Filosofian maisteriohjelma kapkaupungissa Etelä-Afrikassa

Suositut Filosofian maisteriohjelmat kapkaupungissa Etelä-Afrikassa 2017

Maisteri

Master 's tutkinto on jatko akateeminen tutkinto. Master 's tutkinto valmentaa opiskelijoita johtaa ja hallita. Master 's tutkinto valmistaa myös henkilö erilaisia ​​harrastuksia kautta erikoistunut tutkimus alalla.

Etelä-Afrikka, virallisesti Etelä-Afrikan tasavalta, on maa, joka sijaitsee Etelä-kärki Afrikassa. Se on jaettu yhdeksään maakuntaan. Etelä-Afrikka ei ole vain hyppäämällä pisteen, se on itse loistava kohde rikas kulttuuri, eläimistö ja kasvisto ja historiaa.

Cape Town kaupunki on Etelä-Afrikan kädellinen kaupunki ja lainsäädännöllisiä pääoman paikkainen kansallinen parlamentti. Se on tunnettu portti ja maamerkkejä kuten Cape Point ja Table Mountain, jotka ovat matkailukohteita. Cape Town on vakiintunut järjestelmä julkisten yliopistojen.

Näytä kaikki Filosofian maisterin tutkinnot kapkaupungissa Etelä-Afrikassa 2017

Näytä lisää

Master Kuvataiteen Elokuvatilassa Väliaineessa

AFDA
Opetus kampuksella Kokopäiväinen February 2018 Etelä-Afrikka Johannesburg Kapkaupunki Durban Port Elizabeth + 2 lisää

AFDA UM on ainutlaatuinen jatkotutkinto-ohjelma on suunniteltu itseohjautuvuutta oppimista ja henkilöille, jotka ovat sitoutuneet: elinikäistä oppimista ja ammatillista arvoja; luotettavuus ja valmiuksia itsensä hallinta, yhteistyö ja tiimityö; kykyynsä kommunikoida ja menestyksekkäästi soveltaa ongelmaratkaisutaitoja ja spontaani sopeutuminen seikka. [+]

FM:t 2017 kapkaupungissa Etelä-Afrikassa. AFDA UM on ainutlaatuinen jatkotutkinto-ohjelma on suunniteltu itseohjautuvuutta oppimista ja henkilöille, jotka ovat sitoutuneet: elinikäistä oppimista ja ammatillista arvoja; luotettavuus ja valmiuksia itsensä hallinta, yhteistyö ja tiimityö; kykyynsä kommunikoida ja menestyksekkäästi soveltaa ongelmaratkaisutaitoja ja spontaani sopeutuminen seikka. Opiskelijan tulee ilmoittautua kahteen laajaan Tutkimuskohteita: Academic Research (Individual) Professional Practice (alkiontuotantoryhmistä tai Professional Productions.) Professional Practice: Hakijoiden on täytettävä yksi seuraavista: Piirre elokuva - Vähintään 48 'Min Ominaisuus Dokumentti vähintään 48'min Ominaisuus Elokuvakäsikirjoituksen / Script TV-sarja - series ääriviivat ja 2 jaksoa Jopa 3 erikoisprojekteja peräisin seuraavista: Kaunokirjallisuus: Lyhytelokuva, 24 min Lentäjä varten tv-sarjan tai novelliin Kolme liittyvä mainokset tosiasioihin: Dokumentti, 24 min Liittyvä todellinen viihde TV projekti 48 'kestoa Professional Practice voidaan suorittaa sisällä alkiontuotantoryhmistä muodostuu muiden MFA opiskelijoille. Professional tuotantoja voidaan myös harkita, jos nämä mahdollistavat ja täyttävät AFDA UM arviointikriteerit. UM perääntyä istunnot: Kaikki UM opiskelijat vaaditaan vuosittain osallistumaan 5 ajoitettu AFDA retriittejä, yhden viikon (5 päivää) kukin. UM opiskelijat vastaa aikataulutus eri kokouksiin, kuulemisiin ja palauteistuntoja niiden nimitetty valvojien ja ohjaajien. Esimiehet ja mentoreita: Sisäinen tai ulkoinen valvojat antama jatko School perustuu erityinen tutkimuskohde ja pätevyyttä ja asiantuntemusta valvojan Ohjaaja antaa yleistä akateemista valvonnassa ja ohjauksessa opiskelijan varmistaa tutkimuksen vaatimukset asteen täyttyvät. Rooli kuria mentorien suorittavat ammatillisia asiantuntijoita, jotka voivat olla joko AFDA henkilökunnan jäsenten tai ammattilaista. Ne tarjoavat luovaa ohjausta ja opetusta, kriittistä palautetta ja menettelyihin neuvoja kunnianosoituksia projekteja ja tuotantoja. Ne valvovat käytännön osio asteesta. Ohjelma palkkiot: Ystävällisesti yhteyttä NadiaC@afda.co.za lisätietoja. Ohjelman kesto: 26 päivän tammikuuta 2016 ja 05 joulukuu 2017. Aloituspäivä:... [-]