä korkealaatuista ääni- ja videotallennusta varmistaaksemme, että tulokset ovat kielen paras mahdollinen levy.

Kielen dokumentoinnin ja kuvauksen maisteriohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat erikoistua kielten dokumentointiin ja kuvaamiseen keskittyen vähemmistökieliin ja uhanalaisiin kieliin. Tälle erikoistuneelle MA: lle on ominaista integroitu ydin ainevalikoimasta, joka on suuntautunut kielidokumentaation ja -kuvauksen kysymyksiin, sekä joukko kielitieteen, sovelletun kielitieteen ja kielitutkimuksen vaihtoehtoja.

Ohjelmassa on kaksi Pathways :

 • MA-kielen dokumentointi ja kuvaus [Kielen tuki ja revitalisointi] tarjoaa johdantokatsauksen kielen opiskeluun sekä moduulit, joiden tarkoituksena on antaa opiskelijoille mahdollisuus tukea uhanalaisten ja vähemmistökielten yhteisöjä monin tavoin. Tämä Pathway on avoin opiskelijoille, joilla on kielitieteen tausta tai ilman sitä.
 • MA-kielen dokumentointi ja kuvaus [Kenttäkielitiede] antaa opiskelijoille vankan tietämyksen kielidokumentaation ja kuvauksen huipputeknisistä menetelmistä ja tekniikasta painottaen uhanalaisia ja vähemmistökieliä. Tämä Pathway on avoin opiskelijoille, joilla on jo kielitieteen / sovelletun kielitieteen perustutkinto tai kielitieteen maisteri.

Rakenne

MA-kielen dokumentaatio ja kuvaus (LDD) koostuu kolmesta osasta: ydinmoduuleista, valinnaisista moduuleista ja väitöstelututkimuksesta. Tämä koulutusohjelma on muodostettu kaksi eri Pathways ; Yksi on erikoistunut kielitukiin ja elvyttämiseen ja toinen erikoistunut kenttäkielitiedeeseen.

Riippumatta valitsemastaan Pathway , kaikkien opiskelijoiden on suoritettava 180 opintopistettä. He saavat 60 opintopistettä ydinmoduuleina, 60 opintopistettä valinnaisiksi moduuleiksi ja toimittavat Masters-väitöskirjan, jonka arvo on 60 opintopistettä vuoden lopussa. Maisteriohjelma voidaan suorittaa osa-aikaisesti, yli kahden tai kolmen vuoden ajan, ja osa-aikaisilla opiskelijoilla on mahdollisuus siirtyä kahden Pathways välillä.

Väitöskirja

Pakollinen kaikille opiskelijoille.

 • Väitös kielitiede

Opiskelijoille, joilla ei ole aiempaa tietoa ja kielitieteen opiskelua

Ydinmoduulit

Opiskelijat ottavat seuraavat ydinmoduulit:

 • Johdatus kielen opiskeluun
 • Sovellettavan kielen dokumentaatio ja kuvaus
 • Kielen tutkimuksen menetelmät 1

Opastetut vaihtoehdot

Opiskelijat suorittavat moduulit 30 opintopisteen arvosta alla olevasta luettelosta

Ja joko

Opiskelijat suorittavat moduulit 30 opintopisteen arvosta alla olevasta luettelosta

tai

Opiskelijat ottavat moduulit 30 opintopisteen arvosta jatko-opinto-ohjelmien luetteloista.

Opiskelijoille, jotka pystyvät osoittamaan kielitieteen aiemmat tiedot ja tutkimuksen

Ydinmoduulit

Opiskelijat ottavat seuraavat ydinmoduulit:

 • Sovellettavan kielen dokumentaatio ja kuvaus
 • Kielen tutkimuksen menetelmät 1

Opastetut vaihtoehdot

Opiskelijat suorittavat moduulit 60 opintopisteen arvosta alla olevasta luettelosta.

Avaa Asetukset

Opiskelijat ottavat moduulit 30 opintopisteen arvosta jatko-opinto-ohjelmien luetteloista.

Luettelo kielitiedemoduuleista (saatavuuden mukaan)

 • Pitkälle edennyt fonologia
 • Kehittynyt syntaksi (Masters)
 • Kuvaileva kielitiede
 • Kielenohjatut lukemat / kielen rakenne
 • Kielenohjatut lukemat / kielen rakenne B
 • Historiallinen kielitiede
 • Kulttuurienvälinen viestintä ja vuorovaikutus
 • Semantiikan aiheet (maisterit)
 • Kielen suunnittelu ja politiikka
 • Kielen tuki ja elvyttäminen
 • Kieli, yhteiskunta ja viestintä (päälliköt)
 • Kielellinen typologia
 • Käännösteknologia
 • Diskurssi ja käytännöllisyys: Käytetty kieli (PG)
 • Kulttuurien kääntäminen 1
 • Kielen tutkimuksen menetelmät 2
 • Yhteistyö kieliasiantuntijoiden kanssa

Tärkeä tiedote

Ohjelmasivun tiedot heijastavat suunniteltua ohjelmarakennetta vastaavaa akateemista istuntoa vastaan.

Vastaanotot ja hakemukset

Voit hakea tälle kurssille online-hakemuslomakkeen kautta.

Pyrimme arvioimaan täydellisen hakemuksen ja toimittamaan päätöksen viiden viikon kuluessa. Merentakaisten opiskelijoiden, jotka vaativat Tier 4 -viisumia ja jotka haluavat liittyä SOAS tulisi muistaa, että viisumihakemukset voivat viedä useita viikkoja, joten hakemus on tehtävä mahdollisimman pian.

Hakemuksen käsittely

Koko hakemus, mukaan lukien tekstitys ja viitteet, otetaan huomioon ennen päätöksen tekemistä. Siksi sinua kehotetaan lähettämään täydellinen hakemus, joka sisältää viitteet ja tekstityksen (tarvittaessa). Puutteellinen hakemus lisää huomattavia viivästyksiä päätöksentekoprosessissa.

Opiskelijat saavat vahvistuksen hakemuksestaan. Jokainen hakemus harkitaan huolellisesti, ja vaikka yritämme vastata niin nopeasti kuin mahdollista, pyydämme, että opiskelijat odottavat saavansa vastauksen viiden viikon sisällä vastaanottamisesta.

Yhdistyneessä kuningaskunnassa käytettävissä olevat hakijat voidaan kutsua haastatteluun. Akateemisten henkilöstön poissaolot (tai opintovapaalla oleva tapaus) voivat vaikuttaa päätöksentekoaikaan.

Sisäänpääsyvaatimukset

Ylemmän toisen luokan tutkinto (tai vastaava).

Haastattelupolitiikka:

Ehdokkaat, joilla on ”epästandardi” pätevyys, kutsutaan yleensä.

Englannin kielen maahantulovaatimukset

Sinun on kyettävä osoittamaan, että englannisi kieli on riittävän korkea, jotta voit menestyä menestyksekkäästi ja suorittaa kurssin SOAS kurssilla. Huomaa, että otamme englanninkielisiä vaatimuksiamme vakavasti, ja jos niiden tarkka noudattamatta jättäminen voi hyvinkin hylätä SOAS hakemuksesi. Ei ole mahdollista neuvotella, jos pisteet ovat alle vaaditun tason, sillä odotetaan, että koska ne ovat ”riittävän lähellä”, ne hyväksytään. On tärkeää, että suunnittelet asianmukaisesti, hyvissä ajoin, jotta englanninkielisen testisi tulee hyvissä ajoin ja että sinulla on aikaa suorittaa testi uudelleen tarvittaessa. Emme hyväksy syitä haitoihin tai taloudellisiin vaikeuksiin, jotka johtuvat englanninkielisen testin jättämättä jättämisestä tai uudelleen tekemisestä.

Kansainväliset opiskelijat

EU: n ja kansainvälisille opiskelijoille, jotka tarvitsevat viisumin, hyväksymme ehdoton pääsy useista maista, samoin kuin joukon kansainvälisiä tutkintoja ja testejä, jos saavutetaan ehdoton pääsypiste.

Jos vaaditaan 4-tason maahantuloviisumi, voidaan tarvita SELT, kuten UKVI IELTS. Tästä syystä suosittelemme kaikille tason 4 viisumin opiskelijoille, että he valitsevat ensisijaisena keinona UKVI IELTS Academic testin.

Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti

Katso 157 muuta ohjelmaa kohteelta SOAS University of London »

Viimeksi päivitetty Lokakuu 7, 2019
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 28, 2020
Duration
1 - 3 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
9,685 GBP
Kokopäiväiset palkkiot lukuvuodessa: UK / EU £ 9 685; Merentakaiset £ 19 930. Osa-aikaiset 2 vuoden palkkiot lukuvuodessa: UK / EU £ 4,843; Merentakaiset £ 9,965. Osa-aikaiset 3 vuoden palkkiot lukuvuodessa: UK / EU £ 3,228; Merentakaiset £ 6 643.
Määräaika
Kesäkuu 30, 2020
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 28, 2020
Päättymispäivämäärä
Kesäkuu 18, 2021
Haun määräaika
Kesäkuu 30, 2020

Syys 28, 2020

Location
Haun määräaika
Kesäkuu 30, 2020
Päättymispäivämäärä
Kesäkuu 18, 2021