MA Visual Communication

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kurssin yleiskuvaus

Uskomme menestyneimpiin suunnittelijoihin kulttuuriuudistajia, jotka opiskelevat, vakuuttavat ja viihdyttävät harjoitteluaan. MA-visuaalisen viestinnän kurssin kautta kehität luottavaista suunnitteluääntä ja luot erinomaisen työvalikoiman valmiina nykyajan ammatilliseen maailmaan.

Tutkit viestien ja merkityksen välittämismekanismeja monipuolisen median avulla, sinua rohkaistaan kehittämään uusia taitoja suunnittelukäytäntöjen vahvistamiseksi ja tiedottamiseksi, ja saat ymmärryksen tulostukseen tarvittavista taitojoukoista, liike ja digitaalinen suunnittelu.

Sinulla on myös mahdollisuus parantaa harjoitteluasi aloilla, joita tarvitaan luovaksi johtajaksi ja jatkaa uraa laaja-alaisella visuaalisen viestinnän kentällä, joka sisältää muun muassa painotuotteita, käyttökokemusta, liikesuunnittelua, web-suunnittelua , näyttelyn suunnittelu ja mainonta, tekemällä yhteistyötä luovan yhteisömme muiden jäsenten kanssa.

MA Visuaalinen viestintä on suunniteltu auttamaan sinua kehittämään ääntä kirjailijana ja uudistajana tarjoamalla sinulle taidot ja tiedot tunnistaa ja ratkaista suunnitteluongelmat poikkitieteellisissä ympäristöissä, mukaan lukien perinteiset ja digitaaliset painotuotteet, liikkuvat kuvat ja 3D-studiot.

Opit lähestymään muotoilua muutoksen tekijänä - strategiaksi käyttäytymisen positiiviseen muuttamiseen toivotulla ja kestävällä tavalla.

Hugh Harwoodin ja kokeneiden ammattisuunnittelijoiden johtama ryhmä, jolla on yhteydet teollisuuden korkeimmalle tasolle - mukaan lukien Slawa Harasymowicz, Vida Vega ja Jayoon Choi - opit luentojen, projektikuvausten, työpajojen, kirjallisten tehtävien, ryhmän kautta kriitikot ja yksittäiset oppaat.

Opiskelun pituus:

 • Yksi vuosi kokopäiväistä tai kaksi vuotta osa-aikaista

Kurssin yksityiskohdat

Termi yksi

Harjoituksen määritteleminen

 • Tutkit luovaa käytäntöä saadaksesi tietoja projektiehdotuksesi yksityiskohtaisesta kehityksestä myöhemmin kurssilla. Yksikön tavoitteena on tarjota jäsennelty kehys, jonka avulla voit tutkia oppiaineidesi menetelmien, ideoiden ja aiheiden potentiaalia sekä auttaa tiedottaa ja paikantaa harjoitteluasi.

Kesto kaksi

Asiayhteys ja menetelmä

 • Luentosarjojen ja seminaarien kautta osallistut aktiivisesti joukkoon nykyisiä keskusteluja, jotka tarjoavat kulttuurisen ja älyllisen ympäristön visuaalisen viestinnän ideoiden pohtimiseksi. Ohjelmassa käsitellään monitieteisiä aiheita keskustelemalla teoriasta ja tarkastelemalla erityisiä suunnittelupohjaisia töitä ja tekstejä.

Projektin kehittäminen

 • Tässä yksikössä kehität lopullisen projektisi aiheita ja painopistettä, arvioidessasi ja testaamalla ehdotuksesi tavoitteita jatkuvan itsenäisen opiskelujakson ajan. Tässä vaiheessa projektisi kehitystä ohjataan ja kyseenalaistetaan tutoriaalien, ryhmäkriitikkojen ja esitysten avulla, jotka tukevat työsi etenemistä ja tarjoavat tiukkoja kriittisiä arvioita henkilöstöltä, vertaisilta ja ammatinharjoittajilta. Samalla kun rohkaiset ideoidesi jatkuvaan tutkimista ja kyseenalaistamista, jatkat prosessin kehittämistä sopivien menetelmien ja strategioiden kehittämiseksi projektisi toteuttamiseksi, kun aloitat työskennellä itsenäisemmin tutkijana ja toimijana, hienosäätää tutkimuskysymyksiäsi ja käyttämiäsi tutkimusmenetelmiä .

Termi kolme

Toteuttaminen ja levittäminen

 • Käytät aiemmissa yksiköissä saatuja tietoja ja kokemuksia lopullisen MA-projektisi toteutumiseen - opintojen huipentumiseen ja vakiinnuttamiseen päätetyn kappaleen tai työn muodossa. Sen tulisi osoittaa johdonmukaisuus ja innovatiivisuus ammatillisella ratkaisutasolla. Sinun on myös laadittava kriittinen asiakirja, jonka tarkoituksena on pohtia MA-projektin erityistä käytännön tulosta, sen tulkintaa ja menestystä osoituksena lähestymistapasta luovaan käytäntöön tutkimuksen kautta.

Palkkiot ja ylimääräiset kurssikulut

Lukukausimaksut

Kurssimaksut vuodelle 2020 pääsylle ovat:

 • Ison-Britannian ja EU: n opiskelijat kokopäiväisesti - 8000 puntaa
 • Ison-Britannian ja EU: n opiskelijat osa-aikaisesti - 4000 puntaa
 • Kansainväliset opiskelijat kokopäiväisesti - £ 16 250 (vakiomaksu)
 • Kansainväliset opiskelijat kokopäiväisesti - £ 15,600 (koko ennakkomaksumaksu)

Lisäkurssikulut

Katso lukukausimaksun lisäksi lisätiedot kurssikustannuksista vuodelle 2020.

Nämä palkkiot ovat oikeat vain ilmoitetulle lukuvuonna. Kustannukset voivat nousta joka vuosi opiskelijan jatkuvan ilmoittautumisen ajanjakson aikana inflaation mukaisesti (jollei säänneltyä enimmäismäärää rajoiteta). Jatkuvien opiskelijoiden mahdolliset muutokset ovat RPI-X-ennusteprosentilla tai sen alapuolella.

Maksualennukset ja stipendit

Tukeaksemme kaikkia nykyisiä opiskelijoita ja äskettäin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja EU: ssa työskenteleviä alumneja etenemiseen seuraavalle opiskeluasteelle olemme kehittäneet uuden valikoiman palkkioalennuksia useille kursseille.

 • Lue lisää palkkioalennuksista

laitteisto

Visuaalisen viestinnän palveluihin kuuluu omistettuja studioita, joissa on tilaa sekä henkilökohtaiseen että ryhmätyöhön; digitaalisen median sviitit, joissa Macilla on ohjelmoitu viimeisimmät alan suunnitteluohjelmat, kuten Adobe Creative Suite, Final Cut Studio, Final Cut Pro, Soundtrack Pro ja Autodesk Maya. Meillä on valokuvausstudioita ja tummien huoneiden käsittelyä ja tulostamista mustavalkoisille elokuvapohjaiselle valokuvaukselle; graafisen suunnittelun studiot, joilla on pääsy litografiaan, silkkipainantaan, etsaukseen ja helpotukseen.

Mitä opiskelijat sanovat

"Opiskelu UCA: ssa on ehdottomasti yksi suurimmista kokemuksista, joita minulla on ollut. Voin tuntea luovan ja energisen ilmapiirin kaikkialla kampuksella. Kampuksen UCA-tiimi on todella avulias ja ystävällinen, tukee monin tavoin riippumatta tarvitsemmeko akateemista tai henkilökohtaista neuvoja. "

Ka I Lei, MA Visuaalinen viestintä

Sisäänpääsyvaatimukset

Yhdistyneeseen kuningaskuntaan pääsyä koskevat vaatimukset

 • Arvostettu tutkinto tai vastaava tutkinnon suorittaminen tai siihen liittyvä kurinalaisuus

ja tai

 • Asiaankuuluva työkokemus, joka osoittaa kykysi opiskella jatkotasolla.

Huomio kiinnitetään myös hakijoihin, jotka voivat tehdä vahvan pääsyn tiettyyn projektiin liittymiseen ja voivat osoittaa kykynsä suorittaa tyydyttävästi kurssi.

Kansainväliset maahantulovaatimukset

Jos haluat nähdä maasi vastaavat maahantulovaatimukset, tarkista verkkosivustomme.

Oma salkku

Vaadimme sinua osallistumaan hakijapäivään ja tuomaan portfoliosi arviointia varten. Lisätietoja hakuportaalin laatimisesta ja sisällytettäviä esimerkkejä koskevista erityisvaatimuksista annetaan hakijaportaalissa hakemuksen jälkeen.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Oscar-palkittujen elokuvantekijöiden, maailmankuulujen muotisuunnittelijoiden, televisio-esiintyjien, julkkiskorujen ja Turner-palkinnon ehdokkaiden joukossa on vain joitakin University for the Creati ... Lue lisää

Oscar-palkittujen elokuvantekijöiden, maailmankuulujen muotisuunnittelijoiden, televisio-esiintyjien, julkkiskorujen ja Turner-palkinnon ehdokkaiden joukossa on vain joitakin University for the Creative Arts . Luovien taiteiden erikoistuneena yliopistona olemme luoneet opiskelijoillemme ainutlaatuisen yhteisön, jossa samanmieliset ihmiset voivat osallistua luovaan prosessiin ja inspiroida toisiaan. Kurssien välistä yhteistyötä kannustetaan, kun hienot taiteilijat opiskelevat arkkitehtien rinnalla työskentelevien aloittavien elokuvantekijöiden ja muotisuunnittelijoiden kanssa. Tällä tavoin opiskelijamme hyötyvät altistumisesta useille tieteenaloille. Opiskelu kanssamme antaa sinulle vapauden löytää oma henkilökohtainen tyylisi voittava yhdistelmä teollisuuteen keskittyviä kursseja, huippuluokan palveluita ja innostavaa asiantuntijahenkilöstöä. Näytä vähemmän
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 More Vähemmän