MA-ohjelma

Yleistä

Ohjelman kuvaus

MA-ohjelma

Kuka on ohjelma?

Johtohenkilöitä, konsultit, valmentajat, Aktivistit

 • Voi tehdä tämän nykyisiä tehtäviä omassa organisationsor kehittämällä osaamista organisaation konsultointi.

&nbsp

&nbsp

Odotamme, että ohjelma valittaa niille, joilla on:

 • Johtotehtävissä työssään
 • Tunne haastaa uusia asioita he kohtaavat
 • Etsivät ääntä, kurinalainen tapa edistää omaa toimintaansa
 • Ovat miehiä ja naisia, jotka haluavat kehittää tehokkuutta johtava ja hallita organisaation muutoksia siten, että vapauttavat toisten tehdä ero näiden järjestöjen.
 • Tulevat eri uskon ja hengellisyyden kantoja, suurista perinteitä niille, jotka eivät tunnustaa uskonnollinen vakaumus.

&nbsp

&nbsp

Mitä he haluavat tehdä:

 • Kehittää tapoja johtaa, hallita ja konsultointi järjestöjen että vapaa toiset tehdä eroa työssään.
 • Hyödyntääkseen niiden arvot ja uskomukset käytännön tapoja työssään.

Miten he saavat osallistua-osallistumisen on tarkoitus olla mahdollisimman joustava:

 • MA voidaan aloittaa milloin tahansa
 • osallistuvat sisältää 40 tuntia henkilökohtaista yksi-yksi teos, konferensseja, seminaareja ja työpajoja.

&nbsp

&nbsp

Mitä edelliset osallistujat ovat sanoneet:

"Tiesin juuri mitään Organisaation Analyysi kun ilmoittautunut MA-ohjelma, mutta se 's ollut paras päätös urani toistaiseksi. Kun katson sitä nyt en voi uskoa kuinka onnekas olin törmätä se - vaikka sen piti olla enemmän kuin onnea mikä sai minut Grubb! Olin valmis valtava haaste ja tämä matka on varmasti se. Olen kamppaillut löytää kattavampi oppimisen ohjelma, joka käsittelee sinua ihmisenä roolisi, ja laittaa kaiken niin suuria näkökulmasta ja keskittyä, että sinun 'uudelleen osaa tehdä eroa kaikilla aloilla elämääsi, tärkeintä työssä ja maailmassa. Se, että sinun 'uudelleen oppimisen rinnalla ihmiset ympäri maailmaa kaikenlaisia ​​rooleja ja vastuita laajentaa entisestään mahdollisuus oppia ja yhteyksiä myös laajemmalla tasolla.Mikä tekee tästä poikkeaa muista programmeson tarjous? Saat kaikki oppiminen, taidot ja kokemus sinun 'uudelleen sen jälkeen, samoin kuin kaikki jutut et koskaan tiennyt mitä tarvitaan, tai jo. "

Oraganisational Konsultti"Antaa minulle mahdollisuuden hallita tehokkaammin aineettomista hyödykkeistä minun organisaation. "

Business Consultant ja Business School professori


"Olen nyt tunnustettava selkeästi, mitä voin tehdä tukeakseen organisaation tarkoitukseen '

Head of Learning & Development, Global Engineering Company, Alankomaat

MA-ohjelman rakenne

Rooli Neuvottelut

Jokainen osallistuja on oma rooli konsultti. Yli ohjelmassa on 20 säännöllisen henkilökohtaisen Role Neuvottelut. Näissä kahden tunnin jaksoissa työ on analysoida elettyä kokemusta oman työroolit. Nämä tilaisuudet tapahtuvat yleensä face-to-face, puhelimitse, tai VOIP / webcam linkkiä.Kokemuksellisen oppimisen konferenssi Passion Tarkoitus Potency Tapahtuma on asuin 8 päivää tapahtuman sponsoroi Grubb instituutti. Keskittyminen konferenssin väliaikainen laitos, se tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden tulla tietoisiksi tajuton ja systeeminen prosesseja, jotka ovat aina läsnä organisaatioissa, mutta usein ei osallistunut sen. Se houkuttelee kansainvälisiä jäsenyys ja henkilökunta. Osallistujia kannustetaan osallistumaan tähän konferenssiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa ohjelmaan.


Seminaarit

Nämä kahden päivän Seminaarit läsnä iteratiivinen tavalla keskeisten käsitteiden muuntaminen Experience (tarkemmin jäljempänä), joka tukee ohjelman lähestymistapaa analysointiin järjestöille. Jokainen Seminaari koostuu esityksiä, keskusteluja, harjoituksia ja aikaa pohtia kokemusta ottaen osanottajan tehtävät ohjelmaan.

On viisi Seminaarit kokonaan, oikeus:

 • Kokemusta on Connected Henkilö
 • Kokemus elää ja työskennellä yhdessä
 • Kokemusta Organisationsand toimielinten
 • Vapaus tehdä ero: merkitys Työskentely Tarkoitus
 • Johtavat OrganisationalTransformation.

Osallistujat haluavat ottaa osaa kahteen Seminaarit ensimmäisenä vuonna, ja kolme toinen vuosi. Järjestys, jossa yksi osallistuu voidaan valita suhteessa oman työn ja muita painopisteitä. Seminaarit ovat ajoitettu Työpajat mutta voidaan hoitaa erikseen, jos se on helpompaa.

Työpajat

Jokainen kaksipäiväinen työpaja tarjoaa mahdollisuuksia harjoitella taitoja Organisaation Analyysi läpi erilaisia ​​harjoituksia ja menetelmiä, joiden tarkoituksena on kehittää taitoja analysoida nykyisen työkokemusta, toi seminaariin osallistujille. Osallistuminen odotetaan kahden Työpajat ensimmäisenä vuonna ja kolme työpajaa toisena vuonna.Kuten Seminaarit voi valita järjestyksen, jossa yksi osallistuu. Työpajat ovat ajoitettu Seminaarit mutta voidaan hoitaa erikseen, jos se on helpompaa.

Hanke / Väitöskirja

Hankkeen tavoitteena, joka perustuu oman organisaation, on miettiä perusteellisesti, miten mennään noin tehdä ero toimiva järjestelmä, josta käy ilmi Organisaation analyysi taitoja, käsitteitä, teorioita ja menetelmiä käytännössä. Se tarjoaa myös mahdollisuuksia osoittaa, kuinka yksi mobilisoi lahjoja, tietoa ja muiden kokemuksia yksi johtaa ja joiden työ yksi on vastuussa. Projektit kestävät yleensä 6-12 kuukautta.

Palkkiot

Täysi maksu ohjelma on 15000 EUR, maksetaan kolmessa erässä vuosina osallistumisen (yleensä 6000 EUR = Moduuli 1, 6000 EUR = Moduuli 2 ja 3000 = Moduuli 3). Tämä kattaa kaikki tutor kustannukset Being Merkitys sitouttaminen konferenssin roolin neuvotteluissa, seminaareja, työpajoja jne. Jotkut apurahoja ja stipendejä ovat käytettävissä.


Akkreditointi
Menestyksekäs osallistuminen ohjelmaan johtaa Master 's tutkintoon University of East London.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Grubb Institute of Behavioural Studies Limited is an applied research foundation working globally to enable leaders, managers and others to achieve personal and organisational purpose, using their ... Lue lisää

The Grubb Institute of Behavioural Studies Limited is an applied research foundation working globally to enable leaders, managers and others to achieve personal and organisational purpose, using their values, passions, faiths and beliefs as resources for transforming their organisations and communities. Näytä vähemmän