Yleiskatsaus

Tämä on yksi vuosi, alan johtama ohjelma, joka antaa sinulle mahdollisuuden kehittää erikoistuntemusta nykyajan muodin ostosta ja kaupasta johtamisen näkökulmasta. Kehitetty yhteistyössä alan asiantuntijoiden kanssa innovatiivisten projektien tiedottamiseksi ja nykyajan sisällön ylläpitämiseksi sekä innovatiivisten projektien edistämiseksi.

Mestarin läpi kehität ammattitaitoisia, johtamiskykyisiä ja henkilökohtaisia ​​kykyjä, mukaan lukien kaupallinen tietoisuus, neuvottelut ja suhteiden hallinnan taidot ja kehität visuaalisia taitoja liiketoimintaympäristössä, jotta voit toimia menestyksekkäästi globaalissa teollisuudessa.

Saat myös syvällisen tietämyksen rahoituksesta, teollisuuden kehityksestä, voittomarginaaleista, hinnoittelusta, myynnin strategioista ja liikevaihdosta sekä siitä, miten voit jakaa ideasi onnistuneesti viestinnän ja nykyaikaisen esityksen kautta.

Kurssin ominaisuudet ja edut

  • Opintokäynnit tärkeimmille kansainvälisille messuille ja kaupungeille tarjoavat sinulle relevantteja tutkimusmahdollisuuksia kurssisisällön tukemiseksi.
  • Sinulle altistuu monille markkinoiden tasoille ja tuleville kohdemarkkinoille huippuvalmistajista pieniin uraauurtavaan muotoiluyrityksiin.

Kurssin yksityiskohdat

Saadat syvän ymmärryksen ostajan ja kauppiaan roolista ja kykenet strategisesti suunnittelemaan ja valitsemaan valikoiman korkealaatuisia vaatteita pitäen samalla yrityksen kannattavaa kehitystä.

Aloittamalla erilaisia ​​projekteja voit oppia analysoimaan henkilökohtaisen ja käytännön esitystyön ohella vaikuttavia tekijöitä. Lisäksi opit rakentamaan erilaisia ​​kannattavia vaatteita tukku-, vähittäis- tai verkkokauppaan.

Tyypillisiä yksiköitä voi olla

  • Tuote
  • organisaatio
  • Suunnittelu
  • osto-
  • Ammattitaito
  • Suorittaa

Sisäänpääsyvaatimukset

Tämä kurssi myöntää yleensä opiskelijoille, joilla on hyvä UK honors tutkinto tai kansainvälinen vastine suunnittelussa tai liiketoimintaan liittyvä kurinalaisuutta. Se on suunniteltu antamaan opiskelijoille kiinnostunut vaatetusteollisuusyrityksestä hankkimaan jatkotutkinnon tietyllä muotialalla.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 44 muuta ohjelmaa kohteelta Manchester Metropolitan University »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
1 vuosi
Full-time
Hinta
8,500 GBP
Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU: n opiskelijat: £ 8,500 vuodessa. EU: n ulkopuoliset ja Channel Islandin opiskelijat: 14 500 puntaa vuodessa.
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä