MA: n englanninkielinen kirjallisuus

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Englanninkielisen kirjallisuuden maisteri on suunniteltu kehityksesi perusteella kirjallisuuden lukijana ja tutkijana; kriittisenä ja reflektiivisenä tutkijana; ja tiedon välittäjänä ja tiedon esittäjänä. Se yhdistää nykyisen tieteellisen tutkimuksen siirrettävien akateemisten ja ammatillisten taitojen edistämiseen. Se kutsuu sinut osallistumaan keskusteluihin, keskusteluihin ja hankkeisiin, jotka muuttavat tieteenalaa nyt tutkimukseen perustuvilla moduuleilla, joista henkilöstömme nykyiset kiinnostuksen kohteet, julkaisut ja yhteistyöhankkeet ovat tietoisia. Modulaarisen rakenteen ja mukautuvan aikataulun perusteella tämä kurssi soveltuu sekä osa- että kokopäiväiseen opiskeluun.

Tärkeimmät asiat

 • Palkinto: Masters
 • Kesto: 1 tai 2 vuotta
 • Opiskelutapa: Kokopäiväinen / osa-aikainen
 • Alkamispäivä: syyskuu
 • Myönnettävä laitos: Bishop Grosseteste University
 • Laitoksen koodi: B38

Tietoja tästä kurssista

Englanninkielisen kirjallisuuden maisterimme on ihanteellinen, jos haluat laajentaa ja laajentaa sitoutumistasi englanninkieliseen kirjallisuuteen. Tutki erilaisia kirjallisuuden tyylilajeja, lähestymistapoja ja teemoja valaistumisen jälkeisessä kontekstissa vuodesta 1780 nykypäivään kahden tiimin opettaman moduulin avulla paljastaa kirjallisuuden uudet ja tummemmat puolet sekä innovatiivisia tapoja tulkita menneisyyttä ja nykyhetki eri näkökulmista ja neljä moduulia, joita ohjaaja ohjaa valitsemien kirjoittajien, kirjallisuusjaksojen, tyylilajien ja teemojen ohjaamiseksi.

Voit saada edistynyttä tietoa kirjallisuudesta englanniksi, kirjallisuuskriittisen analyysin, tutkimuksen, itsenäisen stipendin ja tiedonsiirron voimasta erinomaisen viestintätaidon avulla. Tämä kurssi antaa sinulle erittäin kysytyt organisaatio-, projektihallinta-, toimitus-, yhteys-, ongelmanratkaisu- ja vuorovaikutustaidot. Joustava ja elinvoimainen, se antaa sinulle mahdollisuuden harjoittaa omia etujasi erilaisissa kirjallisissa ja suullisissa tehtävissä.

BGU English -kurssilla on vakiintunut tutkimuskulttuuri, ja sinut kutsutaan mukaan henkilökuntaamme säännöllisiin kirjallisuustapahtumiin, työpajoihin ja esityksiin. Sinua kannustetaan osallistumaan tutkimusseminaarisarjaan, konferensseihin ja muihin julkisiin tapahtumiin. Vuoden 2014 tutkimuksen huippuosaamiskehyksessä (REF) 83 prosentin englantilaisen henkilöstön toimittamasta työstä arvioitiin olevan "kansainvälistä" laatua, mukaan lukien tutkimus, jota pidettiin omaperäisyydeltään, merkitykseltään ja tarkuudeltaan "maailman johtavana".

Mitä opiskelet

Tämän kurssin opiskelijat opiskelevat tällä hetkellä joitain tai kaikkia seuraavista moduuleista

Kurssimoduulit

 • Teoreettinen kirjallisuus: kriittiset puitteet
 • Kirjallisuus ajassa
 • Kehystyslaji
 • Kirjallisuuden pimeä puoli
 • Kirjailija keskittyneenä
 • Temaattiset säikeet
 • Väitöskirja

Weathered books

Sisäänpääsyvaatimukset

Sinulta odotetaan yleensä tai ennustetaan saavan vähintään 2,2 kunniatohtorin tutkinto englanninkielisessä kirjallisuudessa tai siihen liittyvässä kurinalaisuudessa.

