MA Siirtää kuvaa ja ääntä

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Haasta audiovisuaalista käytäntöäsi ja pyrkikää omaperäisyyteen kokeilemalla käsitteitä, asioita ja materiaaleja, jotka liittyvät liikkuvaan kuvaan ja / tai äänisuunnitteluun.

Tehdä yhteistyötä

Jatko-opiskelijana NUA: ssa voit liittyä ammattilaisten ja tutkijoiden yhteisöön, joilla on monipuolisia erikoisaloja, antaen sinulle arvokkaita mahdollisuuksia työskennellä yhdessä ja erikseen.

Tehokkaiden opintokokonaisuuksien ja kattavien teknisten työpajojen avulla kehität käytännön ja konseptuaalisia taitoja, joita tarvitaan luomaan alkuperäisiä ja innovatiivisia töitä tiukkoihin ammatillisiin standardeihin.

erikoistuneet

Erikoisuutesi mukaan sinulla on mahdollisuus harjoittaa laajaa valikoimaa audiovisuaalisia menetelmiä. Näitä ovat 2D Digital; CGI- ja stop-motion-animaatioelokuvia ja liikkuvien kuvien tuotantoa; liikegrafiikka; käsikirjoittaminen ja kerronta; esituotannon ja jälkituotannon taidot ja tekniikat; äänisuunnittelu.

Kuitenkin valitset muotoutumistasi, valmistat syvällisempiä ymmärrystä omasta käytännöstäsi ja laajemmalle arvostat sitä, kuinka voit hyödyntää taitojasi erilaisissa ammattiasioissa.

BAFTA-apuraha

Tutustu, miten voit saada stipendin BAFTA: n kautta enintään 12 000 puntaa kohti kurssimaksuja ja pääsyä alan mentoriin.

MA-tutkinto

Tutustu joidenkin jatko-opiskelijoiden työhön Norwich University of the Arts .

Valmistuneet työskentelevät monella uralla, mukaan lukien:

  • Audiovisuaalinen tuotanto
  • Elokuva
  • Motion-grafiikka
  • CGI
  • 2D ja 3D-animaatio
  • Scripting ja Narrative
  • Pre ja Post Production
  • Opetus / Luennointi
  • Tutkimus / PhD-tutkimus

Sisäänpääsyvaatimukset

Ilmoittautuneiden tulisi tavallisesti saavuttaa vähintään 2: 1 (tai vastaava) BA (Hons) / BSc tutkinto, joka liittyy opintojaksosi liittyvään aiheeseen.

Hakijoille, joilla on toisen asteen tutkinto, voidaan harkita myös maahantulon edellyttämällä tavalla, että tyydyttävän taiteen, muotoilun tai tiedotusvälineitä koskevan työn tueksi esitetään hakemuksensa tueksi.

Maisteriohjelmaan liittyvä tarjous perustuu oletukseen, että sinulla on mahdollisuus saavuttaa opinto-ohjelman tavoitteet ja saavuttaa palkinnon onnistumisen edellyttämä taso.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Norwich University of the Arts (NUA) has established itself in arts, design and media education for over 170 years. But while our history can be traced back to 1845, our outlook is forward-thinking.

Norwich University of the Arts (NUA) has established itself in arts, design and media education for over 170 years. But while our history can be traced back to 1845, our outlook is forward-thinking. Näytä vähemmän