MA journalismissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Leeds Trinityn mielestä journalismi on yksi mielenkiintoisimmista, vaativimmista, mielenkiintoisimmista ja palkitsevimmista urasuunnitelmista planeetalla.

Verkko-, paino- ja lähetystekniikat ovat erittäin kilpailukykyisiä, mutta erinomaiset yhteydet työnantajiimme tarkoittavat, että he kertovat meille - ja auttavat meitä toimittamaan - tarkalleen, mitä harjoittelijamme tarvitsevat työpaikan saamiseksi.

Toimitamme johdonmukaisesti suoritetut, laillisesti tunnetut toimittajat, joilla on monen alustan uutisosaaminen sekä korkeakoulututkimukseen liittyvä akateeminen kyky.

Postgraduate journalism -kurssimme sisältää kaikki monipuoliset uutiset, joita vaaditaan ura-arkistossa.

Leeds Trinty's MA Journalism on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan neljästä MA-kurssista, jotka ovat akkreditoineet molempien päävastuullisten akkreditointielinten, BJTC: n ja NCTJ: n.


Kurssin hyödyt

MA on kokopäiväinen, intensiivinen ohjelma, jonka tarkoituksena on tarjota:

 • Multimediaviestinnän edellyttämät käytännön taidot.
 • Kattava ymmärrys ammatillisesta journalismin käytännöstä, mukaan lukien uutisointien tutkiminen ja todentaminen, haastattelutekniikka, yhteyksien luominen, lyhennelmä.
 • Informaatio ja kyky soveltaa oikeudellisia ja sääntelykehyksiä, jotka mahdollistavat brittiläisen journalismin.
 • Tietoisuus toimittajien ammatillisista tehtävistä ja sääntelyvastuusta.
 • Kriittinen käsitys poliittisista ja kaupallisista rakenteista, joilla tiedotusvälineet toimivat.
 • Mahdollisuus toteuttaa journalismin kannalta olennaista itsenäistä tutkimusta.


Rakenne

Seuraavat kuusi moduulia muodostavat MA:

 • News Skills - intensiivinen, käytännöllinen moduuli, joka tarjoaa moniammatillisia taitoja missä tahansa lehdistössä, riippumatta alustasta. Se sisältää myös lyhennettä.
 • Laki, eettisyys ja sääntely - vaadittava edellytys laillisesti turvallisilta ja eettisiltä toimittajilta sekä noudattaa sääntelykoodeja.
 • Live Production - Tuo todellisia uutisia ja ominaisuuksia reaaliajassa omalle verkkosivustollemme ja ulkopuolisille organisaatioillemme.
 • Public Affairs - tukemaan osaamisen kehittämistä brittiläisen keskus- ja paikallishallinnon suhteen.
 • Ammatillinen harjoittelu - kaikkien harjoittelijoiden on täytettävä vähintään neljän viikon sijoittaminen ammattijulkaisuympäristöön.
 • Tutkimusmenetelmät ja väitöskirjatutkimus tai Applied Journalism Research Project - valitusta moduulista riippuen tuotat joko väitöskirjan tai käytännön artefaktin sekä kriittisen heijastuksen.


Oppiminen, opetus ja arviointi

Leeds Trinityn tavoitteena on tarjota erinomainen opiskelijakokemus ja henkilökohtainen lähestymistapa auttamaan opiskelijoita saavuttamaan akateemisen ja ammatillisen potentiaalinsa. Meillä on vahva perinne opiskelijan työllistyvyyden tukemisesta, ja opetussuunnitelmaan sisältyvät olennaiset taidot.

Strategiamme keskeiset teemat ovat opiskelijoiden luottamus, ammattitaito ja sosiaalinen vastuu. Jotta opiskelijat voisivat saavuttaa potentiaalinsa, korostamme oppimista yhteistyöprosessina useilla opiskelijoi- keilla johtavilla ja suunnatulla toiminnalla. Tämä lähestymistapa takaa sen, että opiskelijat osallistuvat täysin oman oppimisen muotoiluun, kehittäen kriittistä ajattelua ja heijastavia taitojaan, jotta he voivat tunnistaa omat vahvuutensa ja heikkoutensa ja käyttää laajaa oppimistukijärjestelmää, jota tarjoamme kehittää omaa kehitystään.


Graduate Destinations

Vuodesta 2014 lähtien 100% journalismin tutkinnon suorittaneista työskenteli alan jo ennen kurssin päättymistä kolmannen vuoden ajalta. Viimeaikaiset valmistuneet turvaavat työpaikat Cosmopolitanissa, Sky Sports Newsin verkossa, Caters News Agency, Dewsbury Reporter, Halifax Courier, Batley News, Wakefield Express, Press Association, Radio 4, ITV Kalenteri, BBC: n paikallisradio ja kaupallinen radio.


Sisäänpääsyvaatimukset

Normaali syöttövaatimus on hyvä kunnianluku tutkinto - vähintään 2,2, mieluiten 2,1.

Jos englanti ei ole sinun ensimmäistä kieltäsi IELTS 7.0 (vähintään 6,5 komponenteissa) tai vastaava on vähimmäisvaatimus.


kustannukset

Suosittelemme, että opiskelijat budjetoivat seuraavien vuosittaisten lukukausimaksujen lisäksi:

 • Suositellut ja vaaditut lukulistat toimitetaan kurssin alussa. Kaikki kirjat ja e-kirjat ovat saatavana kirjastomme lainata, mutta voit ostaa ostaa omia. Suosittelemme £ 390 * keskimääräiseksi vuosibudjetiksi oppimisresursseille, jos päätät, että tämä on sinulle. * Tämä luku perustuu Työ- ja eläkekassa -kurssimaksuun 2015
 • Sinun on myös sisällytettävä sijoittelun matkustukset ja niihin liittyvät kulut, mutta yliopisto osallistuu tavanomaiseen summaan kohti kokonaismenoja.
 • Yliopisto tarjoaa opiskelijoille £ 6 painotalon jokaista lukuvuotta, joka voidaan täydentää joko kampuksella tai verkossa.
 • NCTJ: n akkreditointitutkinnot täydentävät kurssin kustannuksia.
Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalise ... Lue lisää

When you choose Leeds Trinity University, you choose a university renowned for teaching excellence, highly employable graduates and high student satisfaction. We’re committed to offering a personalised student experience, in a friendly and supportive environment that will allow you to thrive. Näytä vähemmän