MA TESOL

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

MA TESOL

University of Leeds, Faculty of Education, Social Sciences, and Law

MA TESOL

Yksi Britannian arvostetuimmista tesol ohjelmiin yksi suurimmista tesol osastot, ohjelma on auttanut opiskelijoita kehittämään ammatillista uraa lähes kolme vuosikymmentä.

MA TESOL on yhden vuoden kokopäiväinen tai kaksi vuotta osa-aikaisesti, ohjelma kokeneita TESOL ammattilaisia, kuten opettajia, opettajien kouluttajia, kielikoulu johtajat, opetussuunnitelma kehittäjät, tarkastajat, luennoitsijat ja materiaalien kirjailijoita.

Useimmat opiskelijat lähtevät tietysti tunne ammatillisesti itsevarma ja pätevä, ja monet ovat löytää enemmän vastuussa, suurempi tila työskennellä heidän MA pätevyys.

Miksi opiskella kanssamme?

MA TESOL tarjoaa kattavan ohjelman akateemista ja ammatillista kehitystä. Koska olemme iso osasto voimme tarjota erityisen monenlaisia ​​kursseja, ja henkilökuntamme on kokemusta työskentelystä monilla eri globaalin tesol yhteyksissä. Olemme myös tunnettu erinomaisesta akateemista ja sosiaalista tukea, mikä tarkoittaa opiskelijat voivat nopeasti laskeutua elämän Leeds, tuntea olevansa osa kutsuva, vilkas oppimisen yhteisö, ja muodostaa kestäviä ystävyyssuhteita kollegoiden kanssa ympäri maailmaa.

Ohjelman vaikuttavuus on kolme osaa: in Lukukausi 1, opiskelijat opiskelevat kaksi keskeistä moduulit, mutta myös tekee käytännössä tehtävän, akateemiset taidot koulutus, ja osallistu viikoittain tesol foorumi kaikkien muiden tesol opiskelijoille. Vuonna Lukukausi 2, opiskelijat tekevät erilaisia ​​valinnaisia ​​moduuleja, ja myös opiskella tutkimusmenetelmiä. Kesäkuusta elokuuhun opiskelijaa pääasiassa työskentelee väitöskirja (kriittinen tutkimus) tuella tutor; tämä on yleensä tutkimushankkeen aihe erityisen kiinnostavia.

Lukukausien aikana opiskelijoilla on 8-10 tuntia luokan aika, ja odotetaan työskennellä itsenäisesti ulkopuolella luokka, joko yksin tai tutkimusryhmissä. Useimmat moduulit arvioidaan kautta kirjallisia tehtäviä, jotka opiskelijat valita erilaisista aiheista. Henkilökunta kommentoi luonnoksia ja tarjota muita tukimuotoja prosessin aikana toimeksiannon kirjallisesti ja toimivat valvojat opiskelijoiden väitöskirjoja niiden alueen asiantuntemusta. Näin opiskelijat voivat tehdä dramaattisia parannuksia akateemisia suorituksiaan vuoden aikana.

Tutkimusympäristö

Ohjelmasta vastaa tesol joukkue, joka jäseninä keskuksen Language Education Research (CLER) ovat kaikki aktiivisia ja arvostettuja tutkijoita. Heidän asiantuntemuksensa sisältää:

 • Teacher Education
 • ESOL
 • metafora
 • Motivaatio
 • akateeminen lukutaito
 • monikielisyys
 • opetus kielitaidon
 • tekniikka kieltenopiskeluun
 • valmisteleva käytäntö
 • nuorille oppijoille
 • opetussuunnitelman muutos
Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
 • Englanti
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2018
Duration
Kesto
1 - 2 vuotta
Osa-aikainen
Kokopäiväinen
Locations
Yhdistynyt kuningaskunta - Leeds, Englanti
Aloituspäivämäärä: Syys 2018
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2018
Yhdistynyt kuningaskunta - Leeds, Englanti
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon