MA Matkailu, Vieraanvaraisuus ja Tapahtumien hallinta

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Berliinin kauppakorkeakoulu on suunnitellut webinaaritapahtuman 1. joulukuuta. Rekisteröidy täällä nyt!

145674_thumbnail_5.png

MA Matkailu, Vieraanvaraisuus ja Tapahtumien hallinta

Pyrkivä matkayrittäjä? Opiskele turismi- ja tapahtumahallinnon maisteria BSBI: ssä, joka toimitetaan yhteistyössä TEF Gold Standard -laitoksen Creative Arts -yliopiston kanssa. Yliopisto on myös sijoittunut 13. sijalle kaikista Yhdistyneen kuningaskunnan yliopistoista Guardian League Table 2020 -sarjassa.

Koko tämän toimialakohtaisen maisterin tutkinnon avulla kehität tietämystäsi matkailu- ja tapahtumienhallinta-alasta ja hankit käytännön taitoja, joita tarvitaan sopeutumiseen nykyiseen ilmastoon. Opiskelet moduuleja, jotka sisältävät kulttuurien välisen johtamisen, yrittäjyyden matkailussa ja tapahtumissa sekä strategisen lähestymistavan vieraanvaraisuuden markkinointisuunnittelussa.

Luokat opettavat asiantuntijaluennoitsijat, joilla kaikilla on laaja kokemus akateemisilta aloiltaan, mikä tarkoittaa, että saat tiedon, jonka tarvitset menestymiseen matkailussa ja tapahtumien hallinnassa. Valmistuttuasi olet valmis ottamaan joitain alan kilpailukykyisimmistä rooleista.

Ohjelmasi ohella sinulla on mahdollisuus tutustua Berliiniin, aloittelevien yritysten, suuryritysten ja kulttuurikohteiden kotiin. Saksa tarjoaa myös opintojen jälkeisen viisumin, jonka avulla opiskelijat voivat oleskella maassa enintään 18 kuukautta opintojensa päätyttyä saadakseen arvokasta työkokemusta.

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Vähimmäisikä: 21
 • Akateeminen pätevyys: Vahva perustutkinto tunnustetusta yliopistosta. Jos et täytä akateemisia vaatimuksia, sinut voidaan arvioida asiaankuuluvan työkokemuksen perusteella. Sinulla on oltava vähintään 3 vuoden johtokokemus.
 • Englanti kielen vaatimukset:
  • IELTS - vähintään OS 6.0 (vähintään 5,5 kussakin komponentissa) tai vastaava testi (eli salasanatesti, PTE, TOEFL IBT).
  • Hakijoiden, jotka ovat saaneet kandidaatin tutkinnon * tai sitä korkeammalta tunnustetusta yliopistosta (NARICin mukaan), jossa opetusmenetelmä oli kokonaan englanniksi (opetus ja arviointi), on lähetettävä opintokirje.
  • Kanadan kansalaisten, jotka ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon englanninkielisessä yliopistossa, on toimitettava Medium of Instruction Letter.
  • Länsi-Afrikan todistukset (vain WAEC ja NECO), joiden vähimmäisarvo on C6 englanniksi ja jotka on myönnetty viimeisen viiden vuoden aikana. Kenian keskiasteen tutkintotodistus (KCSE) hyväksytään myös kokonaisarvosanalla C tai yli. Tansaniaa ja Kamerunia varten vaaditaan IELTS (tai vastaava todistus).
  • Cambridge IGCSE, Cambridge AICE -sertifikaatit.
  • Kansainvälinen ylioppilastutkintotodistus voidaan hyväksyä, jos: englanninkielinen opintosuunnitelma A: vakio tai ylempi luokka 4 tai korkeampi ja englanninkielinen opetussuunnitelma B: vakiotaso 5 tai korkeampi luokka 4 tai korkeampi.
  • Enemmistön englanninkielisen maan kansalaisten, jotka ovat suorittaneet akateemisen pätevyytensä maassa, ei tarvitse suorittaa englannin testiä (Antigua ja Barbuda, Australia, Bahama, Barbados, Belize, Dominica, Grenada, Guyana, Irlanti, Jamaika, Malta , Uusi-Seelanti, St Kitts ja Nevis, St Lucia, St Vincent ja Grenadiinit, Trinidad ja Tobago, Iso-Britannia ja USA.

* Yli kandidaatin tutkinto voi olla jatko-todistus, jatko-tutkintotodistus, maisterin tutkinto jne.

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field.

The Berlin School of Business and Innovation (BSBI) is located in the heart of Berlin. We focus on helping graduates to become exceptional leaders in their chosen field. Näytä vähemmän