MA valokuvaus

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Hyppää BTK: ssa jännittävään ja luovaan uraan Valokuvauksessa. Millä tavalla? BTK: n tulevaisuuden suuntautunut, akkreditoitu master-ohjelma - ympäristössä, joka ei rajoita taiteellisen potentiaalin kehittymistä henkilökohtaisesti tai maantieteellisesti. Käytännöllinen, henkilökohtainen ja erityisiä kansainvälisiä mahdollisuuksia - kiitos jäsenyydestämme maailman suurimmassa yliopistoverkostossa ja suuressa kumppaniverkostossa, joka on levinnyt kaikkiin maanosiin.

Olipa still-elämässä, sosiaalisissa kuvissa, tieteessä, taiteessa ja kuvituksessa tai mainonnassa ja muodissa - onnistuneet valokuvaajat tutkivat median valtavaa potentiaalia käyttämällä lavastusmenetelmää. Lisäksi digitaalinen vallankumous on avannut valokuvaajille luovan tilan äärettömään valikoimaan uusia mahdollisuuksia. Tämän nopeammin kehittyvä tekniikka muuttaa kulttuurisesti koodattua tilaa ja aikaa koskevasta käsityksestä uusissa viestintämuodoissa.

Nämä tulevaisuuden haasteet edellyttävät teiltä uusia strategioita ja kertomuksia valokuvaajina, taiteilijoina ja suunnittelijoina. Me valmistaudumme sinut siihen. Valokuvaus-maisteriohjelma palvelee sinut askeleena, jossa yhdistyvät laaja tutkimus ja taiteellinen kokeilu ja ammattitaitoinen ammattitaito.

Portrait of a photographer covering her face with the camera.

Työpaikat

Maisterin tutkinto antaa sinulle tarvittavan pätevyyden työskennellä onnistuneena freelance-valokuvaajana taiteilijana tai ottaa johtavan roolin virastossa tai yrityksessä esimerkiksi nopeatempoisessa media-alalla. Sinulla on taidot ja taidot työskennellä monitieteisissä, monikulttuurisissa ja kansainvälisissä joukkueissa, joita haetaan taidekorkeakouluissa, suunnittelutoimistoissa, kustantajissa ja aikakauslehdissä, gallerioissa, elokuva- ja mediateollisuudessa tai taidemarkkinoilla.

Valokuvauksen maisteriohjelma

Maisteriohjelman tavoitteena on saada sinut mukaan kiehtovien ja haastavien valokuvien luomiseen. Ohjelman ydin koostuu kahdesta kokeellisesta hankkeesta, joissa voit vapaasti kehittää omaa linjaasi. Ohjeita ja ohjeita työnkulun suunnittelusta ja dokumentoimisesta kouluttavat vähitellen itsensä refleksisyyttä, joka on tarpeen luovien prosessien selkeiden päätösten tekemiseksi.

Uusien visuaalisten moodien etsiminen ja veistäminen, kysymysten, näkemysten ja kertomusten ilmaiseminen, jotka kaikuvat kulttuurisen keskustelun mallin vaatimuksista, antavat historiallisen arvion ja herkkyyden tulevalle kehitykselle. Keskitymme siis huomattavan osan ohjelmasta analyysiin siitä, kuinka narratiivit yleensä rakentuvat ja muodostuvat ja miten visuaalinen tarinankerronta toimii. Muiden teoriakurssien avulla voit sijoittaa työsi historialliseen, sosiaalipoliittiseen ja mediateoreettiseen kontekstiin.

Lisävalinnaisella lohkolla voit valita monenlaisten luokkien joukosta, jotka antavat tietoa yrittäjyysstrategioista ja kuraattorikäytännöistä. Kolmannen lukukauden diplomityö koostuu valokuvaprojektista ja akateemisesta essee.

Hakeminen BTK: ssa

Voit hakea vuotta etukäteen talviaikaan, joka alkaa 1. lokakuuta. Odotamme tapaamistasi! Talvi-lukukauden hakemuksen määräaika on 1. elokuuta. Pääsymenettelyä varten muodostamme valintakomitean, joka koostuu vähintään kahdesta BTK: n kokoaikaisesta henkilöstöstä.

photography

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. ... Lue lisää

Private and state-accredited: The University of Applied Sciences Europe (UE) educates tomorrow's designers and decision-makers in the areas of business, sports, media & event and art & design. The students become part of an innovative and international network, representing more than 100 nations at the UE campuses in Berlin, Hamburg and Iserlohn. Näytä vähemmän
Berliini , Iserlohn , Hampuri + 2 Lisää Vähemmän