MA Shakespeare ja koulutus (kampuksella tai etäopiskelussa)

University of Birmingham - College of Arts and Law

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

MA Shakespeare ja koulutus (kampuksella tai etäopiskelussa)

University of Birmingham - College of Arts and Law

Haluatko oppia, miten Shakespearea on käytetty luokkahuoneessa eri historiallisissa ja kulttuurisissa hetkeissä? Haluatko uppoutua Shakespearen teoksiin ja näytelmiin?

Shakespeare-instituutin Shakespearen ja kasvatuksen maisteriohjelma on ainutlaatuinen, modulaarinen ohjelma, joka sopii erityisesti opettajille, mikä tarjoaa mahdollisuuden parantaa asiantuntemusta Shakespearen työn eri osa-alueilla. Ohjelma kattaa kaikki Shakespearen näytelmät suorituskyvyssä ja sopeutumisessa. Voit opiskella tätä ohjelmaa paikan päällä Stratford-upon-Avonin Shakespeare-instituutissa tai etäopetuksessa.

Tämä ohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden parantaa asiantuntemustasi Shakespearen työn eri osa-alueilla ja ylläpitää pedagogista painopistettä.

Opit kolme ydinmoduulia:

 • Shakespeare ja pedagogiikka
 • Shakespearen teatteri
 • Tutkimusosaaminen

Valitset myös kolme valinnaista moduulia (ks. Moduulitiedot alla).

Tämän kurssin joustava rakenne mahdollistaa monin eri tavoin tapahtuvan opiskelun, kokopäivätyön tai osa-aikatyön. Moduulit ovat käytettävissä tutkimalla erilaisia ​​reittejä, jotka voivat sisältää:

 • Kolme pitkää viikonloppua Shakespeare-instituutissa noin kuukausittain
 • Eräänä päivänä viikossa läpi lukukauden Shakespeare-instituutissa (kymmenen päivää)
 • Etäopetuksen vaihtoehto verkko-opiskelun kautta
 • Yksi intensiivinen viikko Shakespeare- ja pedagogiamoduulille, joka toimitettiin ennen pääsiäisjuhlia.

Kokopäiväinen opiskelu on paikalla Stratford-upon-Avonissa ja osa-aikaiset opiskelijat voivat halutessaan opiskella koko ohjelmaa joko paikan päällä, lähinnä etäopetuksen verkossa tai näiden yhdistelmänä. Toimituksen aikataulu mahdollistaa pääsyn kaikkiin moduuleihin eri tiloilla kolmen vuoden jakson aikana, vaikka jotkut eivät ole etäopiskeluun. Pakollisen Pedagogian moduuli, jota opetetaan Royal Shakespeare Companyn kanssa, on tutkittava paikan päällä interaktiivisen luonteensa vuoksi.

Arviointi

Jokainen moduuli arvioidaan kirjallisella tehtävällä lukuun ottamatta valinnaista moduulia Shakespeare ja Theatre Practice, jota arvioidaan joko kahdella suoritustehtävällä ja 2 000 sanaisella tutkimuspaperilla tai yhdellä 4000 sanan tutkimuspapereella. Sinä suoritat ohjelman 15 000 sanaa pedagogisella väitöskirjalla.

Miksi opiskella tätä kurssia

 • Sijainti - opiskelu Shakespeare-instituutissa Stratford-upon-Avonin sydämessä tarjoaa sinulle akateemisen kokemuksen, joka ei ole yhtään vertaansa vailla oleva yliopisto. Opit kävelymatkan päässä Shakespearen syntymäpaikasta, koulusta ja haudasta sekä Royal Shakespeare Companyn teattereista.
 • Shakespeare-instituutti ja Royal Shakespeare Company (RSC) -yhteistyö - voit hyötyä jännittävästä viiden vuoden yhteistyöstä RSC: n kanssa The Other Place -yrityksessä, joka on nähnyt ikonisen studio-teatterin palauttamisen. Sinulla on mahdollisuus käyttää luovia ja opetustiloja The Other Place, sekä RSC-taiteilijoiden ja harjoittajien asiantuntemusta.
 • Pääsy fantastisiin resursseihin - sinua ympäröi useita resursseja. Shakespeare-instituutin oma kirjasto on tunnettu kokoelma kansainvälistä merkitystä, ja sinulla on myös pääsy Shakespeare Birthplace Trustin erinomaisiin kokoelmiin, levyihin ja kirjastoihin.
 • Ole osa vilkasta ja aktiivista yhteisöä - instituutti tarjoaa intensiivisen oppimiskokemuksen Shakespeare-tutkimuksessa monista näkökulmista, jotka tukevat ja kannustavat instituutin henkilökuntaa, jotka kunnioitetaan omalla alallaan.
 • Osallistu jatkokonferensseihin - Instituutti toimii useissa kansallisissa ja kansainvälisissä konferensseissa. Lukuvuoden kohokohta on opiskelijoiden opiskelijoiden järjestämä vuosittainen Britgon konferenssi. Voit liittyä jatko-opiskelijoihin kaikkialta maailmasta antamaan ja kuuntelemaan lyhyitä papereita kaikesta Shakespearen ja vanhan nykyajan draamasta. Britgrad tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden jatko-opiskelijoille jakamaan työtään vertaisryhmänsä kanssa ja kuulemaan, mitä muut saman- ja lähialueilla työskentelevät tutkivat.

