Yleiskatsaus

MA Muoti: Branding

Voit opiskella muotikoulussa, jonka johdolla on palkittu muotisuunnittelija Holly Fulton ja luova johtaja. Luovassa suunnassaan CSVPA tuottaa monipuolisia ja luovia yksilöitä, jotka ovat valmiita toimimaan sekä kaupallisen että käsitteellisen muodin sisällä.

Kahdeksan kuukauden ohjelmaan keskitetyissä Cambridge-studioissa löydät uusia inspiraation lähteitä ja tutustu jännittäviin uusiin reitteihin kuvankäsittelykäytännöllisyydestäsi, kokeilemalla kuvataiteen ja graafisen median, taiteen suunnan, toimituksellisia (tulosteita ja digitaalisia), yritysten brändejä , muotoilu, valokuvaus ja liikkuva kuva kehittää ainutlaatuinen allekirjoitus ja lähestymistapa nykyajan brändin muodin. Rakennat erikoistuneita teoreettisia ja käytännöllisiä tietoja brändäys- ja myynninedistämisstrategioista ja soveltavat niitä kampanjoihin, jotka kommunikoivat erilaisten muotiyleisöjen kanssa erilaisissa nykyaikaisissa tiloissa, reaalisissa ja digitaalisissa elämyksissä sekä live-alustoilla.


Ainutlaatuiset mahdollisuudet

Tämä ohjelma tarjoaa erinomaista erikoistumisopintoja sekä laajan akateemisen yhteyden ja opiskelijan pääsyn. Master-opiskelijana sinulla on hyötyä:

 • Opiskelu muotikoulussa, jota johtaa palkittu suunnittelija ja Creative Director.
 • Eksklusiivinen pääsy median ja teollisuuden osaamiseen, live-alushousut ja harjoittelu yhteistyökumppaneidemme, mukaan lukien Hearst Magazines UK, kustantajien nimikkeet mukaan lukien Harper's Bazaar, ELLE ja Esquire.
 • Asiantuntijaopetus alan ammattilaisista, joilla on intohimo opetukseen.
 • Intensiivinen oppimiskokemus, joka räätälöidään tarpeisiisi ja tavoitteisiisi, jossa on korkeatasoinen henkilökohtainen tuki ja 1: 1 tutorial-aika.
 • Harjoittelupaikat tai alan mentorointi osana kurssia.
 • Jatko-opiskelijan pätevyys, joudut erottamaan ja etenemään.
 • Yhteistyö luovan, monitieteisen ja globaalin jatkoyhteisön kanssa.
 • Oma iMac- ja studio-työtila, joka avautuu joka viikonpäivä.
 • Pääsy tavalliseen elämän piirtämiseen omassa piirtstustustilassamme.
 • Pieni, tukeva ja erikoistunut luova taidekorkeus kauniissa, historiallisessa ja kulttuurisessa kaupungissa - luova hotspot ja koti yhdelle Yhdistyneen kuningaskunnan dynaamisimmista ja kansainvälisemmistä opiskelijayhteisöistä.

MYÖNTÄÄ

Tämä kurssi on Falmouth University.


Mitä odottaa

Alussa sarja asetettuja projekteja tarkentaa keskeisiä suunnittelu- ja kuvantuotantataitoja. Nämä käytännön projektit luovat luottamusta sekä perinteisiin että digitaalisiin taitoihin samalla kun kehitetään tietoinen tieto uudesta teknologiasta, kokemuksellisista alustoista ja kehittyvistä tiloista, joissa kuvia käytetään nykyajan ja brändin identiteetin luomiseen ja kommunikointiin.

Näitä käytännön hankkeita tuetaan luennoilla ja seminaareilla, jotka rakentavat ydinosaamista visuaalisen brändäyksen, markkinoinnin ja myynninedistämisen keskeisistä periaatteista ja nykyaikaisista strategioista sekä trendin ennusteista ja analyyseistä, sosiaalisista medioista ja digitaalisista vaikutteista.

Luentoja MA Fashion: Design-opiskelijoilla tutustut historiallisiin ja nykyaikaisiin tapaustutkimuksiin muoti-, elokuva- ja viestintäratkaisujen kärjessä, mielikuvituksen polttamisessa ja käsitystyössä yhä liikkuvan ja muotin "kuvan" merkityksestä digitaalisessa ja digitaalitekniikan jälkeen. Aiempia näyttelykäyntejä ovat olleet Balenciaga: Shaping Fashion Victoria


harjoittelupaikkoja

Kurssi tarjoaa mahdollisuuksia työkokemukselle ja yhteistyö yhteistyössä alan kumppaneiden kanssa, kuten Hearst Magazines UK, asettaa ohjelmamme erilleen. Voit hakea harjoittelua jonkun heidän tuotemerkillään saadakseen kokemaan, miten muoti ilmoitetaan tulosteina, verkossa ja live-tapahtumissa. Aiemmat opiskelijat ovat työskennelleet muoti- ja viestintälehdissä Esquiressa , ELLEssä ja ELLE Ukrainassa. Nämä sijoittelut ovat auttaneet aiempia opiskelijoita kehittämään kestäviä ammatillisia yhteyksiä - ja jopa ensimmäiset aikakauslehtien suunnittelutyöt.


Teollisuuden näkemykset

Tämä oivallus tukee live alan asettaa alushousut muodin viestintä ja brändin sekä tulostuksen toimituksellisen muodin ampua asettamat muodin johtaja ELLE, ja live Brändi-hanke asettaman yrittäjyyden naiset takana uusi muoti käynnistää Sosandar. Lisäksi Visiting lecturers -ohjelmamme sisältää kokeneita ja innovatiivisia ammattilaisia, jotka työskentelevät muotikuvauksessa, high street -muodin brändinhallinnassa ja luovassa suunnassa sekä muotilehdet johtavien vaikuttajien, kuten Tom Meredithin, luovan johtajan ja Anne-Marie Curtisin, ELLE: n päätoimittaja .


Työpaikat

Muotimedian tulevaisuuden osalta tämä tutkinto valmistaa opiskelijoita urallaan ilmaislähtöisiksi stylisteiksi, PR-asiantuntijoiksi, visuaalisille kauppiaille, sähköisen kaupankäynnin ja markkinointipäälliköksi, trendi- ja värin analyytikoiksi, muotibrändin johtajille ja strategioille, tuotesuunnittelijoille ja muotitapahtumille. suunnittelijoille. Muita mahdollisuuksia ovat: muotihallinto; tuotekehitys; ylellinen tuotemerkin hallinta; markkinointi; osto; jälleenmyynti; konsultointi; logistiikka; etiikka ja kestävyys; ja muoti journalismin.


voimavarat

Kaikilla maisteriohjelmiemme opiskelijoilla on laaja valikoima resursseja opintojensa tukemiseen ja nykytaiteen hybridisoitumiseen taiteen ja muotoilun lisäksi:

 • Teollisuuden ompelukoneet ja tekninen tuki vaatehenkilöltä.
 • Gerber-teknologia.
 • Teollisuustason ohjelmistot, mukaan lukien Adobe Creative Cloud, Maxon Cinema 4D.
 • Valokuvaustilat ja pääsy märälle pimiöön.
 • Piirustustudio.
 • Digital Media Suite ja tekninen tuki.
 • Puu, metalli ja keramiikka 3D-työpajoja ja teknistä tukea.
 • Prototype Lab (mukaan lukien 3D-tulostin ja laserleikkuri).
 • Akateemisten taitojen neuvonantaja (käytettävissä ryhmässä ja 1: 1 opetusohjelmassa).

CSVPA tarjoamien palveluiden ja asiantuntemuksen CSVPA opiskelijoille on tuettu yhteistyötä Cambridgein teknologia-asiantuntijoiden kanssa, mukaan lukien Cambridgen yliopiston Cambridge Makespace -yritykset ja paikalliset digitaaliset painotalot.

vaatimukset

Ikä
20 vuotta

Koulutustaso

Suoritettuaan menestyksekkäästi muodin, muotoilun, median tai viestinnän tai tiiviisti liittyvän aiheen.

CSVPA tunnustaa laajan valikoiman pätevyyttä ja / tai asiaankuuluvaa kokemusta ja kannustaa kaikkien ihmisten esittämiä hakemuksia, joilla on osoitettava kiinnostus ja kokemus aiheesta. Tarkastellaan hakemuksia, joilla ei ole edellä mainittua pätevyyttä tai kurinpidollista taustaa, mutta jotka osoittavat tarvittavaa kokemusta, tarvittavia taitoja ja älyllisiä saavutuksia kurssin onnistumiseksi. Vastaava kokemus on osoitettava lisäämällä ammatillisen ansioluettelon.

Joissakin tapauksissa opiskelijat saattavat joutua suorittamaan jatkotutkinnon.

Englannin taso
IELTS 6.5 (ei alle 5,5)

salkku

alkaa
Syyskuusta syyskuuhun

Kurssin pituus
3 lukukautta

Akkreditointi
Falmouth University

Yhteydenottoaika
Jopa 15 tuntia viikossa

Englannin kieli
Jopa 5 tuntia viikossa tarvittaessa


Henkilökohtainen lausuma

Lähetä lyhyt lausuma (300-400 sanaa), kerro meille itsestäsi, aiemmasta kokemuksesta ja lähestymistavasta luovaa käytäntöä kohtaan. Sisällytä:

 • Syyt hakemukseen MA-kurssillemme.
 • Kokemus ja taidot. Mitä aiotte tehdä ennen?
 • Sinun lähestymistapa taiteen / suunnittelun käytäntöön. Mikä innostaa, informoi ja vaikuttaa siihen, mitä teet - ja miksi?
 • Sinun tavoitteesi. Mitä toivon päästä pois MA: sta?
 • Pitkän aikavälin tavoitteet. Kuinka luulet, että jatko-opiskelu auttaa sinua kehittämään uraa luova teollisuus?
Ohjelman opetuskielet:
 • Englanti

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta Cambridge School of Visual & Performing Arts »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
3 lukukautta
Hinta
22,920 GBP
Etusivu / EU: £ 13,500 / Kansainväliset opiskelijat: £ 22,920
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä