MA, Public Relations

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Ohjelman yhteenveto

Public Relations MA -ohjelman avulla puhutaan, kirjoitat, kuuntelet ja neuvottelevat taidot houkuttelevat myös sosiaalisen median alustojen, analytiikan ja mobiilisovellusten avulla, jotta voit tavoittaa tehokkaasti yleisösi.

Kysyntä nykypäivän markkinoilla

Markkinoilla, jotka ovat tulvillaan informaatiolla, jokainen organisaatio haluaa, että sen sanoma kuuluu melun yläpuolelle. Siksi ammattitaitoisen viestinnän ammattilaisille on niin suuri kysyntä, että he voivat valmistaa ja toteuttaa houkuttelevia viestintästrategioita. Valmistuneet PR-ohjelmaan ovat jatkaneet uraa monilla eri aloilla ja ammateissa. Riippumatta painopistealasta - lääkkeistä, terveydestä ja kuntoilusta, poliittisista kampanjoista, viihdykkeistä, vieraanvaraisuudesta, rahoituspalveluista, tekniikasta tai julkisista organisaatioista - PR-tutkinto on kestävä arvo minkä tahansa suhdannekierron aikana.

Jotkut valmistuneista valitsemat urapolut ovat:

 • Kampanjajohtajat
 • Viestintäpäälliköt
 • Viestintästrategiat
 • Digitaalistrategian johtajat
 • Toimeenpanoviraston johtajat
 • Talousviestinnän johtajat
 • Julkisten asioiden johtajat
 • Yritysten sosiaalisen vastuun johtajat
 • Online-sisällönhallintaohjelmat
 • Organisaatiokonsultit
 • Poliittiset ehdokkaat tai julkisten asioiden virkamiehet
 • Lehdistösihteerit tai hallituksen viestintäjohtajat
 • Sosiaalisen median strategiat
 • puheiden

Kilpailuetua

Kun kyky kommunikoida tehokkaasti tulee valta saada aikaan myönteisiä muutoksia. Emersonissa opit analysoimaan ja saamaan mielekästä tietoa yhteisöistä, kulttuureista, instituutioista ja elämäntavoista sekä kohderyhmänne uskomuksista ja arvoista.

Koko opintojakson aikana saat arvokasta reaalimaailmaa kokemalla tekemällä mielipidetutkimuksia ja organisatorisia sosiaalisen median auditointeja, muotoilemalla kriisiviestintäsuunnitelmia, kirjoittamalla puheita ja luomalla digitaalista sisältöä. Tutkimalla tapoja, joilla eri viestintätyypit voivat sitoutua ja suostutella, jätät ohjelman taitavalle joukolle ja strategiselle näkemykselle, joka on pakottava asianajaja parempien liiketoimintakäytäntöjen, parempien toimintatapojen ja sosiaalisten oikeustieteiden puolesta.

Advanced Standing

Oletko ammattitaito viestinnän alalla?

Teollisuusalan ammattilaisilla on nyt mahdollisuus kääntää asianmukainen ammattikokemus jopa 8 opintopistettä kohti ohjelmatarjontaa. Korkeakoulututkinnon hyväksynnän jälkeen sinun Graduate Program Director -ohjelma toimii yhdessä sinun kanssa, jotta voit mukauttaa ohjelmasi opetussuunnitelman ja varmistaa, että maksat jäljellä olevista kursseista maksimoidun. Edistykselliset seisovat arvot ammattikokemuksesi sekä lyhentää aikaa loppuun ja vähentää lukukausimaksujen kokonaiskustannuksia.

Sovellettaessa sinun on täytettävä portfoliosi vastaamaan ammattikokemustasi kolmella osaamisalueella: viestintä, hallinta ja tieto.

Sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

 1. Lähetä salkkusi hakemuksen jättöhetkellä. Tarkastelemme hakemuksenne sekä pääsy- että edistyneelle seisomaan sijoitukselle hakemuksen jättöhetkellä ja saat molemmat päätökset samanaikaisesti.
 2. Lähetä salkkusi Graduate Program Director -ohjelmaan 30 päivän kuluessa ensimmäisestä lukukaudesta. Graduate-ohjelman johtaja työskentelee suoraan, kun olet ilmoittautunut.

Korkeakoulututkinnon suorittaneiden tulee täyttää jäljellä olevat 28-32 opintopistemäärät Emerson College tutkintojen vaatimusten täyttämiseksi. Huomaa, että kehittynyt pysyvä luotto ennakoi opiskelijan asemaa ohjelmassa, mutta hyvitykset eivät ole siirrettävissä toiseen laitokseen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts.

Emerson College is internationally recognized as the nation’s premier institution of higher learning devoted to communication and the arts. Näytä vähemmän