Filosofian maisteriohjelma durbanissa Etelä-Afrikassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat durbanissa Etelä-Afrikassa 2018

Maisteri

Ohjelmien otsikko "Master of Arts " perinteisesti koostuu taiteet aiheita kuten filosofia, historia, tai kirjallisuutta. Masters of Arts ovat jatko-ohjelmia, jotka voidaan ottaa vasta ansainnut tutkinnon suorittaville tutkinto-ohjelma (AMK). Masters of Arts-ohjelmia on otsikko "MA ", "Master of Arts " tai "MA ".

Maa sijaitsee sen eteläkärjessä Afrikassa, Etelä-Afrikka, on rikas kulttuuri, että et koskaan saa tarpeeksi tutustuessaan tai opiskella täällä. Kielet ovat muun muassa Afrikaner ja Englanti sekä Hollannin. Kampuksella elämän laaja Etelä-Afrikkalainen yliopisto, University of Johannesburg tai muiden yliopistojen tulee mielessä puhaltavat. Tulet rakastamaan vuorovaikutuksessa Bantus täällä ja trooppinen ilmasto alueella.

Durban kaupunki on valmistuksen keskus ja sijaitsee KwaZulu-Natalin provinssissa Etelä-Afrikassa. Se on yli 20 yksityistä koulua, yli 60 julkista koulua, useita korkea-asteen instituutiot, ja siellä asuu noin 3,5 miljoonaa ihmistä.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot durbanissa Etelä-Afrikassa 2018

Näytä lisää

Master Kuvataiteen Elokuvatilassa Väliaineessa

AFDA
Opetus kampuksella Kokopäiväinen February 2018 Etelä-Afrikka Johannesburg Kapkaupunki Durban Port Elizabeth + 2 lisää

AFDA UM on ainutlaatuinen jatkotutkinto-ohjelma on suunniteltu itseohjautuvuutta oppimista ja henkilöille, jotka ovat sitoutuneet: elinikäistä oppimista ja ammatillista arvoja; luotettavuus ja valmiuksia itsensä hallinta, yhteistyö ja tiimityö; kykyynsä kommunikoida ja menestyksekkäästi soveltaa ongelmaratkaisutaitoja ja spontaani sopeutuminen seikka. [+]

FM:t 2018 durbanissa Etelä-Afrikassa. AFDA UM on ainutlaatuinen jatkotutkinto-ohjelma on suunniteltu itseohjautuvuutta oppimista ja henkilöille, jotka ovat sitoutuneet: elinikäistä oppimista ja ammatillista arvoja; luotettavuus ja valmiuksia itsensä hallinta, yhteistyö ja tiimityö; kykyynsä kommunikoida ja menestyksekkäästi soveltaa ongelmaratkaisutaitoja ja spontaani sopeutuminen seikka. Opiskelijan tulee ilmoittautua kahteen laajaan Tutkimuskohteita: Academic Research (Individual) Professional Practice (alkiontuotantoryhmistä tai Professional Productions.) Professional Practice: Hakijoiden on täytettävä yksi seuraavista: Piirre elokuva - Vähintään 48 'Min Ominaisuus Dokumentti vähintään 48'min Ominaisuus Elokuvakäsikirjoituksen / Script TV-sarja - series ääriviivat ja 2 jaksoa Jopa 3 erikoisprojekteja peräisin seuraavista: Kaunokirjallisuus: Lyhytelokuva, 24 min Lentäjä varten tv-sarjan tai novelliin Kolme liittyvä mainokset tosiasioihin: Dokumentti, 24 min Liittyvä todellinen viihde TV projekti 48 'kestoa Professional Practice voidaan suorittaa sisällä alkiontuotantoryhmistä muodostuu muiden MFA opiskelijoille. Professional tuotantoja voidaan myös harkita, jos nämä mahdollistavat ja täyttävät AFDA UM arviointikriteerit. UM perääntyä istunnot: Kaikki UM opiskelijat vaaditaan vuosittain osallistumaan 5 ajoitettu AFDA retriittejä, yhden viikon (5 päivää) kukin. UM opiskelijat vastaa aikataulutus eri kokouksiin, kuulemisiin ja palauteistuntoja niiden nimitetty valvojien ja ohjaajien. Esimiehet ja mentoreita: Sisäinen tai ulkoinen valvojat antama jatko School perustuu erityinen tutkimuskohde ja pätevyyttä ja asiantuntemusta valvojan Ohjaaja antaa yleistä akateemista valvonnassa ja ohjauksessa opiskelijan varmistaa tutkimuksen vaatimukset asteen täyttyvät. Rooli kuria mentorien suorittavat ammatillisia asiantuntijoita, jotka voivat olla joko AFDA henkilökunnan jäsenten tai ammattilaista. Ne tarjoavat luovaa ohjausta ja opetusta, kriittistä palautetta ja menettelyihin neuvoja kunnianosoituksia projekteja ja tuotantoja. Ne valvovat käytännön osio asteesta. Ohjelma palkkiot: Ystävällisesti yhteyttä NadiaC@afda.co.za lisätietoja. Ohjelman kesto: 26 päivän tammikuuta 2016 ja 05 joulukuu 2017. Aloituspäivä:... [-]