Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Aasia

Näytä kaikki FM-ohjelmat Esittävät taiteetssa Aasia 2019/2020

Maistereita, yleisesti tunnettu MA, ovat jatkotutkintoja kestävät vähintään yhden vuoden ja joskus kaksi vuotta, he ovat opettaneet astetta yleensä tarvitse joitakin todellisia tutkimusta. MA on yleisin nimi maisterin tutkinnon ja sitä käytetään usein.

Esittävien taiteiden opiskelu voi olla yhtä aikaa akateemista ja teknistä. Ala on monitieteellinen ja sen opiskelijat pääsevät sukeltamaan muun muassa tanssin, teatterin, musiikin ja performanssitaiteiden teoriaan ja käytäntöön.

Opiskelijat, jotka suorittavat osan tutkinnostaan ​​Aasiassa kannatus lisääntyy. Tällä hetkellä toinen ja kolmanneksi suurin taloudet ovat Aasiassa. Rajoituksetta opiskelijat ovat kuvanneet aikaa Aasiassa paras kokemus elämänsä. Nykyään kolme neljästä väkirikkain maailman maissa ovat Aasiassa: Kiinassa, Intiassa ja Indonesiassa.

Täältä löydät Jatko-opinnot Esittävät taiteetssa Aasia 2019/2020

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Esittävät taiteet, Aasia

SOAS University of London

Opiskelija rakentaa kriittinen ymmärrys miten musiikin agentive ja kekseliäitä valmiuksia toimia erilaisissa yhteyksissä - esimerkiksi ihmisoikeudet, pakkosiirtolaisuutta ... [+]

Poikkeustilanteissa merkittäviä kenttätyö kokemus voi off-asettaa puuttuessa muodollista akateemista pätevyyttä tällä alalla.

Tämä ainutlaatuinen ohjelma on tarkoitettu opiskelijoille, jotka haluavat yhdistää kiinnostus musiikkiin ja siihen liittyviä kulttuurisia suorituskyky edistämistä ja sosiaalisen kehityksen käytäntö. Opiskelija rakentaa kriittinen ymmärrys miten musiikin agentive ja kekseliäitä valmiuksia toimia erilaisissa yhteyksissä - esimerkiksi ihmisoikeudet, pakkosiirtolaisuutta, terveys- ja ympäristövaikutusten oikeudenmukaisuutta - kommunikoida tarpeet ja edut, ja mobilisoida toimintaa.

Ohjelma sopii erityisesti opiskelijoille, jotka haluavat syventää ymmärrystä sosiaalisen ja kulttuurisen teorian ja kehittää soveltavaa tutkimusta taitoja. Opiskelijat ovat kiinnostuneita tutkimus voi edetä MPhil / PhD etnomusikologia tai siihen tieteenaloja.... [-]

Yhdistynyt kuningaskunta London Singapore
Request Info
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 3 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi