Jatko-opinnot Avaruustieteetssa

Täältä löydät FM-ohjelmaa Avaruustieteetssa

Avaruustieteet

Opiskelijat, jotka ovat kiinnostuneita lisäämään tietämystään ja hankkimaan korkeakoulututkinnon, olisi jatkettava maisterin tutkintoa (MA). Kandidaatin tutkinnon suorittamisen jälkeen opiskelijat voivat aloittaa maisterin tutkintoaan. Ohjelma kestää yhden ja kolmen vuoden ajan kurssin kuormituksesta riippuen ja voi lisätä yksilön työmahdollisuuksia valmistumisen jälkeen.

Mikä on maisteriohjelma avaruustieteissä? Tämä ohjelma tutkii olennaisesti kysymyksiä siitä, miten maailmankaikkeus kehittyy, miten tähdet muodostavat, maapallon alkuperän ja muiden avaruuteen liittyvien tieteellisten tutkimusten. Opiskelija tutkii fysiikan perustavanlaatuisia lakeja, jotka liittyvät tähtitieteellisiin havaintoihin, mukaan lukien planeettojen ominaisuudet, galakseettien rakenne ja aurinkokunnan toiminta. Osa kursseista voi opiskella geofysiikkaa, planeettaa, astrofysiikkaa, avaruustekniikkaa ja astropartikkelien fysiikkaa.

On monia etuja maisteriohjelman saamiseksi avaruustekniikassa. Jos ei muuta, oppilas voi saada ymmärtämystä geofyysisistä prosessista, jotka vaikuttavat maapalloon. Opiskelija voi myös oppia, miten aurinkokunta vuorovaikuttaa planeettojen ja auringon välillä sekä avaruussektorin tuntemusta.

Opetus vaihtelee koulusta toiseen. Rekisteröintikustannuksiin vaikuttavat tekijät, kuten opintojakso, ohjelman pituus, oppilaitos ja missä koulu sijaitsee. Tiettyjen palkkioiden ja lisätietojen saamiseksi kiinnostuneet opiskelijat ottavat suoraan yhteyttä laitokseen.

Tämän ohjelman kautta opiskelijat voivat hankkia perusteellisen tietämyksen avaruusalasta ja laaja kokemus erilaisten atk-työkalujen avulla. Tällaisessa kilpailukykyisessä työmarkkinoinnissa nämä taidot tulevat erittäin arvostetuiksi, joten ohjelman suorittaneet voivat löytää työllistymismahdollisuuksia. Yksilöt voivat löytää työtä erikoistuneissa tutkimusyksiköissä, kansainvälisissä tai kansallisissa laitoksissa ja tutkimuskeskuksissa tai avaruusteollisuudessa.

Monet laitokset tarjoavat kursseja kansainvälisesti online-kursseilla ja etäopiskeluohjelmilla. Internet-pohjaiset kurssit ovat erityisen hyödyllisiä opiskelijoille, joilla on tiukat aikataulut tai rajoitetusti pääsy laitokseen. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

 

Näytä lisää