Filosofian maisteri (FM) Biotieteetssa Eurooppa

Näytä kaikki FM-ohjelmat Biotieteetssa Eurooppa 2019

Biotieteet

Master 's tutkinto on korkeakoulututkinto myönnetään henkilöille, jotka ovat läpikäyneet tutkimus osoittaa hallintaa tai korkean kertaluvun yleiskuvan tietyn alan opintoja tai alueen ammatillisen harjoittelu.

Biologia ja biotieteet ovat usein hyvä reitti terveydenhuollon uralle. Joissain koulutusohjelmissa ihmisen biologiaa opiskellaan rinta rinnan kemian, fysiikan ja jopa maantieteen kanssa, jotta opiskelijat oppisivat, kuinka elävät organismit ovat vuorovaikutuksessa keskenään.

On enemmän kuin neljä tuhatta korkeakoulut Euroopassa, johtavien tutkimuslaitosten pienille, opetus-keskittynyt yliopistoihin. Eurooppa itse ei ole niin paljon erilainen kuin muut maanosat, ulottuvat Napapiiriltä Afrikan rannikolle.

Täältä löydät Jatko-opinnot Biotieteetssa Eurooppa 2019

Näytä lisää

Ma hevosen liikkeenjohdon

Hartpury College, University of West England
Opetus kampuksella Kokopäiväinen Osa-aikainen 1 vuosi August 2019 Yhdistynyt kuningaskunta Gloucester + 1 lisää

Yhdistämällä ytimen puhdasta liiketoimintaa moduulit kehittänyt arvostettu Bristol Business School ja hevosen liike erityisiä moduuleja, nämä ohjelmat [+]

MA / PgCert / PGDip Equine Business Management

Yhdistämällä ytimen puhdasta liiketoimintaa moduulit kehittänyt arvostettu Bristol Business School ja hevosen liike erityisiä moduuleja, nämä ohjelmat on suunniteltu kehittämään ymmärrystä hevosalan. MA auttaa myös tunnistamaan uramahdollisuuksista käytettävissä teollisuutta liikkeenjohdon näkökulmasta.

Koko ohjelman keskustelemme rooli equestrianism kuin urheilu, analysoida rakennetta hevosen toimialojen, sekä kansallisesti että kansainvälisesti, ja keskustella ajankohtaisista asioista liittyvät strategiseen kehittämiseen hevosalan.

Koska jatko-opiskelijana Equine Business Management, sinulle annetaan opiskelijan henkilökohtainen ohjaaja, joka on siellä antaa sinulle neuvoja ja tukea aikana aikaa Hartpury. Tuki jatko opiskelutaidot ovat myös käytettävissä induktion aikana.... [-]