Jos sinulla on toinen tutkinto tasolle 2.2 tai sitä korkeammalle, riippuen sisällöstä, sinua pyydetään osoittamaan riittävä aineen tuntemus ohjelman sisällöstä. Tämä arvioidaan haastattelussa ja hakemuksessa.

BGU on sitoutunut laajentamaan pääsyä ja osallistumista, ja noudatamme tiukkaa syrjimättömyyspolitiikkaa.

Miten opetetaan

Koko kurssin ajan sinulle tarjotaan yksilöllisiä, itsenäisiä moduuleja, jotka toimitetaan joustavan aikataulun kautta (johon voi myös sijoittaa osa-aikaisen opintoreitin). Se tarjoaa monimuotoisuutta sekä sisällössä että rakenteessa, ja pidemmät moduulit tarjoavat laajuuden ja laajuuden sekä asiantuntijamoduulit, jotka tarjoavat syvyyden ja tarkkuuden. Pystyt räätälöimään arvioinnin omien etujen mukaan ja tuottamaan oman väitöskirjasi.

Arviointi

Opetus perustuu itsenäisiin tutkimustehtäviin, jotka syötetään säännöllisiin pienryhmäiseminaareihin. Yhdistämällä asiantuntijakommentteja ja kriittistä keskustelua opiskelijat oppivat taitoja ja puitteita, joita tarvitaan erilaisille suullisille, kirjallisille ja tutkimuksellisille arvioille. Nämä kirjallisuusarvioinnit kehittävät edistyneitä viestintä- ja esitystaitoja monen ammatillisen tulevaisuuden kannalta.

Ura & jatko-opiskelu

Tämä maisterikurssi valmistaa sinut erilaisiin ammatteihin, jotka riippuvat edistyneistä kriittisistä, kirjallisista ja analyyttisistä taidoista ja riippuvat myös hankkimastasi hienostuneesta viestintä- ja tutkimuskyvystä. Tämä voi sisältää uraa, kuten opetus, kustantaminen, kirjastotyö, journalismi, ammattikirjoittaminen tai korkeakoulussa (tohtorin tutkinnon kautta). Englannin kielen maisterin ei kuitenkaan tarvitse johtaa nimenomaan aiheeseen sidottuun uraan. Valmistuneilla on myös vahva asema siirtyä markkinointiin, johtamiseen tai suhdetoimintaan liittyviin ammatteihin.

Tuki

Opiskelu BGU: ssa on opiskelijakeskeinen kokemus. Henkilökunta ja opiskelijat työskentelevät yhdessä ystävällisessä ja tukevassa ilmapiirissä osana intiimiä kampusyhteisöä. Tunnet jokaisen henkilökunnan jäsenen henkilökohtaisesti ja tunnet itsesi luottavaiseksi pyytämällä heiltä apua ja neuvoja, ja henkilökunnan jäsenet tunnistavat sinut paitsi näkemältäsi, myös yksilöksi, jolla on ainutlaatuisia kykyjä ja kiinnostuksen kohteita.

Tuemme sinua henkilökohtaisesti ja akateemisesti perehdyttämisestä valmistumiseen.

Palkkiot ja rahoitus

Paljon opiskelijarahoitustietoja on saatavana lukuisista lähteistä, mutta se on joskus hämmentävää ja ristiriitaista. Siksi BGU: ssa yritämme antaa sinulle kaiken tiedon ja tuen, jota voimme auttaa prosessin aikana. Opiskelijaneuvontatiimimme on asiantuntijoita, jotka auttavat sinua selvittämään opintojesi rahoitusjärjestelyt ja tarjoavat erilaisia palveluja, jotka opastavat sinut läpi opiskelijarahoituksen kaikki vaiheet vaiheittain.

Kaikille hakijoille on täydelliset ohjeet UCAS: lla, jotta online-hakemuksesi täyttäminen olisi mahdollisimman helppoa, ja tarvittaessa ohjekirja.

Viimeksi päivitetty Loka 2020

Oppilaitoksesta

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Lue lisää

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Näytä vähemmän