MA Organisaation valmennus

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Jatko Master Organisaation valmennus pystyy automaattisesti liderarse ja hallita ryhmää ja organisaatiomuutoksen, käyttämällä erilaisia ​​taitoja ja välineitä hänen koulutusta fenomenologisesta valmentaja. Puolestaan ​​voit toimittaa taitosi palvelun ihmisiä, järjestelmien ja organisaatioiden keskitä laajentamisesta mahdollisuuksista liittyy tavoitteiden saavuttamiseen, sekä korkea yksilön ja organisaation hyvinvointia.


pääsyvaatimukset/>

  • Costulantes chileläiset ja ulkomaalaisia, jotka tulevat Masters Universidad UNIACC tulee esittää suorittaville tutkinto tai ammattilainen, alkuperäisenä tai laillistetaan ennen notaari, taso ja sisältö johtavien opintojen ovat vastaavia kuin hankittava kandidaatin tutkinnon. Kun kyseessä on ulkomainen hakija, se tulee esittää korkeakoulututkinto tai ammattitutkinnon Apostille tai hyväksyttävä Chilen konsulaatti alkuperämaassa ja ulkoasiainministeriön Chilessä.
  • Esittämään selkeitä ja luettavissa valokopio molemmin puolin henkilökortin.
  • Täyttää muut maahantulon edellytykset vahvistaa yliopiston ohjelman osalta.


Kuvaus tila/>

Etäopetus yhdistää innovatiivisten opetus- ja oppimisresursseja kautta virtuaalisen oppimisen ja luokkahuoneen luokat Universidad UNIACC . Sen avulla opiskelijat, omilla ehdoillaan, edistää niiden oppimista ja itsekuria, itsensä johtaminen aika, sovittaa tutkimukset työn ja henkilökohtaisen elämän, saavutetaan suurin mahdollinen hyöty yksittäisten motivaatiota.


verkko/>

Järjestelmä on viite- aiheita ja on saattanut muuttua. Täytäntöönpanon edellytyksiin Käytännön toimet tekstitykseen ja / tai tuotannon laatu, ovat saatavilla yliopiston johtosäännön.


kenttätyö/>

  • Executive Coach
  • organisatoriset valmentaja
  • konsultointi
  • Alueet HR ja organisaation kehittäminen
  • Chiefdoms ja Johdon


On velvollisuus veroa ja ilmoittautumiset?/>

Lisätietoja hinnoista ja arvosta ensi luokan, ota yhteyttä Admissions osasto.

Viimeksi päivitetty Helmi 2018

Oppilaitoksesta

La Universidad de Artes, Ciencias y Comunicación, UNIACC, es una Corporación de Educación Superior Privada Autónoma. Su visión consiste en ser una Universidad reconocida por su oferta de enseñanza ter ... Lue lisää

La Universidad de Artes, Ciencias y Comunicación, UNIACC, es una Corporación de Educación Superior Privada Autónoma. Su visión consiste en ser una Universidad reconocida por su oferta de enseñanza terciaria de calidad en sus distintas modalidades de enseñanza y aprendizaje -presencial, semipresencial y no presencial (full online)- , de modo que sus programas faciliten el acceso a la formación superior a todos quienes deseen formarse en las áreas artísticas, de las ciencias sociales y de administración, con énfasis en la comunicación, uso de tecnologías e innovación. Näytä vähemmän