Yleiskatsaus

Kirjaston ja tietotekniikan ammattikorkeakoulun (CILIP) hyväksymä ja hyväksytty reitti valmistelee kaikkien tieteenalojen tutkinnon uraa nykyaikaisessa tietoyhteiskunnassa ja sen toimialalla.

Opetettu elementti vastaa jatko-opintopistettä ja ammattitutkinnot mahdollistavat etenemisen Charterssi ensimmäisessä ammatillisessa tehtävissäsi. Tutkimuksessasi keskitytään periaatteisiin, jotka koskevat organisaation organisointia, tiedonhankintaa ja saatavuutta sekä tietojärjestöjen, kuten kirjastojen, tietomainonnan, esimerkiksi verkon ja verkon strategista hallintaa, sekä kaikkien kirjastojen kehittämistä Erilaisia. Väitöskirjan onnistunut loppuun saattaminen kehittää tietämystä kentästä ja taidoista tutkijana, joka johtaa MA: n myöntämiseen. Voit hankkia sijoittelun, jonka avulla autamme sinua lähteenä tietopalveluissa, kirjastoissa ja muissa asiaankuuluvissa keskuksissa, kuten suurissa yrityksissä, kunnissa, kansallisissa terveyspalveluissa, rahoitus- ja oikeudellisissa palveluissa. Tämä tarjoaa verkostoitumismahdollisuuksia kirjasto-, tiedotus- ja mediateollisuudelle.

Kurssin ominaisuudet ja edut

 • Kurssi tunnustetaan ja hyväksytään Kirjasto- ja tietohallinnon ammattikorkeakoulun (CILIP) kautta.
 • Tutki tietoa ja viestintää digitaalisesta ja inhimillisestä näkökulmasta.
 • Arvioida, miten tietoja hallitaan ja miten yksilön elämään, organisaatioon ja yhteiskuntaan on vaikuttanut digitaalinen vallankumous
 • Vahvota taitoja, joiden avulla voit olla hyvät edellytykset harjoittaa uraa, joka on yhdenmukainen etusi kanssa eri aloilla.
 • Kurssin opetettu osa vastaa CILIP: n hyväksymää jatkotutkintoa, joka täyttää ammatillisen pätevyyden vaatimukset ja etenemisen kartoitukseen.
 • Ohjelmalla on vahvat yhteydet ammattiin, joka on laajennettu opiskelijoille kenttätyön, kaiuttimien ja työpajojen kautta.
 • Läheiset linkit osastotieteen tutkimusryhmien kanssa Informaatiolukutaitoon, Informaation käyttäytymiseen, Hakuun

Kurssin yksityiskohdat

Kurssi tunnustetaan ja hyväksyy CILIP (Chartered Institute of Library and Information Professionals), ja opetettujen yksiköiden, väitöskirjojen ja valinnaisen kenttätyön yhdistelmä valmistautuu ottamaan johtava asema nopeasti kehittyvissä tietämys- ja tietoteollisuuksissa ja parantamaan taitojasi työllistettävyyttä. Oppiminen tapahtuu vilkkaassa ympäristössä, ja voit hyödyntää erinomaisia ​​yhteyksiä tälle alalle kenttätyön kautta ja vierailevien puhujien ohjelmalla.

Core yksiköt

 • Kirjasto- ja informaatiotietokannat
 • Tutkimusmenetelmät
 • Informaatiojärjestöt ja niiden johtaminen
 • Informaation organisointi ja haku
 • Tietojen etsiminen käyttäytymisen arvioimiseksi
 • Digitaaliset oikeudet
 • Väitöskirja

Valitset yhden vaihtoehdon:

 • Digitaalinen asuminen
  - Tämä on valinnainen yksikkö, joka tarjoaa kriittisen tutkimustyön nykyaikaista tutkimusta digitaalisen viestintätekniikan maailmanlaajuisesta vaikutuksesta ja erityisesti sosiaalisesta mediasta ja matkaviestinnästä, elämästä, työstä ja politiikasta. Opiskelija arvioi ja analysoi kriittisesti yhteiskunnallisten ja liikkuvien viestimien leviämiseen ostamia nykyisiä muutoksia arjessa ja erityisesti aloilla, kuten lukutaito, kansalaisuus, yhteisö, kulttuuri, terveys ja hyvinvointi.
 • E-Learning
  - Tämä on vapaaehtoinen yksikkö ja tarjoaa johdatuksen opetus- ja oppimisperiaatteisiin, joista opetetaan oppilaita siitä, miten näitä periaatteita voidaan soveltaa sekoitettuun ja verkko-oppimiseen. Opiskelija soveltaa pedagogiikan periaatteita opetuksen ja e-oppimisen suunnitteluun.

Muut vaihtoehdot riippuvat saatavuudesta, kuten (MSc Information

 • Sovellettu ohjelmointi
 • Teksti ja tietotekniikka

Sisäänpääsyvaatimukset

Normaalisti sinulla on peruskoulutus Yhdistyneessä kuningaskunnassa (tai kansainvälinen tai ammatillinen vastaava) millä tahansa kurinalaisuudella.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 44 muuta ohjelmaa kohteelta Manchester Metropolitan University »

Viimeksi päivitetty November 2, 2018
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
1 - 3 vuotta
Part-time
Full-time
Hinta
8,500 GBP
Yhdistyneen kuningaskunnan ja EU: n opiskelijat: Kokopäiväinen: 8 500 euroa vuodessa. Osa-aikainen: £ 945/20 opintopistettä vuodessa. EU: n ulkopuoliset ja Kanadan saarten opiskelijat: Kokopäiväinen maksu: 14 500 puntaa vuodessa. Osa-aikainen maksu: 1,612
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä