FM-ohjelma Arkkitehtuurin opinnotssa Keniassa

Näytä kaikki FM-tutkinnot Arkkitehtuurin opinnotssa Keniassa 2018

Arkkitehtuurin opinnot

Filosofian maisterin tutkinto (FM, englanniksi Master of Arts eli MA) on jatkotutkinto, jonka saa kuvataiteiden, humanististen tieteiden, yhteiskuntatieteiden tai muiden vastaavien tieteiden opintoja suoritettuaan. FM-ohjelmat kestävät yleensä vuoden tai pari.

Arkkitehtuuri on ala, jolla suunnitellaan ja toteutetaan rakennuksia. Tämä pitää sisällään erilaisten teknologioiden, materiaalien ja ympäristönäkökulmien hyödyntämistä, jotta sekä lakien vaatimat seikat että rakennusten tilaajien toiveet tulevat toteutetuiksi.

Maan löytyi Itä-Afrikassa on viralliselta nimeltään Kenian tasavallan. Vaikka koulutusjärjestelmä oli siirtomaa ja Britannian, maassa tänään on 8-4-4 koulutusjärjestelmien. 8 vuotta perusasteen ja 4 vuotta keskiasteen koulutusta. Yliopistokoulutus kestää 4 vuotta. Tämä korvataan 7-4-2-3 järjestelmä.

Suositut Filosofian maisteriohjelmat Arkkitehtuurin opinnotssa Keniassa 2018

Näytä lisää

Maaliskuu Arkkitehtuuri

University of Nairobi
Opetus kampuksella Kokopäiväinen 2 vuotta January 2018 Kenia Nairobi

Arkkitehtuurin osasto tarjoaa kahden vuoden jatko Master of Architecture ohjelman. Ohjelma koostuu työselostus, studio hankkeita, tutkimus ja tutkielma. [+]

Arkkitehtuurin osasto tarjoaa kahden vuoden jatko Master of Architecture ohjelman. Ohjelma koostuu työselostus, studio hankkeita, tutkimus ja tutkielma.

Pääsyvaatimukset Masters of arkkitehtitutkimukset:

Pääsy Master of Architecture tutkinto on avoin haltijoille: - Arkkitehtuuri, vähintään Upper Second Class Honours, että Nairobin yliopisto tai vastaava pätevyys tunnustettu senaatissa. Jokainen Discipline liittyvät arkkitehtuurin, vähintään Upper Second Class Honours yliopistosta Nairobin tai muuta yliopiston tunnustettu senaatissa. Arkkitehtuuri tai Kuri liittyvät arkkitehtuurin vähintään Lower Second Class Honours vähintään kolmen vuoden ammatillinen kokemus ja sertifioitu Portfolio [-]