MA arabi- ja islamilaisissa tutkimuksissa

Aarhus University

Ohjelman kuvaus

Lue virallinen kuvaus

MA arabi- ja islamilaisissa tutkimuksissa

Aarhus University

Keskittymällä islamia ylikansalliseksi todellisuudeksi

Globalisoitu ja kansainvälinen islam

Islam on Tanskan - ja jopa läntisen Euroopan - toiseksi suurin uskonto. Päivät ovat kadonneet, kun oli järkevää opiskella arabimaisia ​​ja islamilaisia ​​maailmoita kaukaisessa "muussa". Arabialaiset yhteisöt löytyvät Euroopasta ja arabimaailmasta, ja islam on nyt länsimaiden sekä arabien. Arabian ja islamilaisten opintojen MA keskittyy tämän vuoksi maailmanlaajuisiin ja kansainvälisiin todellisuuksiin sekä islamilaisiin ja muslimeihin Euroopassa ja arabimaailmassa.

Monialainen, tutkimuspohjainen opetusympäristö

Arabian ja islamilaisten opintojen MA on opettanut arabien ja islamilaisten tutkimusten tutkimusverkoston tiedekunnan jäseniä, joka on monitieteinen tutkimusyksikkö kaikille Aarhus University tutkijoille, jotka ovat kiinnostuneita islamilaisista kulttuureista ja yhteiskunnista sekä islamilaisessa maailmassa että rajat ylittävällä alueella. Tutkimusyksikön tavoitteena on tarjota kannustava tutkimusympäristö sekä vanhemmille että nuorille tutkijoille edistämällä keskustelua ja vaihtoa sekä järjestämällä tapahtumia.

Ohjelmassa on kaksi riviä, A ja B, joista molemmat vaativat opiskelijoiden suorittamaan kursseja, joiden kokonaisarvo on 120 opintopistettä. Linja B, joka on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat ottaa lisäopetuksen kelpoisuutena opetusta varten tanskalaisessa lukiojärjestelmässä, eivät tavallisesti kiinnosta kansainvälisiä opiskelijoita.

Arabia ja islamilaisia ​​opintoja koskeva ohjelma on pieni ja opiskeluympäristö on epävirallinen ja läheiset opiskelijoiden ja opettajien väliset yhteydet. Myös mahdollisuuksia osallistua tutkimusneuvotteluihin ja vierailevien luentojen, mukaan lukien opiskelijoiden arabitutkimusyhdistyksen järjestämät.

Kolmannella lukukaudella opiskelija voi valita profiilikurssin, kansainvälisen aineiston tai harjoittelun / kenttätutkimuksen. Monet opiskelijat viettävät tämän lukukauden yhdelle arabimaailman yliopistoista, joilla Aarhusilla on vaihtosopimus, kuten Beirutin amerikkalainen yliopisto.

Työpaikat

Kaikki Länsi-järjestöt, jotka työskentelevät arabimaailman tai arabimaiden tai muslimien yhteisöjen kanssa - matkatoimistoista turvallisuuspalveluihin - tarvitsevat ihmisiä, joilla on arabi- ja islamilaisten opintojen osaamista. On olemassa mahdollisuuksia työskennellä julkishallinnon paikallishallinnossa tai apuorganisaatioissa ja eräissä yksityissektorin mahdollisuuksissa arabimaailmassa toimivissa länsimaissa. Aiemmin suoritetut tutkinnon suorittaneet ovat myös jatkaneet uraa journalismissa, akateemisessa yliopistossa ja politiikassa.

" Aarhus University Arabian ja islamilaisten opintojen MA on ehdottomasti ollut myönteinen siirtyminen urani aikana. Täältä löysin etsimäni: lukuisten ja pätevien professorien autenttinen saatavuus, tiedekunta, joka on aktiivisesti yhteydessä muuhun akateemiseen maailmaan, uusi menetelmä, joka perustuu henkilökohtaiseen tuotantoon ja tutkimukseen. Ohjelman monitieteellinen teoreettinen lähestymistapa tarjoaa täydellisen työkalupaketin tutkimukselle ja kirjoitukselle nykyaikaisista Lähi-idän kysymyksistä. "

Claudio Aceto

MA arabi- ja islamilaisissa tutkimuksissa, Italiasta

Projektipäällikkö, asiantuntemusneuvosto

PÄÄSYVAATIMUKSET

Pääsy maisteriohjelmaan arabi- ja islamilaisissa opinnoissa edellyttää alemman korkeakoulututkinnon suorittanutta arabi- ja islamilaista tutkimusta tai kandidaatin tutkintoa toisen humanistisen tai yhteiskuntatieteellisen alkeissa olevan alemman korkeakoulututkinnon sekä arabien ja islamilaisten opintojen kanssa täydentävänä aiheena tai vähäisenä .

Pääsy kaikkiin ohjelmien riveihin on mahdollista, kun hallintoneuvosto hyväksyy yksittäiset tapaukset, joissa opiskelijan kandidaatin tutkinto ei täytä mainittuja vaatimuksia edellyttäen, että siinä on merkittäviä pätevyysvaatimuksia ja arabian kielen, Lähi-idän opintojen ja / tai islamilaisten opintojen taitoja.

VALINTAKRITEERI

Koska maisteriohjelmaan kuuluu vuosittain rajallinen määrä paikkoja, pääsyvaatimusten täyttäminen ei sinänsä takaa pääsyä ohjelmaan. Tutkintavaliokunta arvioi hakijat keskimääräisen merkin tai GPA-arvon perusteella hakemuksessaan; merkit tai arvosanat, jotka on saatu hakemuksen jättämisen määräajan jälkeen, eivät sisälly GPA: han. Valintakomitea arvioi jokaisen hakijan tavaramerkit tutkintotodistusten ja transkriptien perusteella.

Oppilaitoksessa tarjolla ohjelmia seuraavilla aloilla:
  • Englanti
Aarhus University

Päivitetty September 20, 2018
Kesto ja hinta
Tämä kurssi on Kampusopiskelu
Start Date
Aloituspäivämäärä
Syys 2019
Duration
Kesto
2 vuotta
Kokopäiväinen
Price
Hinta
8,000 EUR
Lukukausimaksu vuodessa; EU / ETA / Sveitsin kansalaiset: ILMAISEKSI
Locations
Tanska - Aarhus
Aloituspäivämäärä : Syys 2019
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon
Dates
Syys 2019
Tanska - Aarhus
Hakemukset perillä viimeistään Ota yhteyttä yliopistoon
Loppumispäivämäärä Ota yhteyttä yliopistoon