JatkokoulutusShakespeare-instituutti on yksinomaan jatko-opettaja, joka tarjoaa opiskelijoilleen erityistä tukea ja resursseja. Instituutissa on tilaa opetustilaa, opiskelutilaa ja erityistä Shakespeare-kirjastoa sekä erilaisia ​​tapahtumia ja aktiviteetteja, kuten torstai-seminaareja, vuosittainen Britlannin konferenssi ja Shakespeare-instituutin pelaajien esitykset. Lue lisää Shakespeare-instituutin elämästä.

Oppiminen ja opetus

Ohjelma mahdollistaa Shakespeare-instituutin kirjaston ainutlaatuisen Shakespearian resurssit, Shakespeare-keskuksen kirjaston, joka edustaa RSC: n arkistoa ja Royal Shakespeare Company.

Tämän ohjelman opiskelumateriaalia edistävät Shakespeare-instituutin läheiset siteet Shakespeare Birthplace Trustin, Royal Shakespeare Companyn ja näiden molempien instituutioiden kanssa.

Etäopetuksen opiskelu

Monet ohjelman moduuleista ovat saatavilla myös etäopiskelun kautta, joten voit opiskella verkossa mistä tahansa maailmasta. Etäopetuksen moduulit yhdistävät tulostus-, ääni- ja videopetomenetelmät, jotta oppilaat saisivat monipuolisen ja rikastuttavan oppimiskokemuksen.

Tämä tarkoittaa, että voit opiskella maisterin tutkintoa melkein kokonaan etäopiskelulla. Sinun on kuitenkin lähdettävä Stratford-upon-Avoniin kevään kestäväksi yhden viikon asuinalueeksi, jotta saat valmiiksi ydinmoduulin Shakespearea ja Koulutusta varten, joka on sovitettava yhteen pääsiäispäivän kanssa.

Vaikka itseopiskelu on keskeistä ohjelman suorittamisessa etäopiskelun avulla, tuki on aina käytettävissä.

Sinulla on henkilökohtainen ohjaaja ja väitöskirjan ohjaaja, joka ohjaa sinua ja vastaa kaikkiin kysymyksiin, ja sinulla on myös mahdollisuus käyttää monenlaisia ​​online-resursseja. Sinulla on myös tilaisuus tavata muita opiskelijoita ja akateemista henkilökuntaa verkkokeskustelujen ja keskustelufoorumien kautta sekä pääsiäisasuntoon.

Tuki akateemiselle kirjallisuudelle

Kuten jatko-opiskelijana College of Arts ja Law, sinulla on pääsy Academic Writing Advisory Service (AWAS), jonka tarkoituksena on auttaa siirtymistä perustutkinnon opettaa Masters taso tai takaisin akateemisten ajan myötä. Palvelu tarjoaa opastusta kirjoitustehtäviin ja väitöskirjoihin maisteriohjelmaan ja akateemisen kirjallisen neuvonantajan henkilökohtaiseen tukeen tutorointien, sähköpostin kautta ja verkkoaineistojen tarjoamisen kautta.

Kansainväliset opiskelijat voivat käyttää tukea englannin kielen kehitykselle ja taidoille Birminghamin kansainvälisen akatemian (BIA) kautta.

Sisäänpääsyvaatimukset

Ohjelmaan on kaksi pääsyreittiä:

 1. Ne, joilla on 2: 1 tutkinto asianmukaisessa oppiaineessa tai korkeakoulututkinto Shakespeare Studies -rekisteriossa MA: ssa.
 2. Ne, jotka eivät täytä näitä muodollisia maahanpääsymisvaatimuksia, rekisteröivät aluksi "kumppaniksi" opiskelijat ja muuttivat sitten tilan kahden ydinmodulin menestykselliseen suorittamiseen.

Tavanomaisten asiakirjojen lisäksi kaikkien hakemusten on oltava näyte Shakespearen kirjallisesta työstä, joka sisältää noin 2 000 sanaa. Jos sinulla ei ole olemassa olevaa kirjoitusosaa, lähetä lyhyt kappale, joka on enintään 60 riviä mistä tahansa Shakespeare-pelistä, ja kirjoita noin 2 000 sanan essee, joka käsittelee tämän otteen suorituskykymahdollisuuksia ja miten se vaikuttaa näytelmään kokonaisena.

Kansainväliset opiskelijat

Akateemiset vaatimukset

Hyväksymme erilaisia ​​pätevyyksiä; maasi sivuillamme näytät mitä hyväksymme maassasi.

Englannin kielivaatimukset

Voit täyttää englannin kielen vaatimukset kahdella tavalla:

 • pitämällä englannin kielen pätevyys oikealla tasolla
 • ottamalla ja suorittamalla menestyksekkäästi yksi englannin kursseista kansainvälisille opiskelijoille
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti


Päivitetty January 24, 2018
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on
Online
Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2018
Duration
Kesto
1 - 3 vuotta
Osa-aikainen
Kokopäiväinen
Price
Hinta
17,010 GBP
Vuosittainen lukukausimaksu - Palkkiot 2018/19: UK / EU: 9 000 punnan kokopäiväinen Kansainvälinen: 17 010 € kokopäiväinen Osa-aika / matka: 1000 puntaa per moduuli
Locations
Yhdistynyt kuningaskunta - Birmingham, England
Aloituspäivämäärä : Syys 2018
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2018
Yhdistynyt kuningaskunta - Birmingham, England
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon