Read the Official Description

49-luottolaitoksen neuvontajärjestelmä täyttää äskettäin Kalifornian valtion opettajakorkeakoulutuksen (CTC) vaatimukset niille, jotka etsivät uraa kouluopetuksessa K-12-kouluissa.

VAIHTOEHDOT: USF: n ensimmäisen lukukauden jälkeen 49-luottolaitoksen neuvonta- / oppilashenkilöstöpalveluiden (PPS) opintosuoritusohjelman opiskelijoilla on mahdollisuus ilmoittautua 60-luottokelpoiseen kaksoiskonsentraatio-ohjelmaan koulujen neuvontaan ja kliiniseen neuvontaan.

Tutkinnon suorittavat ohjelman Master of Arts (MA) tutkinto ja ovat oikeutettuja Pupil Personnel Services (PPS) Credential. Niitä voidaan käyttää:

 • julkisissa tai yksityisissä oppilaitoksissa,
 • paikallisyhteisöissä,
 • koulujen, koulutusohjelmien ja muiden nuorten koulutustarpeita palvelevien oppilaitosten neuvonantajina.

He voivat myös valita tohtorintutkinnon.

Ohjelman kuvaus

School Counselling -ohjelma on ainutlaatuinen, innovatiivinen koulutusohjelma, jolla valmistellaan ohjaajia lasten, nuorten ja nuorten aikuisten sosiaalisiin, emotionaalisiin ja akateemisiin tarpeisiin oppilaitoksissa.

Ohjelma korostaa:

 • monikulttuurisen nuorison kehitys ja neuvonta
 • ongelmanratkaisu, tavoitteellisuus, neuvonta
 • sosiaalisen oikeudenmukaisuuden suunta
 • ekologiset järjestelmät kaupunkiympäristössä

Opiskelija oppii teorioita ja tehokkaita ja pragmaattisia toimia nuorten kanssa kouluissa. Ohjelmalla on sosiaalinen oikeudenmukaisuus, joka pyrkii edistämään tasapuolisuutta, monimuotoisuuden kunnioittamista, luovuutta, myötätuntoa ja yhteisöllistämistä.

"Kysyttäessäni olisinko" valmis "astumaan koulutuksen neuvontaan, pohdin aina sitä, miten USF School Counselling Program -ohjelma on valmistautunut työskentelemään nuorten yleismaailmallisten ongelmien ja erityisesti nuorten vajaakuntoisten kaupunkien kouluissa. "- Andrea Davis, School Counselling Psychology Alumna

Opetussuunnitelma on suunniteltu peräkkäin

 • Ensimmäinen vuosi keskittyy neuvonnan teoriaan ja käytäntöön, oikeudellisiin ja eettisiin kysymyksiin, lapsi- ja nuorisokehitykseen, monikulttuuriseen neuvontaan, tutkimukseen, ryhmäohjaukseen sekä koulujen ehkäisyyn ja puuttumiseen.
 • Toinen vuosi keskittyy ongelmanratkaisuun liittyviin neuvontaan, oppimiseen ja ohjaukseen, poikkeuksellisten tarpeiden ohjaukseen, akateemiseen ja urakehitykseen, arviointiin ja ohjelman arviointiin sekä vanhempien, opettajien ja koulujen kanssa.

Kenttätyön ja luokkahuoneen oppimisen kumppanuus muodostaa ohjelman ytimen. Opiskelija aloittaa kenttätyönsä kouluissa ensimmäisen lukukauden harjoitustason aikana ja täyttää kenttätyön vaatimukset kolmen kenttätyön lukukauden aikana. Kukin lukukausi, kenttätyöluokka suoritetaan kokeneen PPS-tunnistetun ohjaajan valvonnassa.

Sisäänpääsyvaatimukset

 • Valmis online-sovellus, jota ei palauteta 55 dollarin käyttömaksu.
 • Yksi joukko epävirallisia transkriptejä kustakin aiemmin osallistuneesta yliopistosta / korkeakoulusta. Yhdysvaltain hakijoille tutkinnon on oltava alueellisesti akkreditoitua yliopistoa / korkeakoulua. Hakijalla, jolla on vireillä oleva tutkintotodistus, on toimitettava viralliseksi todentamisvaatimus laitoksen tutkinnon suorittaneelta tai koulun virkamieheltä. Alakohtainen tutkinto vaaditaan hakeutumaan maisteriohjelmaan. Tohtoriohjelmaan on vaadittava maisterin tutkinto. Huomaa: jos myönnetään, sinun on toimitettava viralliset transkriptit ennen ilmoittautumista.
 • MA- ja Credential-hakijat: Vähimmäishinta (GPA) 2,75.
 • Tohtorintutkinnon suorittaneiden on oltava vähintään 3,0 pistettä jatko-ohjelmasta.
 • Kaksi nykyistä, allekirjoitettua kirjeen suositusta, jossa todetaan sopivuus jatko-opintoihin.
 • Nykyinen tiivistelmä.
 • Aiesopimus

Käy verkkosivuillamme täältä oppia lisää kouluohjausohjelmasta

Taloudelliset resurssit

Liittovaltion taloudellinen apu, valtion ja yliopiston resurssit ovat saatavilla rahoituksena vasta hyväksyttyjen ja nykyisten USF School of Education -opiskelijoille.

Jotta korvattaisiin kustannukset jatko-opetuksen opetus, monet koulutuksen kursseja tarjotaan myöhään iltapäivällä ja illalla ja / tai vuorotellen viikonloppuisin. Useimmat opiskelijat löytävät, että he voivat ylläpitää kokopäiväistä työtä ansaitessaan tunnustustiedot, maisterin tai tohtorin tutkinnon. Jos ohjelma kuitenkin vaatii sinua viettämään aikaa luokkahuoneessa (esim. Opiskelijaopetus) tai suorittamaan kenttätyötä tai harjoittelun kokemusta, tällaiset sitoumukset häiritsevät tavallista työpäivää.

Käy verkkosivuillamme saadaksesi lisätietoja tämän ohjelman taloudellisista resursseista

Program taught in:
Englanti
University of San Francisco - School of Education

See 9 more programs offered by University of San Francisco - School of Education »

Last updated July 3, 2018
Tämä kurssi on Campus based
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
Request Info
Full-time
Hinta
955 USD
per yksikkö.
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Syys 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä