Filter
Master of Arts ‑tutkinnot
Afrikka

Näytä kaikki FM-ohjelmat Filosofiassa Afrikka 2019/2020

Filosofian maisterin tutkinto (FM, englanniksi MA eli Master of Arts) on tutkinto, jonka saa suoritettuaan vuoden tai kahden mittaisen opinto-ohjelman esimeriksi historian, kielten tai taiteiden alalla tai muulla humanistisella alalla. FM-opinnoissa yhdistellään yleensä tutkimustyötä ja luentokursseja.

Filosofia on tutkimus, joka liittyy kehittää viisautta ja etsivät vastauksia elämän eri kysymyksiä. Ne, jotka opiskella filosofiaa vahvistuksen asiantuntemusta ja kokemusta, joka auttaa heitä parhaiten ymmärtää, miten ihmiset, sekä erikseen että yhdessä, löytää täyttymystä. Tämä tieto voi olla hyödyllistä uran terveydenhuollon, hallinnon ja tietotekniikan.

Vaikka valitset Itä-Afrikan mytologisia, lumoava Tansania, Senegal, maa Teranga tai Etelä-Afrikassa, jossa on laajat mahdollisuudet liota ja palvella, tutkimus Afrikassa on ylivoimainen.

Täältä löydät Jatko-opinnot Filosofiassa Afrikka 2019/2020

Read More Read less
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Filosofia, Afrikka

University of Johannesburg

Tutkinnon suorittamiseksi opiskelijat kirjoittavat ohjauksessaan noin 45 000 sanan väitöskirjan aiheesta, joka on valittu yhteistyössä laitoksen kanssa. Aiheen on oltava ... [+]

Filosofian maisteri (tutkimus)

Tätä tutkintoa varten opiskelijat kirjoittavat ohjauksessaan noin 45 000 sanan väitöskirjan aiheesta, joka on valittu yhteistyössä laitoksen kanssa. Aiheen on oltava saatavilla olevien luennoitsijoiden asiantuntemuksen mukainen.

Pääsyvaatimukset

Tämän tutkinnon suorittamiseksi opiskelijan on täytettävä laitoksen pääsyvaatimukset (yliopiston pääsyvaatimusten lisäksi) ja todistettava tietämyksensä tutkimusmenetelmistä ja filosofian historiasta. Jotkut vaatimukset ovat [i] keskimäärin vähintään 65% filosofian arvosanoin tutkinnolle ja [ii] kirjallisen filosofisen työn esittäminen arvosanoin tutkinnolle. Lisäsuullisia tutkimuksia voidaan tarvita.... [-]

Etelä-Afrikka Johannesburg
Tammikuu 2020
Englanti
Full-time
2 vuotta
Kampus
Lue lisää suomeksi