MA TESOL

York St. John University

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

MA TESOL

York St. John University

Tutkinto-ohjelman opetus Englanti puhujia muilla kielillä (TESOL) Yorkin St John University tavoitteena on parantaa ymmärrystä viime teorian Englanti kieltenopetuksen sekä antaa sinulle käytännön taitoja sinun täytyy opettaa menestyksekkäästi. Monet moduulit liittyy keräämällä ja analysoimalla tietoja opiskelijoiden ja opettajien Yorkin St John International Centre. Pyrimme auttamaan sinua kehittämään tutkimusta taitoja ja rohkaista sinua nyt ja julkaista tulokset Englanti kieltenopetuksen yhteisö.

Ohjelma on suunniteltu sekä kokeneille ja aikovat opettajille Englanti ja houkuttelee sekä koti-että ulkomaalaisia ​​opiskelijoita useista eri maista. Yhdessä voimme jakaa kokemuksia oppimisen ja opetuksen Englanti, vertaamalla kokemukset tutkimus Akateeminen kenttään ja oppia pohtimaan ja suunnittelemaan tehokkaan opetuksen monissa yhteyksissä. Opiskelijamme kertovat meille, että Yorkin St John University MA TESOL on haastava ja hyödyllinen kokemus.

Odotan innolla päälle ohjelmamme lähitulevaisuudessa.

- Rachel Wicaksono johtaja ohjelmassa

Miksi minun pitäisi hakea MA tesol?

Maisterin tutkinnon Opetus Englanti puhujia Muut kielet oikeuttaa sinut opettaa Englanti vieraana tai toisena kielenä kaikkialla maailmassa (erityiset vaatimukset vaihtelevat koulujen ja maat). Joten, jos haluat uran, joka on vaihteleva ja jännittävä, tai jos olet jo opetusta Englanti ja haluavat valmistautua ottamaan lisää vastuuta, MA tesol voisi olla sinua varten.

&nbsp

Kokeneet opettajat Englanti voidaan myöntää hyvityksiä perusteella heidän pätevyytensä ja kokemuksensa. Vastikään päteviä ja aikovat opettajille, Käytännön Englanti Kieltenopetuksen moduuli antaa vankan pohjan jatkokehitykselle.

&nbsp

Mitä kokemuksia sinulla tuo ohjelma, tavoitteenamme on auttaa sinua kehittämiseen oman ammatillisen harjoittelu-ja muita urasi Englanti kieltenopetuksen kotona tai ulkomailla. Haluamme antaa sinulle mahdollisuuden kehittää yksittäisten etujen puitteissa nykyinen ja tuleva opetuskäytäntöihin.

&nbsp

Mitä opiskelen?

&nbsp

Ohjelman tarkoituksena on tutkia joko kokopäiväisesti yli 12 kuukautta tai osa-aikaisesti (kautta iltakurssi tai päivä release) yli enintään 5 vuotta. Jos et pysty suorittamaan maisterin tutkinnon, voit työskennellä väli myöntämistä jatko todistus tai tutkinto TESOL. Ohjelma tarjoaa syyskuun tai tammikuun alusta.

&nbsp

Miten ohjelma rakentuu?

Ohjelma koostuu neljästä opetti moduulit ja väitöskirja.

Moduuli 1: Käytännön Englanti Kieltenopetuksen

Tämä moduuli on opettanut intensiivisesti alussa ohjelmaa. Se antaa yleiskuvan sosio-kulttuurinen konteksti Englanti kieltenopetuksen nykymaailmassa. Saat myös vankan pohjan käytännön tekniikoita ja teoreettisia käsitteitä, jotka edistävät nykykäytäntöön ammattia. Jos sinulla on jo DELTA tai tutkinto TESOL (tai vastaava) sinua palkitaan asiaan luottoja tämä moduuli ja ei tarvitse osallistua.

&nbsp

Moduuli 2: toisen kielen oppimisen

Tämä moduuli antaa yleiskuvan tärkeimmistä seikoista toisen kielen oppimisen tutkimalla keskeisiä teoreettisia kantoja ja tutkimustuloksia. Sinulla on mahdollisuus tutkia miten teoriat muokkaavat näkymä kielen oppiminen ja opetus, ja vaikutus siihen, miten kurssit toimitetaan.

&nbsp

Moduuli 3: Kieltenopetuksen metodologia

Tämä moduuli tarkastelee kieltenopetuksen menetelmien ja tutkii kysymyksiä, jotka ovat tuottaneet, ja syntyy edelleen, keskustelun ammatista. Se tarjoaa mahdollisuuden voit tarkastella uudelleen omia kokemuksia kielten oppimisen ja opetuksen valossa nykyinen ajatus kurinalaisuutta.

&nbsp

Moduuli 4: Luokkahuone kielen tutkimus

Tämä moduuli antaa yleiskuvan tutkimukseen liittyvät erityisesti kielen luokkahuoneet ja antaa sinulle syvempää ymmärrystä prosesseista ja tuloksista eri luokkahuoneen käytäntöjä, antaa sinulle enemmän luottamusta kokeilla omassa opetuksessa. Moduuli myös nostaa tietoisuutta tutkimuksen metodologia asioita, jotka ovat sovellettavissa omaan tutkimukseen.

Moduuli 5: Väitöskirjan

Sinä moduuli väitöskirjan aihe että olette samaa mieltä esimiehesi kanssa. Tämä moduuli on tilaisuus sinulle tutustua perusteellisesti tiettyä näkökohtaa Englanti kieltenopetuksen ja keskittyä kiinnostava alue tai tiettyyn haaraan Englanti kielen opetusta. Voit saavat kokemusta muotoilussa ideoita ja hypoteeseja, suunnittelemaan ääni tutkimusmenetelmiä kerätään ja arvioidaan tietoja, ja esittelet havaintoja väitöskirja 10000 -12000 sanoja. Jotkut Edellinen opiskelijoiden väitöskirjoja julkaistaan ​​Yorkin St John institutionaalisia digitaaliseen arkistoon. Nämä ovat yleisön saatavilla ja saatavilla useimmilla Internet-hakukoneet.

&nbsp

Kuinka ohjelma opetetaan?

Ohjelma opetetaan luentoja ja seminaareja, yhdessä riippumattomien ja ryhmän tutkimusta ja tutkimuksen ulkopuolella virallisen oppituntien. Sinua kannustetaan räätälöidä tutkimuksen erityisen kiinnostuksen kohteista laajemmassa yhteydessä kurssiohjelma, että opinto liittyy suoraan tulevaa urakehitystä.Päivitetty September 28, 2017
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Elo 2018
Duration
Kesto
12 kuukautta
Osa-aikainen
Kokopäiväinen
Price
Hinta
8,250 GBP
Locations
Yhdistynyt kuningaskunta - York, Englanti
Aloituspäivämäärä: Elo 2018
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Elo 2018
Yhdistynyt kuningaskunta - York, Englanti
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Price
Koti ja EU opiskelijoille vain: € 3060