Jatko-opinnot Auditointissa

Täältä löydät FM-ohjelmaa Auditointissa

Auditointi

Jos olet saanut kandidaatin tutkinnon mistä tahansa aiheesta, voit saada maisterin tutkinnon. Jotkut Master of Arts -ohjelmat edellyttävät, että perustutkintosi liittyvät välittömästi maisterin tutkintoihin, jota haluat jatkaa, joten on usein hyvä tietää suunnitelmistasi ennen kuin olet suorittanut kandidaatin tutkinnon. Sinun on helpompi ohjata opintoasi saadaksesi koulutusta, jota tarvitset uraan, jonka haluat tutkia.

Mikä on tilintarkastusalan MA? Opiskelijat ottavat kursseja taloudellisen analyysin ja raportoinnin, verotuksen, liiketoimintaoikeuden, kehittyneen kirjanpidon ja talouden. Jotta pysyisivät nykyaikaisissa käytännöissä, oppilaat oppivat myös käyttämään kehittyneitä ohjelmistoja, joita nykyiset ammattilaiset käyttävät jo analysoimaan taloudellisia tietoja. Tämä ohjelma vaatii intensiivistä tutkimusta, joten jotkut koulut edellyttävät, että opiskelijat pitävät perustutkinnon astetta kirjanpidossa tai liiketoiminnassa ja / tai kulkee pisteet GMAT tai GRE. Ole tietoinen näistä edellytyksistä ennen hakemuksen tekemistä. Suurin osa opintojen maisterin tutkinnosta voidaan ansaita vain kahdessa vuodessa.

Tilintarkastuksen maisterin tutkinto auttaa oppilaita täydentämään ongelmanratkaisu- ja kriittistä ajattelutaitoaan tarjoamalla voimakasta mutta palkitsevaa haastetta. Tutkijakouluissa on harjoittelupaikkoja ja työ- ja opiskelumahdollisuuksia, jotka ovat harvoin ja kaukana perusopiskelussa, joten aloitat ansaita asiaankuuluvaa kokemusta samalla kun työskentelet edelleen tutkintoasi.

Kuinka paljon maksat tästä asteesta riippuu suurelta osin valitsemastasi laitoksesta. Myös kansainvälisiä vaihtoehtoja on saatavilla. Katso, mitä apurahoja tai rahoitustukiohjelmia on saatavilla, jos olet huolissasi koulutuksen rahoittamisesta.

Ammatillisia tilintarkastajia käsittelevien henkilöiden ura-alueet ovat kasvussa, joten työelämän näkymät tulevat olemaan runsaat tulevina vuosina. Valmistuneilla on mahdollisuus harjoittaa sisäistä tarkastajaa tai ulkopuolista tilintarkastajaa. Sisäiset tarkastajat työskentelevät yhtiössä ja suorittavat laadunvalvonnan taloudellisen kirjanpidon ja verojen valmistelussa. Yritykset voivat myös ulkoistaa kirjanpitotarpeensa ulkopuolisille tilintarkastajia käyttäville yrityksille, joten ulkopuoliset tilintarkastajat toimivat monien eri yritysten kanssa. Jos olet suorittanut tentin, voit myös tulla varmennetuksi tilintarkastajaksi, joka avaa sinulle vielä enemmän mahdollisuuksia.

Online-ohjelmat usein sovittavat kursseja luokkahuoneesta suoratoistettuihin luentoihin, videoihin ja ladattaviin opinto-oppaisiin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

Näytä lisää