MA proteesien vaikutuksista

Yleistä

2 sijaintia saatavilla

Ohjelman kuvaus

Valmistaudu proteesin tulevaisuuteen tällä ainutlaatuisella, käytännöllisellä kurssilla. Kun keskityt teollisuuteen keskittyä alusta alkaen, työskentelet todellisissa erikoistehostestudioissa saadaksesi avaintaidot ja syvän ymmärryksen, samalla kun kehität luovaa portfolioa ja yhteysverkostoa.

esittely

Tämä kurssi on uusi vuoden 2020 ilmoittautumiselle.

Kasvatat ja tarkennat taitojasi henkilökohtaisesti keskittyneiden hankkeiden avulla, jotka tukevat ja tekevät yhteistyötä yhteisössä. Kokeilun ja riskinoton avulla siirrät rajoja tullaksesi joustavaksi ja dynaamiseksi proteesien vaikuttajaksi.

Sinä:

 • Opi asiantuntijoilta tekemällä yhteistyötä maailmanluokan kumppaneiden Gorton Studion ja Millennium FX: n kanssa.
 • Kehitä monipuolinen luova työ, joka auttaa aloittamaan uran.
 • Saa pääsy ammattitaidon studioihin ja resursseihin.
 • Hyödy vierailevista luentosarjoistamme, joissa vierailevat puhujat globaalista teollisuudesta.
 • Asu elinvoimaisessa kansainvälisessä elokuvakoulussa, luovan taiteen yliopistossa.

krampus, mask, devil

Mitä opit

Koko tämän yhden vuoden kurssin aikana pääset todella monialaiseen opetussuunnitelmaan, joka on suunniteltu vastaamaan nykypäivän erittäin kilpailukykyisen proteesin ja erikoistehosteteollisuuden tarpeita. Sinä olet vastuussa omasta oppimisestasi, oman suuntasi ja erikoisuutesi kehittämisestä, samalla kun hankki myös työelämän käytännön tuntemuksen.

Kurssin sisältö

Laajennat tietämystäsi avainohjelmista ja valmistustekniikoista, koet studiopohjaisen työskentelyn akateemisessa ja ammatillisessa yhteydessä ja kehität kriittisesti harkittua portfolioa. Tämän lisäksi pääset tutustumaan nykyaikaisiin keskusteluihin, joissa kerrotaan proteesiteollisuudesta. Suunnittelu-, piirtämis-, valmistus-, esittely- ja teollisuustietoisuuden työpajat tukevat oppimista tällä käytännöllisellä ja ammatillisesti keskittyneellä jatko-kurssilla.

moduulit

 • Kontekstuaalitutkimukset: Laajennetaan teoreettista tietämystäsi asiayhteyteen liittyvistä keskeisistä käsitteistä.
 • Rakennuspalikat: Proteesin tehostamisen perustaidojen ja prosessien maadoittaminen.
 • Teollisuuskonteksti: Kehität ammatillista portfoliosi ja saat altistumisen tosielämässä työskenteleville studioille.
 • Muotin murtaminen: Kokeile mallisi ja valmistustekniikoitasi proteesien vaikutusten rajojen testaamiseksi.
 • PFX-tuotanto: Keskitä tutkimuksesi tuotannonalaan ja alan laadukkaan työn luomiseen.

Miten opit

Tämä on käytännöllinen kurssi, joten suuri osa matkaasi sisältää tekemällä oppimisen, työskentelemällä yhteistyökumppaneidemme Gorton Studion ja Millennium FX: n tarjoamien huipputeknisten palveluiden kanssa. Saat myös perustan kontekstiin, teoriaan, ohjelmiin ja putkilinjoihin luentojen, seminaarien, työpajojen ja mestarikurssien kautta.

Arviointimenetelmät

 • Portfolios käytännön työstä
 • esitykset
 • Sanalliset raportit
 • Suuri harjoitteluhanke

henkilöstö

Televisio- ja elokuvatuotannossa, proteesissa, suunnittelussa ja valmistuksessa työskentelevät sekä Gorton Studion että Falmouth University joukkueet. Olemme ylpeitä teollisuussuhteistamme, jotka ulottuvat Ison-Britannian ulkopuolelle parhaimpiin proteesitehosteisiin ympäri maailmaa. Tämä liitettävyys tarjoaa välttämättömiä verkottumismahdollisuuksia opiskelijoille ja tutkinnon suorittaneille sekä auttaa opiskelemaan ja muokata opetussuunnitelmaamme.

laitteisto

Teollisuusstandardin mukainen miljoonan punnan elokuva- ja televisiokoulu tarjoaa ammattitaitoisia palveluita, mukaan lukien:

 • Elämäpiirustus-studio
 • Liikkeenkaappaus / kiehtova studio
 • Työpajat, joissa on nopea prototyyppi, 3D-tulostus, valu, jyrsintä, hitsaus ja muut valmistusvälineet
 • Kaksikymmentäpaikkainen tietokoneohjelmisto, joka sisältää tärkeimmät ohjelmistot, kuten Z-Brush, Maya, Adobe CC ja Substance Painter
 • Pääsy Gorton Studioon
 • Pääsy Millennium FX Studioon
 • Elokuva Christie M-Series HD -projektiolla ja 7.2-surround-äänellä

Miten hakea

Sisäänpääsyvaatimukset

Otamme mielellämme vastaan hakemuksia hakijoilta, joilla on vastaava vastaava tason 6 pätevyys tai vastaava kokemus ja osoitettu kiinnostus aiheeseen.

Otamme myös tyytyväisenä vastaan hakemuksesi, jos sinulla on muodollinen tai 'sertifioitu' oppiminen (kuten koulutuskurssit, joita eivät yllä yliopistot tai korkeakoulut) ja opiskelu työkokemuksesta tai itseopiskelua. Tätä kutsutaan aiemman oppimisen akkreditoinniksi (APL), ja se olisi pitänyt hankkia viimeisen viiden vuoden aikana, ja se olisi vastaava vähimmäispätevyyteen liittyvien oppimistulosten kanssa.

APL-hakijoiden, jotka käyttävät kokemusta hakemiseen, tulee huomioida, että hakumaksu on 200 Englannin puntaa hakijalta pääsylle tai vapautukselle tietyistä moduuleista tai hyvityksestä.

Kielivaatimukset

Jos englanti ei ole ensimmäinen kielesi, sinun on osoitettava englannin kielen taidot, jotka ovat riittävän kehittyneitä opintojen suorittamiseen menestyksekkäästi. Hyväksymme valikoiman tunnustettuja englanninkielisiä pätevyyksiä, jotka vastaavat kansainvälisen englannin kielen testausjärjestelmän (IELTS) akateemista vähimmäispistemäärää 6,5, vähintään 6,0 lukemisessa, kirjoittamisessa, puhumisessa ja kuuntelussa.

Kansainvälisten hakijoiden, jotka vaativat 4-tason opiskelijaviisumia opiskellakseen Yhdistyneessä kuningaskunnassa, on suoritettava hyväksytyn turvallisen englannin kielen testi (SELT) täyttääkseen hallituksen viisumipakot tai heillä on oltava yliopiston hyväksymä ja todistama tunnustettu kielitesti. Hakijapalvelutiimimme voi auttaa kaikissa kysymyksissä, jotka koskevat opiskelijaviisumeja tai sopivia kielitestiä.

Lukukausimaksut 2020-21

 • 10 895 puntaa - kokopäiväinen UK / EU (maksettava 250 euron hyväksymismaksu. Tämä vähennetään lukukausimaksuista.)
 • 16 000 puntaa - kokopäiväinen kansainvälinen (vastaanottomaksu enintään 1000 puntaa maksetaan, kansallisuudesta riippuen. Tämä vähennetään lukukausimaksuista.)

Opetusmaksut vahvistetaan vuosittain, ja ne tarkistetaan vuosittain. Siksi yliopisto voi korottaa lukukausimaksuja kurssin toisella tai sitä seuraavilla vuosina inflaation ja / tai lain tai hallituksen politiikan sallimien enimmäismäärien mukaisesti. Opiskelijoille ilmoitetaan muutoksista mahdollisimman pian.

Viimeksi päivitetty May 2020

Oppilaitoksesta

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of ... Lue lisää

Established in 1902 as Falmouth School of Art, it has grown over a century to become a digital innovation hub. Today, its portfolio of undergraduate and postgraduate courses represents the breadth of the Creative Industries, the fastest growing sector in the UK economy. Now, as we face the fourth industrial revolution; as technology provides great opportunities as well as challenges, it’s clear that Falmouth’s specialisms of creative innovation; creative thinking, problem-solving, communication and storytelling, will be key to future economic and cultural success both at a local and global level. Näytä vähemmän
Falmouth , Penryn + 1 Lisää Vähemmän