Talouspolitiikan kiehtova sekoitus ja taloudellisen tiedon välittäminen, tämä MA kouluttaa sinut ymmärtämään, miten taloudellista tietoa käytetään nykymaailmassa.

Tutkijat ovat taitavia toimia taloustieteilijöiden ja yleisön keskuudessa.

Kuka pitäisi hakea

Tämä ohjelma saattaa olla oikea sinulle, jos olet kiinnostunut kehittämään uran politiikan tekijänä, toimittajana, työskentelemään kansalaisjärjestöissä tai kansainvälisissä järjestöissä.

Rakenne

MA: n kommunikaatiopolitiikka koostuu kymmenestä keskeisestä kurssista, jotka opiskelevat kokopäiväisesti yhden lukuvuoden aikana tai osa-aikaisesti kahden lukuvuoden aikana.

Kurssit koostuvat: Mikrotalousperiaatteet, Julkinen

opetus

Talouspolitiikkaa käsittelevä MA-viestintä opettaa Ivy-League ja prominent professorit.

Päällikön tutkinto toimitetaan pääasiassa seminaarien, enintään 10 henkilön, ja yksittäisten tutoriaalien kautta.

Kokopäiväisen opiskelijan tulee ennakoida, että heidän opinnoistaan ​​kestää noin 35-40 tuntia viikossa. Michaelmas- ja Hilary-termeissä tämä sisältää noin 6-7 muodollista yhteydenottoa viikossa, loput koostuvat jäsennellystä itsenäisestä tutkimuksesta.

Itsenäinen tutkimus käsittää ennen kaikkea sekä formatiivisen että summatiivisen työn valmistamisen, vaikka se voi sisältää myös osallistumisen History Society -kokouksiin, historian tutkimusseminaareihin ja professorien luentoihin. Kolminaisuuden aikana opiskelijat työskentelevät pääosin itsenäisesti kirjoittaessaan väitöskirjaansa.

Osa-aikaiset opiskelijat keskimäärin omistavat keskimäärin puolet opiskeluaikastaan ​​kahdesti kauemmin.

Arviointi

Summatiivinen arviointi

aikataulut

Aikataulut ovat yleensä opiskelijoiden saatavissa Freshers-viikon aikana. Opetus voidaan järjestää jokaisen viikonpäivän aikana. Keskipäivän iltapäivät ovat kuitenkin yleensä mahdollisia urheilu- ja kulttuuritoiminnan varassa.

Sinun pätevyys

NCH-asteet on suunniteltu ja luonut kollegion professorit ja tiedekunta. Kurssit heijastavat osaamisalueita ja tutkimusintressejä, mikä tarkoittaa, että he ovat voimakkaasti mukana aineistossa, jota he opettavat, ja opiskelijoilla voi olla mahdollisuuksia osallistua aktiiviseen tutkimukseen.

Swansea University New College of the Humanities taloustieteiden maisteriopistokokonaisuuden, joka on sopiva standardi ja laatu, ja johtaa Swansean yliopiston maisteriohjelmaan.

Sisäänpääsyvaatimukset

Pääsyvaatimukset MSc Global Politiikalle NCH Lontoossa.valmistuneet

Tarjoukset tehdään tyypillisesti hakijoille, joilla on ylemmän luokan toisen asteen kunniatohtori (tai vastaava). Jokainen hakija arvioidaan yksilöllisesti hakemuksen, viittauksen ja henkilökohtaisen lausunnon avulla.ammattilaiset

NCH ​​toivottaa tervetulleiksi sellaisten aikuisten opiskelijoiden hakemukset, jotka ovat olleet jonkin aikaa koulutuksen ulkopuolella, joilla on vastaava ammattikokemus.Kansainvälisten opiskelijoiden kielitaitovaatimukset

Meidän olisi tyypillisesti vaadittava IELTS-pistemäärää 7,0 (mukaan lukien 6,5 kpl). Jos tarvitset viisumin opiskelemaan Isossa-Britanniassa, voimme vain hyväksyä IELTS-testin UKVI-hyväksytystä keskuksesta eikä muita englanninkielisiä testejä Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen asettamien viisumivaatimusten vuoksi.

EU / ETA-opiskelijat, jotka ovat suorittaneet korkeamman tason englannin peruskoulututkinnon osana tai jotka ovat saaneet koulutusta kokonaan englannin kielellä vähintään kolme vuotta ennen hakemusta, voidaan vapauttaa näistä vaatimuksista. IB: n (International Baccalaureate) opiskelevat EU / ETA-opiskelijat voivat olla vapautettuja, jos he ovat saavuttaneet seuraavat arvosanat: englanti A: englanti

Englannin kielen pätevyys on täytynyt saada kahden vuoden kuluessa ennen hakemusta NCH: lle.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 3 muuta ohjelmaa kohteelta New College of the Humanities »

Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Duration
1 - 2 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
8,000 GBP
(FT) / £ 4,000 (PT) Yhdistynyt kuningaskunta, EU, ETA, Sveitsin opiskelijat. Kansainvälinen: 13 000 puntaa (vain FT).
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä

New College of the Humanities visiting professor Sir Partha Dasgupta takes us through the role of trust in economics. For more on the Economics BSc here at NCH, visit us here:

After revelations of the late UK singer George Michael's charitable giving, New College of the Humanities Lecturer in Economics Mike Peacey spoke to BBC Breakfast about why people choose to make anonymous charitable donations. https://www.nchlondon.ac.uk/