Yleiskatsaus

Haasta audiovisuaalista käytäntöäsi ja pyrkikää omaperäisyyteen kokeilemalla käsitteitä, asioita ja materiaaleja, jotka liittyvät liikkuvaan kuvaan ja / tai äänisuunnitteluun.

Tehdä yhteistyötä

Jatko-opiskelijana NUA: ssa voit liittyä ammattilaisten ja tutkijoiden yhteisöön, joilla on monipuolisia erikoisaloja, antaen sinulle arvokkaita mahdollisuuksia työskennellä yhdessä ja erikseen.

Tehokkaiden opintokokonaisuuksien ja kattavien teknisten työpajojen avulla kehität käytännön ja konseptuaalisia taitoja, joita tarvitaan luomaan alkuperäisiä ja innovatiivisia töitä tiukkoihin ammatillisiin standardeihin.

erikoistuneet

Asiantuntemuksesi mukaan sinulla on mahdollisuus osallistua monenlaisiin audiovisuaalisiin menetelmiin. Näitä ovat: 2D Digital; CGI ja stop-motion-animaatiofilmi ja liikkuvan kuvan tuotanto; liike-grafiikka; kirjoitus ja kerronta; esituotantoon ja jälkituotantoon liittyvät taidot ja tekniikat; äänisuunnittelu.

Kuitenkin valitset muotoutumistasi, valmistat syvällisempiä ymmärrystä omasta käytännöstäsi ja laajemmalle arvostat sitä, kuinka voit hyödyntää taitojasi erilaisissa ammattiasioissa.

BAFTA-apuraha

Tutustu, miten voit saada stipendin BAFTA: n kautta enintään 12 000 puntaa kohti kurssimaksuja ja pääsyä alan mentoriin.

MA-tutkinto

Tutustu joidenkin jatko-opiskelijoiden työhön Norwich University of the Arts .

Valmistuneet työskentelevät monissa ura-alueilla mm

  • Audiovisuaalinen tuotanto
  • Elokuva
  • Motion-grafiikka
  • CGI
  • 2D ja 3D-animaatio
  • Scripting ja Narrative
  • Pre ja Post Production
  • Opetus / Luennointi
  • Tutkimus / PhD-tutkimus

Sisäänpääsyvaatimukset

Ilmoittautuneiden tulisi tavallisesti saavuttaa vähintään 2: 1 (tai vastaava) BA (Hons) / BSc tutkinto, joka liittyy opintojaksosi liittyvään aiheeseen.

Hakijoille, joilla on toisen asteen tutkinto, voidaan harkita myös maahantulon edellyttämällä tavalla, että tyydyttävän taiteen, muotoilun tai tiedotusvälineitä koskevan työn tueksi esitetään hakemuksensa tueksi.

Maisteriohjelmaan liittyvä tarjous perustuu oletukseen, että sinulla on mahdollisuus saavuttaa opinto-ohjelman tavoitteet ja saavuttaa palkinnon onnistumisen edellyttämä taso.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 7 muuta ohjelmaa kohteelta Norwich University of the Arts »

Viimeksi päivitetty Lokakuu 30, 2018
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Duration
1 - 2 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
15,000 GBP
EU: n ulkopuoliset opiskelijat UK / EU-opiskelijat: 7 000 puntaa (kokopäiväinen) / 4500 (osa-aika)
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä