close

Suodattimet

Katso tulokset

Täältä löydät 2 FM-ohjelmaa Biologiassa

Master of Arts on jatkotutkinto, jonka avulla opiskelijat voivat lisätä osaamistaan ​​valitulla haara-alalla. Joissakin tapauksissa tutkinto voi olla tutkimuspohjainen, ja joissakin ohjelmissa edellytetään diplomityön päättymistä. Mikä on Biologian maisteri? Biologian maisterin tutkinto mahdollistaa syventävän tutkimisen elämäntieteessä, josta voidaan valita useita haaroita. Bi… Lue lisää

Master of Arts on jatkotutkinto, jonka avulla opiskelijat voivat lisätä osaamistaan ​​valitulla haara-alalla. Joissakin tapauksissa tutkinto voi olla tutkimuspohjainen, ja joissakin ohjelmissa edellytetään diplomityön päättymistä.

Mikä on Biologian maisteri? Biologian maisterin tutkinto mahdollistaa syventävän tutkimisen elämäntieteessä, josta voidaan valita useita haaroita. Biologia yleensä koskee elävien organismien rakennetta, kasvua, kehitystä ja toimintaa sekä soluja, jotka muodostavat ne. Jatko-opinnoissa voit keskittyä tutkintoon valitsemalla mielenkiintoisia valinnaisia ​​aineita, kuten villieläinbiologiaa, ympäristöä, lääkkeitä, lääkkeitä, etnobiologiaa, etnobotania ja biomolekyylitieteitä. Tämä tutkinto on myös lääketieteen tohtorin tutkinto.

Biologia on yksi niistä perustutkinto-opinnoista, joille vaaditaan maisterin tutkinto, jotta työmahdollisuuksista saataisiin mahdollisimman paljon. Lisätutkimus auttaa myös hallitsemaan korkeampaa palkkaa.

Maantieteen tutkinto-ohjelman kustannukset riippuvat siitä, mikä laitos valitset ja kuinka kauan opintojakso on. Voit auttaa maksamaan kuluja valitsemalla ohjelma, joka perustuu verkkoon. Tulevien opiskelijoiden tulisi tutkia perusteellisesti kouluja saadakseen lisätietoja lukukausimaksuista ja muista maksuista.

Biologian maisteri valmistaa valmistuneita monille ura-alueille, jotka ovat riippuvaisia ​​ohjelman erityisnäkökulmasta. Mahdollisiin mahdollisuuksiin kuuluu professori, epidemiologi, lääkärin avustaja, tutkija, ympäristötieteilijä ja laboratorionjohtaja. Nämä keskittymät voidaan myös jakaa edelleen. Esimerkiksi tutkijana voit valita biologian tai biolääketieteen. Biologian avulla tutkii kasveja tai eläimiä ja pystyy tarkentamaan sitä edelleen mereen biologiaan. Biolääketieteellisellä tutkimuksella voit tarkastella anatomiaa, kinesiologiaa, virologiaa ja immunologiaa, vain muutamia. Voit myös keskittyä koulutukseen, tieteen kirjoittamiseen, myyntiin tai johtamiseen.

Löydät maisterin tutkintoja biologiaa tarjoamalla useita laitoksia ympäri maailmaa, joko kampuksella tai verkossa. Internetin kautta tapahtuva opiskelu antaa paljon suuremman joustavuuden, joten voit opiskella, kun sinulla on aikaa ja todella kiinnittää huomiota materiaaliin. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Vastaavia opintoaloja
arrow_drop_up arrow_drop_down
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
  • Suositut Uusimmat Nimi
  • Suositut
  • Uusimmat
  • Nimi
Vrije Universiteit Amsterdam
Amsterdam, Alankomaat

Neurotieteen kehitys ei ainoastaan avaa ovia ennennäkemättömälle kyvylle selittää, ennustaa ja hallita ihmisen käyttäytymistä, vaan herättää myös filosofisia ja eettisiä kysym ... +

Neurotieteen kehitys ei ainoastaan avaa ovia ennennäkemättömälle kyvylle selittää, ennustaa ja hallita ihmisen käyttäytymistä, vaan herättää myös filosofisia ja eettisiä kysymyksiä niiden mahdollisista riskeistä, eduista ja laajemmista yhteiskunnallisista seurauksista. -
MA
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Syys 2021
Kampus
 
University of Missouri
Columbia, Yhdysvallat

Mikä tahansa pääaineesi, professorit tuovat asiantuntemuksensa ja ammatilliset yhteytensä sinulle - antaen sinulle käytännön kokemusta ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Mikä tahansa pääaineesi, professorit tuovat asiantuntemuksensa ja ammatilliset yhteytensä sinulle - antaen sinulle käytännön kokemusta ja verkostoitumismahdollisuuksia. -
MA
Englanti
Syys 2021